| evet | 80% | ( 4 ) | |
| hayır | 0% | ( 0 ) | |
| işin içinde ayak olursa evet | 20% | ( 1 ) |
Toplam Oy : 5
Konu: fetiş ve şiddet
selamlar arkadaşlar.aranıza yeni katıldım ve uzun zamandır aklımı kurcalayan bir sorunu paylaşmak istedim sizinle.foot fetish,crush,animal crush,bdsm hep birbirne bağlantılı gdiyor bence.örneğin ben hayvan sever biriyim.hiç bir canlıya zarara vermedim verememde.ancak hoş bir hanımı ayaklarıyla yada herhangi bir şekilde bir canlıyıa zara vermesi benibir şekilde etkiliyor.bu çoğu ayak fetişlerinde var.örneğin you tube da gencecik hoş hanımların zalimce tavuk kestiği bir takım görüntüler var elimde.sakıncalı olur iye linkolarak yazmasım.sorun olmassa yollarım.bir ara amerikada bunu bir sektör haline geldiğini sonra yasaklandığını öğrendim.aranızda bu konularda söylecek söxü olan varsa tartışalım..............
Konu:
Iyi yapmissin link koymayarak Astruias cunku bizim forumumuzda bu konuyla ilgili link paylasmak yasak, ve benim her zaman soyledigim birsey var, ben bunu o kadar normal bulmuyorum, acik goruslu biriyimdir ama bence bir insan ozgurdur, istedigi herseyi yapmalidir, karsisindaki canli'ya kendi istemi disinda zarar vermedigi surece. Bu da hayvanlarin istemi disinda yapilan bir eylem oldugu icin, onlara zarar verdigi icin, animal fetish olayindan rahatsiz oluyorum. Size sevin ya da sevmeyin bu konuyu demiyorum, cunku sonucta sizin elinizde olan birsey yok, ama ben hicbirsekilde sevmiyorum ve yanlis buluyorm.
:coolp:
Konu:
astruias,
diger mod arkadaşlarının söylemedigini sana ben söyleyeyim.
Defalarca sölememize ragmen hala hayvanlara zarar verilmesinden hoşlanıyorum diyosun ve Sınırları zorluyosun.
BDSM içinde bu yoktur.kimin hoşuna giderse gitsin.Bir canlıya rızası olmadan acı çektirmenin burada yeri yoktur.İster hayvan olsun ister insan olsun...
Bu konuda seninle daha fazla söz dalaşına girmek istemiyorum..
eger bir daha bu forumda bu konu ile ilgili topic açarsan üyeligine son verecegim :!: :!: :!:
diger mod arkadaşlarının söylemedigini sana ben söyleyeyim.
Defalarca sölememize ragmen hala hayvanlara zarar verilmesinden hoşlanıyorum diyosun ve Sınırları zorluyosun.
BDSM içinde bu yoktur.kimin hoşuna giderse gitsin.Bir canlıya rızası olmadan acı çektirmenin burada yeri yoktur.İster hayvan olsun ister insan olsun...
Bu konuda seninle daha fazla söz dalaşına girmek istemiyorum..
eger bir daha bu forumda bu konu ile ilgili topic açarsan üyeligine son verecegim :!: :!: :!:
Konu:
rüzgr en iyisi sen üyeliği bitir çünkü senin tavırlarından hoşlanmadım.
Konu:
Belli kurallar vardır ve bu kurallara uy diyoruz.
Uymadıgın zaman üyeligine son verilir.
Bir daha hayvan kesimiyle hayvan bogazlanması ile ilgili bu forumda başlık açılmasın.Bunu anlayamamak zor degilki..
herkes herşeyden hoşlanabilir ama heryerdede söylenmez...Burada oldugu gibi.
Uymadıgın zaman üyeligine son verilir.
Bir daha hayvan kesimiyle hayvan bogazlanması ile ilgili bu forumda başlık açılmasın.Bunu anlayamamak zor degilki..
herkes herşeyden hoşlanabilir ama heryerdede söylenmez...Burada oldugu gibi.
Konu:
peki bu başlıkda nerede dediğn gibi bir link var?sölermisn.
Konu:
Bekff demiş ki:Sadece :D
Tartışmayın beyler...
Rüzgar, bu konu ile ilgili değil genel olarak söylemiş :)
Konu: Ynt: Fetiş Ve şiddet
sadist kadınlar ilgimi çeker :cool1:
Sayfa 1 of 1
Bu Forumda yeni konular açamazsınızBu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum
Bu bir "Lo-Fi" sürümüdür. Tam sürümü hakkında bilgi almak için ve resimleri yeniden düzenlemek için, lütfen buraya klikleyin.