| Yazar |
Mesaj |
Ddmale
Royal Üye

|
|
Hep merak etmişimdir.acı çekmeyi seven arkadaşların ruh hallerini,bakış açılarını,beğeni ve beklentilerini.ve bugün bunu sormaya karar verdim.Sizlerin bir bayanda beklenti önceliğiniz nedir? ilk sırada ondaki sadizm potansiyeli mi geliyor? yoksa güzel bir bayanın sadist olabilme ihtimali peşinde mi koşarsınız?
başka bi deyişle 100 kiloluk ama oldukça sadist bir bayan ya da cüce veya çirkin ama tamamen sadist ve beklentilerinizi tamamen karşılayabilecek bir bayan da sizi etkiler mi? fiziki güzellik sizler için çok geri planda ve aslolan fantazilerinizin karşılanması mı?
gerçekten bu konuları çok merak ediyorum.ben kendi adıma acıdan hoşlanmadığım ve de bayanda öncelikle fiziki çekicilik aradığım için bu tip bayanlar bana hitap etmiyor.illaki güzellik+güç+zeka+dominantlık diyenlerdenim.siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
Bende kendi adıma bir bayan tarafından acı çektirilmeyi hoş bulmayanlardanım.. Ama bu benimde hep merak ettiğim bi sorudur kesinlikle cvpları görelim...
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Hımm... İlk cevap benden olsun tam olarak acı çektirilmekten benim anlayışım illaki fiziksel acı değil, yani aşağılayarak ruhsal acıda çektirebilir. Acıyı çektirecek bayan kesinlikle saygı duyduğum biri olmalı. Güzellik burda bunun için önem taşıyor. Ama zeka derseniz, önemli ama pek zeki olmayıp el bebek,gül bebek büyütülmüş şımarık bir bayanda zekasının açıklarını şımarıklığıyla kapatabilir gibi geliyor. Tabii tecrübesiz biri olarak yalnızca fantezilerimden yola çıkıyorum.
Asolan ellbetteki fantezilerimin karşılanması ancak hiçbir zaman fantezilerimde çirkin bayanlar olmadığını göz önüne alırsak, fantezilerim tam anlamıyla karşılanması için 300 kiloluk bir bayan veya eciş bücüş bir cüce asla yeterli ve zevkli olmaz.
İşin güç kısmına gelince. Eğer karşımdaki bayana o saygıyı duyuyorsam ve fantezilerimi karşılayabiliceğine inanıyorsam, karşısında kendimi aciz bir böcek gibi hissederim. Bu yüzden o benden o anda kat kat güçlü olur. Ve atacağı en hafif tokat bile o anda çok güçlü gelebilir. Olay beyinde bitiyor sanki. Kendini nasıl koşullanıdırdığın önemli olur bence. Ve dediğim gibi illaki fiziksel bir acı değil, aşağılayarak ruhsal-zihinsel bir acı çektirmek bazen en güzelidir...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| tşkler flash kardeşim.ewt diğer acı çekmekten hoşlanan arkadaşlar,sizlerinde cevaplarınızı bekliyorum.cidden bu konu benim için önemli.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
crayne1
Tecrübeli

|
|
| Bende doğuştan mazoşistim nasıl bir ayak fetişisti ayağa bakarak boşalabiliyorsa bizde fiziksel acı görerek kendimizi tatmin ediyoruz.Benim için bir bayanın güzel olması çok önemli çünkü her kadından böyle bir muamele görmek istemem.Doğrusunu söylemek gerekirse bende neden acı çekmekten zevk aldığımı bilmiyorum ama doğuştan geldiğini biliyorum kendimi bildim bileli böyleyim.Tabii bu durumun artı yönleride eksi yönleride var.Aslında mazoşistlikle ayak fetişi arasında ortak noktalar var.Örneğin birinin ayağını öpünce kendinizi inanılmaz aşağılanmış hissediyorsunuz mazoşist olan biride bir bayandan tokat yediğinde kendini aynı şekilde görüyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
tozer
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Aslına erdem sadist kadınları bulup onlardan yararlanmak yoksa her kadınıniçinde tam bir sadizm yok ancak ezme içgüdüsü var karşıdakini yada o güdüyü ortaya çıkarmak lazım Mesela geçen akşam komşu kızlardan biri evde yanımda otururken ayağıyla dürttü dinleyeyim diye kızın boyu 150 155 civarı ama sadizm var içnde önemli olan duygular
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
shoelicker
Usta Yazar

|
|
ya çok çirkin olmadıkça 100 kg lık bir bayanda benim için uygundur
yeterki dominant olsun. ama tabi suratına bakılmayacak gibiyse o zaman olmaz diyebilirim
|
|
|
|
_________________ hayal ettiğiniz sürece başaracaksınız
|
|
 |
       |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| crayne1 demiş ki: | | Bende doğuştan mazoşistim nasıl bir ayak fetişisti ayağa bakarak boşalabiliyorsa bizde fiziksel acı görerek kendimizi tatmin ediyoruz.Benim için bir bayanın güzel olması çok önemli çünkü her kadından böyle bir muamele görmek istemem.Doğrusunu söylemek gerekirse bende neden acı çekmekten zevk aldığımı bilmiyorum ama doğuştan geldiğini biliyorum kendimi bildim bileli böyleyim.Tabii bu durumun artı yönleride eksi yönleride var.Aslında mazoşistlikle ayak fetişi arasında ortak noktalar var.Örneğin birinin ayağını öpünce kendinizi inanılmaz aşağılanmış hissediyorsunuz mazoşist olan biride bir bayandan tokat yediğinde kendini aynı şekilde görüyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir. |
crayne kardeşim her ne kadar mazoşizm ve ayak fetişizmi arasında ortak noktalar olsa da örneğin benim için ayak öpmek ya da yalamak aşağılayıcı bi davranıştan olmak ziyade,vajina ya da meme yalamak gibidir.asla aşağılandığımı düşünmem.tam tersine arzu ettiği cinsel organa kavuşan bi insanın mutluluğuna sahip olurum.
tozer,shoelicker ve crayne1 cevaplarınız için tşkler.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hazerfan
Tecrübeli

|
|
| Sevgili DDmale tahminim bu biraz ihtiyaçların doyumuyla alakalı olan bir şey. Şöyle düşün normal cinsel fantezilere sahip olan yani normal anlamda bir cinsel birleşme yaşayan bir insan eğer ki çevresinde bu ihtiyacını rahatlıkla karşılayabiliyorsa seçiçi olacaktır ve cinsel doyum ne kadar çok sıklaşırsa o kadar çok seçicilik artacaktır.Hatta belli bir dönemden sonra artık iyice doyum noktasına ulaştığı zaman cinsel istekler farklı yönlere kayabilir.Başka şeylerden zevk almaya başlayabilir. Bir fetiş, mazoşist, sadist ya da adına ne dersen de farklı bir cinsel zevke sahip olan bir insanda doyumu fazla fazla yaşıyorsa zamanla çok seçici olabilir ya da tersi bir durumda seçiciliğini kaybedebilir.Örnek olarak kendimi söylüyeyim ilk ayaklarının altına yattığım kızı görsen suratına bakmazsın belki de ama beni acayip mutlu ediyordu.Çünkü başka bir şansım yoktu ve mecburdum bir şekilde içimde bastırdığım bu duyguyu yaşamak zorundaydım elime bir fırsat geçmişti bunu değerlendirmek zorundaydım ve zaman geçti benim ayaklarının altına yattığım kızlar çoğaldı hata bir günde iki farklı kızın ayaklarının altına yattığım günler oldu ve geçmişe dönüp baktığımda şimdi o kız para verse yapmam
|
|
|
|
_________________ nayır nolamazzz kanatlarımı geri verin ulleeeynnnn
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| güzel anlatmışsın tşkler hazerfan kardeşim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hazerfan
Tecrübeli

|
|
| Bu arada açtığın konu gerçekten güzel bir soru içeriyor. Senden de böyle bir soru beklenirdi zaten.Ayrıca teşekkürler.Ben de kendi nacizane fikirlerimi sunmak istedim tabi bunlar benim doğrularım ve benim doğrularım da her doğru gibi yanlış olma ihtimali içeriyor.Tekrar teşekkürler
|
|
|
|
_________________ nayır nolamazzz kanatlarımı geri verin ulleeeynnnn
|
|
 |
    |
 |
mars
Tecrübeli

|
|
| Benim için önce kızın güzel olması lazım. Yani güzel derken, ilgimi çekiyor olması lazım.Sırf sadist eğilimleri olması yada ayak fetişizmine açık olması yeterli değil. Hatta ilgimi çekmiyor. Ben önce kızı beğenen, sonra öteki ihtimallerin peşinden gidenlerdenim. En büyük hayalim çok hoşlandığım bir kızın hiç beklemediğim bir anda fetişist yanlarını ortaya çıkarmasıdır. Henüz olmadı...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| mars aşağı yukarı benim gibi düşünüyosun yani sende.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
crayne1
Tecrübeli

|
|
| Ddmale benim içinde aynı bir bayandan dayak yemek bir bayanla cinsel ilişkiye girmekle aynı şey benim demek istediğim Her dayakbenim için cinsel haz vermiyor.Örneğin gerçekte haberlere çıkan çoçuk yuvasında ki çoçuklara işkence yapan kadınlar ben böyle bir şeyi izlerken cinsel haz almıyorum.Ama bir mistressin kölesine yaptığı işkencede her şey değişiyor.Bende bir bayandan dayak yediğimde kendimi aşağılanmış hissetmiyorum çünkü o sırada zevk alıyorum.belkide alıştığımızdan dolayı bu böyle
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| crayne kardeşim zaten herkes aynı şeyleri düşünemez.tabiki herkesin farklı görüş ve bakış açıları olacak.bu topiğin açılmasındaki amaçta bu zaten.kim nasıl bakıyor?nasıl düşünüyor?ne hissediyor.umarım hemen hemen tüm arkadaşlar fikirlerini yazar da neticede bi çıkarım elde edebiliriz.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|