Arkadaşlar merhaba.Elimdeki 3 terrabyte'a yakın film arşivimden sizin seçeceğiniz kategorilerdeki film arşivimi 500 gb lık harici diske doldurup satıyorum.Şu an için cd ya da dvd satışı yapmıyorum üzgünüm. Elimdeki arşivde nerdeyse birçok kategoriye ait film bulunmakta.Sizler için kategorilerden kısaca bahsedeyim detaylı bilgi isteyenler ya da belirledikleri kategorilerin bende olup olmadığını öğrenmek isteyenler pm atsınlar. İşte kategorilerden bazıları :
Foot fetish (foot worship,foot domination,brazil foot fetish filmleri)
Fart fetish
Facesitting
Spit fetish
Scat fetish
Pissing
Beastiality (animel sex)
Crush (daha detaylı içerik için pm atın)
Femdom
Lezdom
Black femdom
Daha detaylı bilgi için ve fiyat bilgisi için bana ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
Konu: 500 GB Fetiş Film Dolu Harddisk Satılıktır
Konu: Ynt: 500 GB Fetiş Film Dolu Harddisk Satılıktır
SLM ELİNİZDEKİLERİN HEPSINI DEIL AMA CRUSH CD LERİ Nİ ALABILIRIM
GERÇEKTEN İLGİLENIYORUM.BANA FIYATI MSJ OLARAK ATARSANIZ SEVINIRIM.KONU ICIN TŞK LER
GERÇEKTEN İLGİLENIYORUM.BANA FIYATI MSJ OLARAK ATARSANIZ SEVINIRIM.KONU ICIN TŞK LER
Konu: Re: Ynt: 500 GB Fetiş Film Dolu Harddisk Satılıktır
Forum kuralları gereği büyük harfle yazı yazmayın...Eski üye olarak bunları bilmeniz lazım...Sözlü uyarıdır....SHALAMAR/yönetim
M@G@ND@ demiş ki: [Postayı Görüntüle]SLM ELİNİZDEKİLERİN HEPSINI DEIL AMA CRUSH CD LERİ Nİ ALABILIRIM
Forum kuralları gereği büyük harfle yazı yazmayın...Eski üye olarak bunları bilmeniz lazım...Sözlü uyarıdır....SHALAMAR/yönetim
ne kadar a
Arkadaşlar geçmiş ilanımda bahsetmiş olduğum 3.5 inchlik adaptörle çalışan 500 gb lık diski geçenlerde satmış olup, şu an elimde çok temiz ve hiçbir problemi bulunmayan 2.5 inchlik adaptörsüz çalışan cep hardiski bulunmaktadır. usb 2.0 bağlantısını destekliyor ve taşımanız açısından da büyük kolaylık. Bu diskin içine şu masamda var olan 4 adet 1.5 tb lık (2 si ağzına kadar dolu :) ) disklerden size göstereceğim örnek resimlerle ya da arşivimin hangi sitelere ait olduğuna dair vereceğim detaylı bilgi ile istediğiniz filmleri seçebilirsiniz. Diski tamamen sizin seçtikleriniz ile full dolu olarak göndereceğim. İnternette düzenli upload,download yaptığımdan dolayı oturup elimdeki bütün arşiv için bir html dosyası hazırlayıp herşeyin önizlemesini koyamadım zaten böyle geniş bir arşiv için bu işin ne kadar zahmetli ve zaman alıcı olduğunu siz de bilirsiniz. Ama bu güzel arşivden yararlanmak ve 500 gb diskle birlikte uygun fiyata almak isteyen ciddi alıcılar gerçekten pişman olmayacaklar. Bana özelden ulaştığınız takdirde daha detaylı bilgi vereceğim.
Sayfa 1 of 1
Bu Forumda yeni konular açamazsınızBu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum
Bu bir "Lo-Fi" sürümüdür. Tam sürümü hakkında bilgi almak için ve resimleri yeniden düzenlemek için, lütfen buraya klikleyin.