öylece bırakıp çıkmışlardı anormal bir durum yoktu herzamanki gibiydi yani,üniversiteler arası basketbol şampiyonasına
hazırlandıkları için hepsi biraz gergindi ve hocamız antreman harici şımarıklık yapmalarına izin veriyordu olan bana oluyordu
malzemeleri hazırla,malzemeleri topla,topları götür,formaları topla,herşeyi yıkat....anlatmak bile uzun sürüyor,yapacak
bir şey yok işim bu,güzel tarafı ise kızların ayakkabıları çorapları hepsi benim elimden geçiyor çoraplarına bayılıyorum
özellikle antreman sonrası koklamak bana iyi geliyor evet bir ayak fetişisti olarak olmam gereken yerdeyim bir kız basketbol
takımı ve onların ayakları.
takım içinde ayakları hoşuma giden üç kız var takım kaptanı hale 1,90 boyu 43 numara ayakları,özlem 1,87 boy ve 41
numara ayakları birde aysu 1,90 küsür ve 42 numara ayakları ile beni etkiliyorlar üç kızda uzun boyları ve büyük ayaklarına
rağmen hoş ve çekiciler vücutları orantılı ve baktığınızda size itici gelmiyorlar diğer kızlar çok güzel olmasada benim
favori üçlümden aşağı kalır yanları yok en küçük ayakları olan meryemin bile ayak numarası 40 gerisini siz düşünün...
Odayı toparladıktan sonra bütün formaları yıkatmak için kirli torbasına doldurdum ayakkabıları dolaplara yerleştirdim
çorapları ayrı bir torbaya koydum içinden halenin çoraplarını ayırdım kapıyı kitleyerek çamaşırhaneye gittim torbaları teslim
ettim ve malzeme odasına geri döndüm malzemeleri koyduğumuz küçük bir odaydı içerde raflar bir kaç dolap ve bana ait bir masa
sandalye vardı etrafı bir kontrol ettikden sonra işim bitti masama oturdum halenin çoraplarını cebimden çıkardım masanın
üzerine koydum bir süre seyrettim halenin ayaklarını çorabın içinde hayal etmeye çalıştım çorapları yere basar gibi
masanın üzerinde yerleştirtim üstlerinden tutunca içi dolu gibi duruyordu ve parmaklarının şekli çorabın üzerinde belli
oluyordu bir tanesini havaya kaldırıp tabanını incelemeye başladım ayağının bastığı yerler belli oluyordu yavaşça yüzüme
yaklaştırtım çorabın tabanını yüzüme değdirdim kokusunu içime doğru çektim hala nemli olan çorap halenin ayaklarının kokusu
dayanılmaz geliyordu iyice kokladım çorabı burnuma doğru iyice bastırdım burun deliklerim tamamen çorap ile kapanmıştı
kokladıkça daha çok hissediyordum yerimde duramaz olmuştum hayallere dalmış kendimi halenin ayaklarını koklarken düşünüyordum
iyice arkama yaslanmış diğer elimle penisimi okşayarak o anı gerçek gibi yaşıyordum kalp atışlarım hızlanmış ateş basmıştı
şu anda kendimi durdurmam gerekiyordu öylece boşalırsam üstüm başım batacaktı mantığım durmamı hislerim ise sonuna kadar
gidip rahatlamamı söylüyordu,odanın içinde duyduğum bir tıkırtı ile bütün konsantrasyonum dağıldı apar topar düzelip
çorapları saklamaya çalıştım daha ne olduğunu bile bilmiyordum ama birisinin beni bu şekilde görmüş olması fikri çok
rahatsız ediciydi,kapıya doğru baktığımda bir sadece bir kafa ve bana doğru bakan gözleri gördüm bir an ter boşaldı
bu haleydi.
Hale yavaşça kapıyı iterek ağır adımlarla bana yaklaştı çoktan gitmiş olması gerekiyordu neden geri gelmişti acaba ve
neler görmüştü aklımdan neler söyleyeceğim geçiyordu yada ne şaçmalayacağım bu arada aramızda yaklaşık bir karış meafe
kalana kadar bana yaklaştı aramızdaki yirmi cm lik farkı düşününce yukarıdan bana doğru bakıyordu bende kafamı yukarı doğru
kaldırıp halenin gözlerine baktım
Hale : sen ne halt yiyorsun burada
--- hiççç
Hale : yalan söyleme
--- ne yalanı
Hale : anlaşıldı,bana bak on dakikadır seni seyrediyorum çoraplarımla seviştin resmen be
--- şey ne diyeceğimi bilemiyorum
Hale : ben biliyorum pis sapık manyakmısın sen ha ! cevap versene hayvan
--- gerçekten çok özür dilerim
Hale : ne özürü be seni okuldan attıracağım
--- lütfen böyle bir şey yapmayın lütfen yalvarırım,size karşı hiç bir saygısızlılığım yok
Hale : sen bir pisliksin senden iğreniyorum
--- tamam haklısınız ben pisliğim ama hale hanım inanın kötü bir niyetim yok ben bir fetişistim ve sizin ayaklarınıza
aşığım onlara inanılmaz ilgi duyuyorum lütfen ne isterseniz yapmaya hazırım.
hiç konuşmadan yüzüme bakıyordu herhangi bir mimik hareketi yapmadı hırsla arkasını dönüp kapıyı çarparak çıkıp gitti
şimdi ne olacaktı bir dikkatsizliğim nelere mal olacaktı günüm rezil olmuştu odadan dışarıda çıkamadım öylece oturdum saat
biraz daha geçsin kimse kalmayınca çıkarım diye bekledim bir saat sonra odadan dışarı çıktım koridordan yürüyerek çıkış
kapısına doğru ilerledim cam kapıdan dışarıya baktığımda otoparkı görebiliyordum ve halenin arabası hala ordaydı içinde
telefonla konuşuyordu camın arkasından beni göremezdi ama kapıya doğru bakıyordu ne yapacağımı düşünürken bir araba daha
geldi halenin arabasının yanına park etti şimdi yandım işte diye düşünürken özlem ve meryem arabadan indi halede onları
görünce arabasından inerek kapıya doğru yürümeye başladılar hızlıca odama geri döndüm ve beklemeye başladım olan olmuştu
rezil olmuştum en az hasarla nasıl kurtulurum derken kapı açıldı haleşözlem ve meryem içeri girdiler.
Hale : işte pis sapığımız hala burda
özlem : demek çoraplarımzı koklayıp yalayan pislik sensin
--- bakın özür dilerim lütfen beni affedin
Hale : hayır affetmiyeceğiz ama seni şikayet etmiyeceğiz
--- nasıl yani
Meryem : çok kolay bundan sonra bizim kölemiz olacaksın biz ne emredersek onu yapacaksın
Özlem : anladınmı köle ?
--- şey ne yapmamı istiyorsunuz ?
Hale : merak etme köle senin gibi bir pisliğin hakettiği şeyler çoraplarımızı zaten yalayıp kokluyorsun ayaklarımızıda
yalayacaksın temizleyeceksin ve bizi eğlendiren her şeyi....
Meryem : şu sakladığın çorapları çıkar bakayım nasıl kokladığını seyretmek istiyorum
Masanın altına attığım çorapları eğilip aldım tekrar yüzüme götürerek koklamaya başladım her şeye rağmen çorapları
koklamaya başlayınca sertleşmeye başladım etrafta kimse yokmuş gibi davranıyordum kızlar kısık sesle kendi aralarında
konuşuyorlar ara sıra gülüşüyorlardı Meryem yeter diye bağırdı yanıma yaklaştı çorabı elimden alıp ağzımı açmamı istedi
ve çorabın hepsini ağzıma tıktı
Meryem : kokusu kadar tadı da güzelmi hı ha ha ha
Meryem : şimdi pantolununu indir kendi kendini tatmin et hadi çabuk
pantolonumu indirdim külotumuda çıkardım elimle masturbasyon yapmaya başladım ağzımdaki çorabın tadınıda kokusunuda
iyice hissediyordum kızlar sadece seyrediyorlardı bir süre sonra önlerine doğru boşaldım masanın üzerinden bir peçete
aldım ellerimi sildim üstümü düzelttim sonra bir kaç peçete daha alarak yeri temizledim bu sırada hiç bir şey söylemeden
odadan çıkıp gittiler artık bir sırrım kalmamıştı yarın neler olacaktı bu düşüncelerle bende evin yolunu tuttum.
......