| Yazar |
Mesaj |
hayyam
Fetiş&BdSm Usta

|
|
benim merak ettigim köle arkadaşlar acaba bi erkegede hizmet etmekten hoşlanırmı?
hoşlanırsa bi sorun yok altarafı okumadan cıka bilir.
kadın ve erkek
ayrılması gereken nokta
taklitlerinden kacının ve sakının
evet bi kadın erkegin neyine heves etcek ????
baçak arasındaki aletin kendisinde olmasını istiyosa
erkege özentidir (kişişel tercihlerine kılıf giydirmesinler)
kadın???
kölemi aşşalamak için becerdim
-ilişkiye girdigi zaman aşalık hissediyoki
ha alan ve veren memnunsa bunun ismide malum başka başka isimler kulplar aramasın kimse
birinci kural güzel ayaklar
ikinci kural........
v.s v.s.
her fetiş nasılki köle dilse
her köle fetiş dilse
her acı seven köle dilse
her fetiş ayaktan hoşlanmıyosa
konu neydi kadın hakimiyeti?
|
|
|
|
     |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| Kadın öyle keyıflı öyle akıllıdırki(şeytani akıl).......Bazen köle olmadıgını zanneden insana bile kölelik yaptırır..... Ev düz mantıklı güzel erkek bunun farkına bile varmaz......Hayyam buda Ruj dan cevherler......
|
|
|
|
_________________ Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
Şu seytanlıktan bahsedınce aklıma geldı Gecenlerde gazetede bir haber vardı.........Kadın eşine kendini baglatmış bir güzel dövdürmüş.Ve sonra nasıl zevk aldıgını uzun uzun ballandıra ballandıra eşine anlatmış.Güzel ve düz mantık erkek te dogal olarak merak etmiş.........Kendini karısına baglatmış.....Kadında eşini bagladıktan sonra baltayla kafasını parçalıyarak öldürmüş..........Konu dışı ama aklıma geldi paylaşıyım dedım
|
|
|
|
_________________ Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Ruj Hanım aman o kadarı da fazla gelir bizlere...Almayayım yani
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
seduction
Acemi

|
|
| Belki gelecekte kadın egemen toplum olabilir...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Seduction demiş ki:
| Alıntı: | | Belki gelecekte kadın egemen toplum olabilir... |
Belki olur belki omaz bilinemez ama ben açıkcası pek mutlu olmazdım.Herşey fantazide kalsın be abi.Amerika Rusya ya hiçbir zaman gücünü vermez.Bu doğaya aykırı.Bende anaerkil bir düzeni asla istemezdim, yanlış anlaşılmasın yani benim ki sadece bir düşünce işte..Sevgiler..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
seduction
Acemi

|
|
@DerVulkan
Tabii bizimkisi sadece fantezi boyutunda,zaten gerçeğini kadınlar da istemiyo,bugün en feminist,en modern geçinen kız bile erkek arkadaşının kendine söz geçirmesini istiyor,ister istanbul olsun ister anadolunun bir ucu olsun bu böyle.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
korkuyu

Fetişist

|
|
ben hiç bi şey annamadım
sanırım çok çalışdım kafa gitmiş
|
|
|
|
_________________ Nothing really matters?
|
|
 |
    |
 |
seduction
Acemi

|
|
| Ama iş cinsel hayata gelince farklı.açıkçası kız arkadaşımın beni yönlendirmesi beni bağlayıp istediğini yapma gücü olması beni tahrik ediyo..Hatta benden uzun boylu kızlarda çok hoşuma gidiyo.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Seduction dostum demiş ki :
| Alıntı: | @DerVulkan
Tabii bizimkisi sadece fantezi boyutunda,zaten gerçeğini kadınlar da istemiyo,bugün en feminist,en modern geçinen kız bile erkek arkadaşının kendine söz geçirmesini istiyor,ister istanbul olsun ister anadolunun bir ucu olsun bu böyle. |
| Alıntı: | | Ama iş cinsel hayata gelince farklı.açıkçası kız arkadaşımın beni yönlendirmesi beni bağlayıp istediğini yapma gücü olması beni tahrik ediyo..Hatta benden uzun boylu kızlarda çok hoşuma gidiyo. |
Abi yazmış olduğun her iki mesajda da hem düşünce olarak hem de zevk olarak aynı şeyleri düşünüyor ve hissediyoruz dostum.Katılıyorum ve altına imza atarım, sevgiler Seduction...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
| Bu arada aynı msj iki kere gitmiş, gönder tuşuna çift tıkladık galiba, neyse yönetimdeki arkadaşlar kızmasınlar bana...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
funnyslave
Tecrübeli

|
|
| gay mıyız da kalkıp erkeğe hizmet edicez... saöma soru olmuş bence...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
kontesancelika

Tecrübeli

|
|
| ruj_ruj demiş ki: | Şu seytanlıktan bahsedınce aklıma geldı Gecenlerde gazetede bir haber vardı.........Kadın eşine kendini baglatmış bir güzel dövdürmüş.Ve sonra nasıl zevk aldıgını uzun uzun ballandıra ballandıra eşine anlatmış.Güzel ve düz mantık erkek te dogal olarak merak etmiş.........Kendini karısına baglatmış.....Kadında eşini bagladıktan sonra baltayla kafasını parçalıyarak öldürmüş..........Konu dışı ama aklıma geldi paylaşıyım dedım |
kadın kafaya koymuş demekki adamı kesmeye garibim ne bilsin oda hatun gönlünce istedi dayak yemeyi demekki gerçekten zevk almış die düşünmüştr araya birazda cinsellik katmışdır : :  9.
çok güdlüm tabi aynı zamanda irkildim trajikomik bir durum acdım adama
aktardığınız iyi olmuş teşekkürler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
güzel bi başlık olmuş eyw hayyam ... kölelik olayı bana hiç uyuşmayan bi olay ne bi bayan kölemin olması nede bir bayanın kölesi olmam ( ama tercih yap derseniz tabiki bayanın kölem olmasını tercih ederim..hatta zewkli bile olabillir içimdeki master a bağlı )
ordakı kadının balta fantezisi biraz fazla olmş sanki .. hoş bende ara sıra sinir olduğum bir kız a böle matkapla desenler yapmak istediğim oluyor saçından tutup kafasını bahçe çitindeki mızraklara saplamak istediğim .. ama sadece anlık düşünceler bunlar ben uygulamıorm kadını taktir ettim ii taktikmiş .. şaka bi yana adama üzüldm yasık
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
hayyam
Fetiş&BdSm Usta

|
|
kadın hakimiyeti?
konu kadın davranışlarına dönmüş yoff
|