MistressTugce demiş ki:
Sevgili parox mesajları incelediyseniz eğer tartışmayı çıkaran ben değilim.
Eleştiriniz de çok haklısınız,ama eleştiriniz,tartışmayı başlatan şahsa yönelik olmalıydı...
Hatta bu tartışmayı sonlandırmak için olan çabalarım bilinmesi gereken şahıslar tarafından biliniyor..
Öncelikle her zaman yaptığınız gibi insanları yönlendirmekten vazgeçin. Bu camia herkesi iyi kötü tanıyabilecek donanıma sahip insanların eksikliğini aramıyor. Ortada Saygıdeğer Paroxun bir uyarısı var eleştiri değil.
Burada bir tartışma yok kültürlü insanların forum adabı içinde fikirlerini sunmaları var. Buna biz paylaşım derken siz algıda hata etmeyi ısrarla sürdürüyorsunuz.
MistressTugce demiş ki:
Evet son günlerde herkes bir şeylerin altında bir şeyler aramaya başladı...
Bir şeyleri bahane politikasıyla hücüm halindeler... Ki bu alenen ortada,çok masumca yapılmış bir yorumum nereye geldi...
Önceden içte kalan bazı şeyler,bu topikte asıl konu bahane edilerek dışa vuruluyor.
Kasıtlı ve bilinçli,sanırım sizde farkında olmalısınız..
Herkes bir şeylerin altında bir şeyler aramaya başladı demişiniz. Bu cümleden yola çıkarsak bizler kara kaşık siz ak kaşık mı oluyorsunuz. Bizim kulvarlarımız da yaşam formlarımızda farklı kültürlere hitap ediyor. Bu nedenle sizle bir alıp veremediğim olamaz.
Ne güzel söylemişiniz “Artık konuşamayacağız ve bir şey yazamayacağız demek ki...” İşte sizle asıl sorunum bu benim sizin başlığınıza ilişkin hiçbir saygısız üslup kişilik haklarınıza saldırı ya da şahsınıza hedefsiz olan bir yazımı silmeniz. Bende sizle ne yazık ki aynı fikirdeyim artık yazamayacak çizemeyecek miyiz?
Size Faneti Lady unvanının verilmesi demek işinize gelmeyen yazıları sumen altı etme hakkı vermiyor. Forum adabı denen olguyu bu yaştan sonra size öğretmekse faydalı olan ben bu misyonu severek yapmaya hazırım.
Benim tavrımın bilinçli ve haklı olduğunu aslında siz çok iyi biliyorsunuz. Ama sanırım Mistress olmanız haklısın hata ettim özür dilerim demenize engel teşkil ediyor.
MistressTugce demiş ki:
Doğru bildiğim konularda her zaman konuşurum,yazarım...
Farklı niyetlerle sesimi kesmek istiyenler yanılır...
Ve en sert şekilde cevabını alır....
Beni de tanıyan tanır haklı olduğum konuda sonuna dek davamı sürdürürüm. Ama sizin gibi doğru bildiğimde takılı kalmaz başkasının doğrusunu haklı bulursamda egolarımı bir kenara bırakır haklısın demeyi hatalıysam özür dilemeyi bilirim. Bu beni sizin gibi Efendi yapmaz belki ama Efendi gibi bir adam yapar buda beni ben yapan bir özelliktir.
Farklı niyet demişiniz beni az çok tanıyorsunuz neden sinirlenmiş olduğumu da sözlerinizle farklı niyet derseniz o zaman siz konuyu dibe çeken taraf olursunuz işte sert cevap demişiniz o zaman benden daha sert cevap alırsınız. Mistress olmanız sizin şahsınıza duyduğumuz saygıdan büyük olmasın sonra üzülende yıkılanda siz olursunuz.
MistressTugce demiş ki:
Emin olun daha çoooook uzun seler bu camianın içinde olucam...Hatta pc başına zaman geçirmeye şimdi vaktim olmadığı için yaşlı bir mistress olarak pc başında ölmeyi hayal ediyorum
Bünyesi kaldırmayanlar varsa,kendini alıştırsın diye söylüyorum...
Ömrünüz daimi olsun o tarafta gözümüz yok olanın da gözü çıksın. Ama pc başında Mistress unvanıyla yaşlanmaktan öte herkesin menfaatleri olmadan saygı duyan biri olarak yaşlanmanız kişisel tavsiyemdir. Hayatın her alanında öğreti ve doğru bilgi en değerli hazinedir fazla bilgiç olduğunu sanmak insanı mağlubiyete taşır. Umarım daha uzun süre var olursunuz da bende uzun süre keyifle yazacak birini bulabilir öğreti savaşı verebilirim.
MistressTugce demiş ki:
Şimdilik kim dost kim düşman anlıyamadım Ama yaşamdan edindiğim tecrübeler doğrultusunda bazen dost bildiklerimiz düşman,düşman bildiklerimiz de dost olabiliyor.
Bu sözüm size değil parox,kim alınıyorsa onadır...
Burası bir Forum dur amacı farklı kültür farklı bilgi farklı mizaçta olanların karşılıklı paylaşım yaptığı yerdir. Halen eleştiriye tahammülünüz yok da burada dost düşman ayırımı yapıyorsanız. Sizi övenler dost eleştirenler düşmansa eyvahlar olsun derim. Size en yakın zamanda Forum adabı ile ilgili bir yazı ile destek sözü de verebilirim.
Allahtan dostunuz da düşmanınızda olamayacak kadar büyük bir köprü var aramızda. Keşke ikisinden biri olsaydınız emin olun o bile yeterli bir öğreti katabilirdi.
Kısaca şahsınızla zerre kadar sorunum yok sadece yaptıklarınızla çeliştiğiniz noktada tavırlarınız beni ilgilendiren bölüm. Siz dahil hiç kimse benim kişisel hakkım olan yazma ve fikir söyleme hakkıma tecavüz edemez. Bunu yapanlar her durumda karşısında beni bulur. Bilen tanıyan bilir ki kimseye Saygısızlık ve Sevgisiz yaklaşmadım Kimsede bana Saygısızlık yapamaz.
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz