Portal    Forum    Chat    Gruplar    Resimler    Arama    Kaydol    Giriş
Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla Sayfa 1 of 1

24.Temmuz 2010 Dünya BDSM Günü Eğlencemiz
Yayınlayan Mesaj
Orijinal mesajı saklayarak cevap ver  
Mesaj 24.Temmuz 2010 Dünya BDSM Günü Eğlencemiz 

Image

Sevgili Dostlar

Yakinen takip edenlerimiz bu yıl pek bir sessiz kaldığımızı söylüyor. Oysa bu yıl geniş çaplı olmasa da bir çok organizasyon yapmış bulunmaktayız.

Yeni Yıla Merhaba partimiz ve birlikte saniyeleri sayışımız, Fasıl ve Gece Eğlencelerimiz, Ev Buluşmalarımız ve son olarak Terasta Barbekü Partimiz.

Bu sefer genele bir çağrı yapalım diyerek hem vesilesi ile Dünya BDSM Gününü bir arada geçirmek hemde uzun bir aradan sonra yeni yüzler yeni sohbetler ve keyifli bir atmosferde yemekli içkili felekten bir gece çalmayı düşündük.

Evet doğru okudunuz Dünya BDSM Günü; biz her yıl Fetiş Gününü kutlamayı gelenek haline getirmişken Dünya Türkiye menşeli bir organizenin öncülüğüne kapılmış olsa gerek ki Dünya BDSM Gününü ilan etti. Bundan böyle her yıl “24 Temmuz” Dünya genelinde fikri yaşam tarzı ve fantezilerini doğru yönde yaşayan sağduyulu BDSM sever topluluklar için özel bir gün olarak kabul edildi.

Bizde üstümüze düşen misyonda Dünya BDSM Gününün Türkiye etkinliklerini elimizden geldiğince keyifli kutlama kısmına sahip çıkıyoruz. Evet Saygıdeğer Hanımlar Sevgili Beyler 24 Temmuz 2010 Cumartesi Günü Bizler bir arada bir kafada toplanacağız.

Gecesini bizlerle geçirmek isteyen herkese kapımız açık. Gene iki etaptan oluşacak bir organizasyonumuz olacak. İlk etabımız Güzel bir Restaurantın Balkonunda Limitsiz Yerli İçki Fiks Menü 60 TL olarak belirlenmiştir. İkinci etap ise katılımcıların isteğine bağlı mayışacağımız bir mekanda devam edebilir  yada coşacağımızda bir mekanda sürebilir inanıyorum ki ikinci etaba birinci etabın performansı belirleyici rol oynayacaktır.

Bu etkinliğimizde tamamen by_kole garantisindedir. O nedenle bir takım yasaklı sorularımız vardır. Mesela yasaklı sorularımızdan bir kaçı  hangi hatun gelecek,ekşin var mı, mekan neresi gibi sizi komik duruma düşüren beni güldüren sorular yasaklı listemedir. Elbet her kes katılabilir desek de bizi bilen bilir ince eler sık dokuruz. Üzülerek de olsa bir takım elediğimiz aramıza alamadığımız kişiler olacaktır. Şimdiden bu şahıslardan özür dileriz...

Evet altını çizmekte yarar var. 24 Temmuz 2010 Saat 20:30 da toplanıyoruz. Sabaha kadar da dağılmıyoruz. Son katılım tarihimiz 22 Temmuz 2010 dur. Mekan bilgileri katılımcı arkadaşlara mail yolu ya da telefon yoluyla bildirilecektir. Katılımcıların adresine mail atmaları önemle rica olunur. Başlıklar altına katılacağını beyan edenlerin istekleri yok sayılacaktır.

Şimdiden Dünya BDSM Gününüz kutlu olsun. Her gününüz her dakikanız size keyif veren hayatın tadıyla geçsin. Sevgi ve Saygılarımla....

Feet Fetish

Falaka

Mesaj Re: 24.Temmuz 2010 Dünya BDSM Günü Eğlencemiz 

BDSM Türkiye camiasinin tarih attigi bu güne katilmak bir serefdir.

İstanbulda olması sebebiyle katılamam ancak bu organizasyonda emeği geçen herkezi yürekten kutlarım bizim yerimizede eğlenin sevgiyle kalın . . .

Çevrimdışı MSN Live Kullanıcı kimliğini gör Özel mesaj gönder
Mesaj Yükle Başa dön
Mesaj Ynt: 24.Temmuz 2010 Dünya BDSM Günü Eğlencemiz 

maalesef büyü ihtimalle tatile cıkıcam o tarihte.Umarım katılmak nasip olur.Bdsm gününüz kutlu olsun

Ah ahhhhh bensiz kutlayacaksınız demek..... Neyse iyi günün vakti geçmezmiş......Tatil dönüşü bir kere daha kutlarız....Deliye hergün bayram misali........
         2010 Dünya BDSM Gününüz kutlu olsun......       

Katılacak kişilere şimdiden iyi eğlenceler dilerim.

Evettttt  Bir toplantımızı daha geride bıraktık. Bu sefer abarttık mı bilemiyorum ama Saat 20:30 da başlayan birliktelik ertesi gün 13:30'a kadar sürdü.....İlk etap yemekli eğlenceli başlayan sohbet gece yarısında yerini keyifli bir diskonun arka bahçesinde minderler ve bize özel köşede sabaha kadar devam etti. Saatler 5:30'a geldiğinde ise diskonun personeliyle sabahçı birahanesi tadında bir mekanda Beyoğlu'da gün doğum kokusu altında; kah bira,kah kahve eşliğinde saati 08:00 ettiğimize tanıklık ettik. Son yemeğimizin üstünden  hayli zaman geçmişti derken kendimizi yeşillikler içinde açık büfe bir kahvaltıda buluverdik...

Bu sefer teşekkür yazıma tersten başlamak istiyorum. Dostluğumuz BDSm kadar eski olan her organizeme ben Malatya'da yaşıyorum unuttun mu demeden  kalkıp gelen kadim dostum Parkerr'sa gene manevi kardeşim yakariye ve Sevgili dostum MarquisDe'ye geceye tat kattıkları için; Ayrcıca  MarquisDe'ye sinema ağırlıklı keyifli sohbetimizde öğretilerle bezeli fikirlerini verdiği için. Kucak dolusu sevgiler...

Gene Saygıdeğer Lola Hanıma ve misafir konumunda aramızda ilk defa katılan Sevgili Aphones'e gece boyu aralıklarla sohbetimize renk kattığı için ve Lola Hanımın  gecenin ikinci etabında rumuzu olmadığı için ismini zikredemeyeceğim değerli dostu bize kazandırdığı için  bu vesileyle teşekkürlerimi bir kez daha dillendirmeyi uygun gördüm. Sevgili Lola Hanım  bizi izlemeye devam ediniz çünkü biz sizi izleyeceğiz.....

Uzun bir aradan sonra aramıza katılan Sevgili sevgi pıtırcığı Tornado namı diğer junior Rüzgara'da ayrıca teşekkürler. Her ne kadar gecenin bir kısmını uyuyarak ve yaşananlara kapalı göz kapakları ile eşlik etmiş olsa da son kerteye kadar bizi bırakmaması tebriğe değerdi...

Sevgili Uğur Ziya  Şimşek duruşu bakış açısı ile masada yerini alan keyifli bakış açısı ve  yerinde yorumlarıyla ilk etabımızda bizimle keyif bulan erken ayrılmasına rağmen ileriye dönük ben her daim aranızdayım mesajı veren güzel insana da katılımlarından dolayı teşekkürler......

Gecemizin tadı biricik Adminemiz LADY SADE'ye gelince; mekanda bizi fazlasıyla beklemesine karşın sıcak bir tebessüm tatlı bir endamla bizi karşılayışı ve masaya daha alışma evremizde yan masamızdan bize güzel saptamalar aktararak güldürüp ortama alışmamıza vesile olmasına ayrıca gece boyunca keyifli paylaşımlarıyla güldüren hatta minik minik düşündüren değere de bir kez daha teşekkürler.....

Sevgili Arkadaşlarım gecenin kısmi mimarı Parox ve Sallenaz'a gelelim....Kapılarda beni çokca bekletmelerine karşın kızamadığım insanlar... Gece boyu dolu doluydular. Kah kahkaha kah ciddi yorumlar bazen içten kızışlar bazense içten kahkahalar. Güzeldi ve güzel olmaya devam edecek. Eh onlar ev sahibi oldukları için fazlaca şişirmemek lazım. Onlara da katılımlarından dolayı kucak dolusu sevgiler...

Bir de aramıza ilk kez katılan Mistress Tuğçe Hanıma teşekkür ederim. İlk kez aramıza katılmanın verdiği tedirginlikle son raddeye kadar bize eşlik edişi. Sohbetlere katılışı sohbeti ve kattığı tat için bir kez daha teşekkürler.

Gelelim bana elbette kendime teşekkür etmeyeceğim yukarıdaki paragrafta fazlasıyla teşekkür edilecekler var. Ancak bana inanan güvenen ve bunu bir kez daha dile getiren tüm katılımcı dostlara benim adıma binlerce kez daha teşekkür ederim. Gerek bana olan güvenleri gerek bana katlanışlarından dolayı minnettarım.”I am the god şekerim :):)”

Bir by_kole gecesini daha geride bıraktık. Hatamız olduysa affola der bizi izlemeye devam etmenizi temenni ederim.......

by_kole demiş ki: [Postayı Görüntüle]
Hatamız olduysa affola der bizi izlemeye devam etmenizi temenni ederim.......

Hic bir hata olmadi. Sonuna dogru artik son enerjiyle hareket ediyordum ama bunlarda mutlulugun ve eglence maratonun yorgunluklariydi. Cok güzel bir ilk dünya BDSM günü oldu ve degisik mekanlar ile güzel bir organizasyona tekrar imza atan by_kole 24 Temmuz 2010'u unutulmaz yapti.
Gönülden bu emeklerin BDSM icin gelecekde daha cok yol acmasini dilerim. Eglencenin yaninda camianin degerli insanlariyla, forumlarin güzel dostlariyla ve arkadaslarla yüz yüze görüsmek cok güzel oluyor. Ciddi konulara giriyoruz, tartisiyoruz, gülüyoruz, birbirimize sariliyoruz ve hepsi eglence cercevesi icinde oluyor. Önemli olan paylasimsa, böyle bir gecede bambaska oluyor.

Tüm gelen arkadaslara tesekkür ederim. Sayenizde cok güzel bir aksam, gece, sabah ve öglen keyfi yasadim  

Mesajlari göster:   
GizleBaşlık yardımcı oldu mu?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo
GizleBenzer Başlıklar
Konu Yayınlayan Forum Cevaplar Son Gönderilen Mesaj
Yeni mesaj yok 19.03 Dünya Beşiktaşlılar günü tremp Hayat ve Yaşam 9 19 Mar 2007 20:33 Son mesajı görüntüle
tremp
Yeni mesaj yok 8 Mart Dünya Kadınlar Günü belloni Genel 20 08 Mar 2008 00:34 Son mesajı görüntüle
ruj_ruj
Yeni mesaj yok Anneler Günü 2010 Parox Hayat ve Yaşam 6 09 May 2010 08:20 Son mesajı görüntüle
crush_ant07
Yeni mesaj yok 13 Mart BDSM ve Fetişistler Günü Tornado News 17 12 Mar 2007 22:47 Son mesajı görüntüle
hayyam
Yeni mesaj yok Bizim Aile Kampanya Temmuz Parox News 6 29 Hzr 2005 09:32 Son mesajı görüntüle
sonicizm

Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla  Sayfa 1 of 1

Kullanıcılar bu konuda tarama yapabilirler: Kayıtlı "0" , 0 görüntülenemyen ve 0 Ziyaretçi
Kayıtlı kullanıcılar: Yok

Yetki Listesi
Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum

Copyright by ParoxZone Group 1996-2010