evet arkadaşlar merakımdan belki aramızda şanslı arkadaşlar vardır evet
ÜNLÜLERDEN AYAKLARINI ÖPTÜKLERİNİZ VARMI VEYA ÇOK YAKIN OLAN PAYLAŞALIMMI? valla ben değil yakın olmak açıkçası öpmedim varmı aramızda?
paylaşalım ne dersiniz?
kimliğim ortaya çıkar bir resim yazı filan bugün nerede napıyordur bilemem ama fazla sansayonel olmayan bir kızdı zaten 1978 yazında şarköyde tanıdım kısa sürdü adı M . M. bukadar verebilirim
barbie operasyonundan sonra umudum bi hayli arttı......artık mankenler ve ünlüler süper ünlü olmadıktan sonra tam hayal ürünü olmaktan çıktılar sanki....
mrb ben fetiço.ben siteye kendi nikim ve şifremle giremiyom
yanlış veya aktiv edilmemiş diyo
oysa nikimde şifremde aynı.sorun nedir acaba yardım ederseniz sevinirim
yeni başlık açamadım ondan buraya yazdım.tşklr
eastanbulist Misafir
onlara ulaşmak çok kolay..sadece doğru mekan ve doğru prezentasyon..hepsi bu..
Gördüm ama dokunma-öpma imkanım tabii olmadı..Eastistanbulistt haklı; malı satan reklamdır..Zamanlama ve reklam doğru yapıldığında olası şeylerdir..
Yalnız küçüklüğümden ber bir hayalim vardı..Erdal Acar pirim bir dergah-tekke açsa da müridi olsam die..Gerçi o da emekli oldu ya yine de elini öpüp duasını almanın büyük faydası dokunacağına eminim..
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
Teyzemin kızı uyurkan öptüm yorgun olduğu için anlamadı bile... diyceniz ünlümü lan o valla benim kalbimim ünlüsü ayakları ün salmıştır benim içimde ama ünlü olarak gülben ergenin konserinde onun ayaklarına çok yaklaşmıştım açık giymişti tabi öpememiştim o kadar başkada marifetim yok
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz