Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
lovefeet
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 08 Tem, 2008 23:25  Mesaj konusu:  izmir-mistress? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İzmir'de tatideyim. Burada seans alabileceğim bir mistress varsa, forum üyeleri olarak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yay Cinsiyet:Bay At Çevrimdışılovefeet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
atagun
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 08 Tem, 2008 23:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

varya aklımdan geçeni yapmışşın açıcam açıcam konu bir türlü kısmet olmamıştı seninle aynı durumdayız eğer varsa izmirde bende giderim.

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıatagun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 08 Tem, 2008 23:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dostum ızmırde bu ıslerın ehlı o kadar cok bayan varkı..bıraz gırısken aktıf ve yakısıklıysan emın ol bulacaksın...nerde var kım var gıbı sorular gelmesın prensıbım degıl ..konusmam..bazen bole forumlarda ınternette falan da goruyorum, ya ızmırde sahıbe varmıda mıstress varmıda..ya arkadas ızmırde bu fantezıler yasanmazda nerde yasanır...hatunun merkezı yer...

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 09 Tem, 2008 11:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şalamar sanırım arkadaşlar parayla seans almak istiyorlar.. Yani bunun için mistressin yerini bilmen ve cebinde para olması yeterli bi durum bence öyle girişkenliğe yakışıklılığa falan lüzum yok Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
paspas87
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 09 Tem, 2008 13:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende bomonti gibi anladım acıkcası olayı ve onun gbi dusunuyorum:) para yeterli extra cabaya gerek yok:)

Terazi Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıpaspas87 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Çar 09 Tem, 2008 13:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

paspas87 demiş ki:
bende bomonti gibi anladım acıkcası olayı ve onun gbi dusunuyorum:) para yeterli extra cabaya gerek yok:)

Aynen öyle mistresslarla seans yaşamak için onları tanıyan ve size referans olacak bir arkadaşınızın olması yeterli. Bazı mistresslardan da seans alabilmek için siteleri aracılığıyla iletişim kuruyorsunuz. Aman aman yakışıklı veya sosyal yönü kuvvetli bir insan olmanıza gerek yok. Zaten mantık olarakta böyle bir şey anlamsız. Bdsm veya fetişizm içerikli bir seansı ücret karşılığında yaşayacaksınız sonuçta.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slach
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 09 Tem, 2008 20:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gerçekten iyi bi başlık bencede izmirde bende bi dogma büyüme izmirli olarak bu işleri hep genel evde kuşadasında ruslarla yaptım para karşılıgı ama bu ile gişerek deil arada kaynatarak ayak olayına girdim ama direk bu olayı yaşabilcegim bi kadın hiç izmirde duymadım varsa çok süper olur

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıslach kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 09 Tem, 2008 22:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bomonti demiş ki:
Şalamar sanırım arkadaşlar parayla seans almak istiyorlar.. Yani bunun için mistressin yerini bilmen ve cebinde para olması yeterli bi durum bence öyle girişkenliğe yakışıklılığa falan lüzum yok Smile
arkadas bı acıklama yapmamıs ama dedıgın dogru galıba parayla arıyor gorundugu kadarıyla..ama bence parayla oldugu zaman bı cazıbesı olmuyo...sureklı gorusecek bırı olması lazım kanımca sole tepesı attıgı zaman hemen senı cagıracak bırı,, bılmem anlatabıldımmı...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 09 Tem, 2008 23:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şalamar 24 demiş ki:
Bomonti demiş ki:
arkadas bı acıklama yapmamıs ama dedıgın dogru galıba parayla arıyor gorundugu kadarıyla..ama bence parayla oldugu zaman bı cazıbesı olmuyo...sureklı gorusecek bırı olması lazım kanımca sole tepesı attıgı zaman hemen senı cagıracak bırı,, bılmem anlatabıldımmı...

Aynı kafadayız emin ol Wink

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sosory
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 09 Tem, 2008 23:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

izmirde bildigim kadarıyla red hanım war ama onunda yerini bilmiyorum

Kova Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışısosory kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
lovefeet
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 10 Tem, 2008 00:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kız arkadaşlarımla birkaç defa ayak yalama öpme koklama olayına girdim ama ben profesyonel biriyle istiyorum. şöyle bana bir saat te olsa köleliği hissettirsin. anlatabildim mi?

Yay Cinsiyet:Bay At Çevrimdışılovefeet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
paspas87
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 10 Tem, 2008 18:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

herkes ayni dertten müzdarip:)

Terazi Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıpaspas87 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
pinogyo
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 10 Tem, 2008 19:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

re kim yav ne iş izmir de nler var haberimiz yok bilen varsa biraz bişey anlatsın bilgi paylaşımı kimseye zarar vermz

Oğlak  Maymun Çevrimdışıpinogyo kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 11 Tem, 2008 00:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bütün mistressleri tanıyorum ama sana sölemiycem pinogyo Very Happy

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 11 Tem, 2008 00:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bomonti demiş ki:
bütün mistressleri tanıyorum ama sana sölemiycem pinogyo Very Happy
kalbıne ınmesın...

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |