| Yazar |
Mesaj |
babyface
Acemi

|
|
Mistress arkadaşlar hepimiz sizlere taparız istediklerinizi yaparız.
Benim şöle bir sorum var köle olarak babanız olsa babanız hoşlansa sizden bunları yapmanızı istese siz ne yapardınız?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
| Ya abi yapmayın ya...Valla tamam bu sorunun cevabını gerçekten merak etmiş olabilirsin yani düşünce özgürlüğü var ama kızma bana yanlışda anlama ama ben bayan olsam yanıtlamam bu soruyu. Ensest ilişkiden tutta çok abuk yerlere varıyor. Tabi herkes özgür sormakta ve yanıtlamakta..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| hey allahım nerdende merak ettin bu konuyu anlamadım kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı dorusu..
|
|
|
|
 |
    |
 |
lolita_hatun35
Acemi

|
|
| kafasını ezerdim ozel bolgesını yumruklardım bu ve bunun gıbı herseyı yapardım canının yanması ıcın herseyı ...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
lovesman
Acemi

|
|
| slm lilota özel msj attım lütfen bi göz atarmısınz?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| lolita_hatun35 demiş ki: | | kafasını ezerdim ozel bolgesını yumruklardım bu ve bunun gıbı herseyı yapardım canının yanması ıcın herseyı ... | ben soruyu bı daha oku derim..
|
|
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| lolita_hatun35 demiş ki: | | kafasını ezerdim ozel bolgesını yumruklardım bu ve bunun gıbı herseyı yapardım canının yanması ıcın herseyı ... |
Lolita hanim siz de saglam sadist ciktiniz hani... Sasirdim. Babanizi pek sevmiyorsunuz sanirsam:)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Babyface kusura bakma ama bence çok gereksiz bir soru bu. Bu durum direkt ensest ilişkiye girer. Yani bdsm veya fetişizmin sınırlarının dışına çıkar. Bdsm'ci ve fetişist insanlar bu ilişkilerinden cinsel haz alıyorlar. Babanın köle olmasıda babayla karşılıklı cinsel zevk alışverişidir. Bu çok net. Daha önce bir başka üye anne veya ablanıza köle olmayı düşündünüz mü? şeklinde bir topic açmıştı içerik olarak senin açtığın topicte bundan farksız.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
lolita_hatun35
Acemi

|
|
| sekerpare demiş ki: | | lolita_hatun35 demiş ki: | | kafasını ezerdim ozel bolgesını yumruklardım bu ve bunun gıbı herseyı yapardım canının yanması ıcın herseyı ... |
Lolita hanim siz de saglam sadist ciktiniz hani... Sasirdim. Babanizi pek sevmiyorsunuz sanirsam:) |
soryu okudum:) ensestlıgım vs falan da yok cok sadıst bırısıde degılım ama bu sans bana verılseydı babamı bı kole olarak herseyı yabardım babamıda pek sevdıgım soylenemez:)
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| DerVulkan demiş ki: | | Ya abi yapmayın ya...Valla tamam bu sorunun cevabını gerçekten merak etmiş olabilirsin yani düşünce özgürlüğü var ama kızma bana yanlışda anlama ama ben bayan olsam yanıtlamam bu soruyu. Ensest ilişkiden tutta çok abuk yerlere varıyor. Tabi herkes özgür sormakta ve yanıtlamakta.. |
Tamamen katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
by_iskender
Fetişist

|
|
vay be lolita hanım
tek 1 soru sorabilir miyim ?
gerçi karşımdaki bayan sadistse bunu sözlerinden anlarım ama
sadist bir genç bayanı sadece gözlemle doğal hayatta nasıl anlayabilirim ?
bu dediğiniz şeyleri yapmayı isteyen bir çok kişiyle muhabbet ettim açıkcası ama bir türlü gerçekleştiremedikte belki daha ilk başta gözlemleyip sonradan harekete koyulmak gerekiyo çünkü direk muhabbete girince iş yaşa dönüyo
|
|
|
|
_________________ ayakLara karşı oLan iLgim ,, gözLerimi hayata açtığım iLk günde başLamış ve sonsuza dek devam edicektir !
|
|
 |
    |
 |
orhan
Fetişist

|
|
| ya soru evet zor soru acaip soru aklina gelmesine helal diyebilrim ama soru icerigi acaip e cevapta acaip ama baba be bu sonucta hani sevmiyorsan da gorusmessin bilemedim ki calismadi ki kafa bu kounya hadi bakalim ben surdan kacayim usul usul..........
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | soryu okudum:) ensestlıgım vs falan da yok cok sadıst bırısıde degılım ama bu sans bana verılseydı babamı bı kole olarak herseyı yabardım babamıda pek sevdıgım soylenemez:) | lıııııhhh
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
1. Özür dileyerek söylüyorum soru çok saçma geldi.
2.lolita_hatun 35 siz ne yaptınız öyle yaa... Belki çok sevmeyebilirsiniz ama sonuçta babanız. Yapmayın gözünüzü seveyim. Tekmelek, dövmek istiyorsanız illa ki birilerini buyrun size bir forum dolusu adam. Ama aile bambaşka bişi... Yadırgadım açıkcası...
3. Bu konu uzamasın bence arkadaşların dediği gibi enseste kadar gider ve hiç hoş değil bence...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
|
|