Konu: Fetisin Incelikleri Alt Bolumleri
:arrow: Arkadaslar, forumumuzun bolumlerinden biri olan "Fetisin Incelikleri"ne yeni alt bolumler acmak istiyoruz, mesela deri, spitting..vs gibi, ama bu alt bolumleri sizin istek ve onerilerinize dayanarak acacagiz, bu yuzden onerilerinizi bekliyoruz. -coolsmoke-
Konu:
Şimdi tabii herkes kendi beğenisine göre liste yapacaksa ben başlıyorum..
- Pony-boy ( Riding)
- Sensual Submission ( F/f submission'ın aynısısıdr diye bakmayalım daha yeni ve estetik bir akım bence)
- Fetish Photography (Mutlaka olmalı)
- Anime Cartoon Fetish (Çok tatlı örnekleri var)
- Middle Age - Gothic ( Robert ve sanırım sen Cool hoşlanıyordunuz ;) )
Bir de deneysel BDSM ( experimental BDSM) diye bir kavram geliştirmekteyim ama bu henüz literatürde olmadığından bunu es geçebiliriz..
Önerilerim sürecektir..
- Pony-boy ( Riding)
- Sensual Submission ( F/f submission'ın aynısısıdr diye bakmayalım daha yeni ve estetik bir akım bence)
- Fetish Photography (Mutlaka olmalı)
- Anime Cartoon Fetish (Çok tatlı örnekleri var)
- Middle Age - Gothic ( Robert ve sanırım sen Cool hoşlanıyordunuz ;) )
Bir de deneysel BDSM ( experimental BDSM) diye bir kavram geliştirmekteyim ama bu henüz literatürde olmadığından bunu es geçebiliriz..
Önerilerim sürecektir..
Konu:
tesekkurler Dex, arkadaslar sizin de onerilerinizi bekliyoruz
Konu:
Güzel öneriler ama Fetish Photography ve Anime Cartoon Fetish bence multimedia bölümüne yakisir. Yada bunu özellikle mi Fetisin Incelikleri bölümü icin düsündün?
Konu:
Anime Cartoon gerçekten güzel olur :)
Ama multimedya bölümüne bencede daha çok yakışır :) F/F olayıda iyi olabilir :)
Ama multimedya bölümüne bencede daha çok yakışır :) F/F olayıda iyi olabilir :)
Konu:
aslinda bence iki yere de yakisir..
Konu:
Evet de bu başlıklar altında sadece resim ve klip paylaşımı yapılması gerekmiyor bence..İnsanlar sevdikleri çizerler- 3D ustalarını- fotoğraf sanatçılarını tartışırlar ve bir kaç da örnek bulunur beğenilen çalışmalardan..
Hoş bir sinerji yaratılabilir derim ben sanki.. :?
Hoş bir sinerji yaratılabilir derim ben sanki.. :?
Konu:
evet katılıyorum.....misal bu bölüm multimedia dan farklı olur....özel estetik paylaşımlar olur......klasikler değil.......sanat eseri terimine yakın paylaşımlar olur......tabi bu kapsama giren klasik fotolar ve clipler de mevcut ama ne demek istediğimi anlatabilmişimdir heralde..........
Konu:
"Sanatin estetik yüzü" diye bir bölüm acip orada Fetish Photography ve Anime Cartoon Fetish ve buna benzer daha degisik forum odalarini acalim mi?
Bide lütfen asil konuyu kaip etmeyelim. Fetisin Incelikleri altinda baska istediginiz Subforumlar olsunmu Pony-boy ( Riding) ve Sensual Submission gibi?
Bide lütfen asil konuyu kaip etmeyelim. Fetisin Incelikleri altinda baska istediginiz Subforumlar olsunmu Pony-boy ( Riding) ve Sensual Submission gibi?
Konu:
O zaman bu denilen kısımları (Tom Ford ve benim dediklerim) Fetish-Art başlığı altında açalım.. Sanatın estetik yüzü zaten böyle bir kavram varken gerekli değil bence..
Asıl konuya gelirsek de spitting tarzı bir bölüm olur ben çok sevmesem de belki dangling olabilir ya da tickling olabilir.. Ama tabii ben başkasının yerine de öneri veriyor gibi olmayayım..
Asıl konuya gelirsek de spitting tarzı bir bölüm olur ben çok sevmesem de belki dangling olabilir ya da tickling olabilir.. Ama tabii ben başkasının yerine de öneri veriyor gibi olmayayım..
Konu:
Evet unuttuğum ve şimdi aklıma gelen ve son derece önemli bulduğum bir dalı daha takdim etmek istiyorum ..
- Amazon Women...
Bu önemli bence dikkate alınırsa sevinirim..
- Amazon Women...
Bu önemli bence dikkate alınırsa sevinirim..
Konu:
Konuyu toparlamak icin...
MULTIMEDIA
>>> Fetish Art
---------- Fetish Photography
---------- Anime Cartoon Fetish
---------- 3D
FETISH (DARK FEELINGS)
>>> Fetişin İncelikleri
---------- Crush Fetiş (ONLINE)
---------- Giantess (ONLINE)
---------- Pony-boy ( Riding)
---------- Sensual Submission
---------- Tickling
---------- Amazon
---------- Gothic
---------- Spitting
Unuttuklarim yada önerileriniz var mi?
MULTIMEDIA
>>> Fetish Art
---------- Fetish Photography
---------- Anime Cartoon Fetish
---------- 3D
FETISH (DARK FEELINGS)
>>> Fetişin İncelikleri
---------- Crush Fetiş (ONLINE)
---------- Giantess (ONLINE)
---------- Pony-boy ( Riding)
---------- Sensual Submission
---------- Tickling
---------- Amazon
---------- Gothic
---------- Spitting
Unuttuklarim yada önerileriniz var mi?
Konu:
Smelling
Licking
Ya böyle biri çıkar da hani neden türkçemizi yabancılaştırıyosunuz die..,
Ben öyle bir çıkış yapmak istemiyorumm :)
Varsa isteyen :)
Licking
Ya böyle biri çıkar da hani neden türkçemizi yabancılaştırıyosunuz die..,
Ben öyle bir çıkış yapmak istemiyorumm :)
Varsa isteyen :)
Konu:
Smelling, Licking konu disinda bence cunku sonucta "Fetish&BDSM Resim ve Videolar" bolumunde ayak yalama ve koklama resim ve videolari paylasiliyor, ama senin burada kastettigin yalama ve koklama, vucudun her parcasi icin ya da aksesuarlar icin, eldiven..vs gecerliyse, o zaman uygun olabilir tabi
Konu:
Türkçeleştirmeye ne diyorsunz pekii..
Bence yanına türçelerini parantez içinde tüm forumda eklense nasıl olur..?
Bence yanına türçelerini parantez içinde tüm forumda eklense nasıl olur..?
Sayfa 1 of 4
Bu Forumda yeni konular açamazsınızBu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum
Bu bir "Lo-Fi" sürümüdür. Tam sürümü hakkında bilgi almak için ve resimleri yeniden düzenlemek için, lütfen buraya klikleyin.