Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
ekonsat
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 05 Arl, 2007 20:12  Mesaj konusu:  trample yaparken en zorlandığınız acı çektiğiniz anılarınız Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar ben en zorlandığınız en acı çektiğiniz veya pes etmeye,sakatlanmaya en yakın olduğunuz trample anılarınızı paylaşmanızı istiyorum. Surprised

Boğa Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıekonsat kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
carpetboy25
Atıldı
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Çar 05 Arl, 2007 22:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilginç bir istek, trample anıları olanlara yönelik bir talep tabii şu an için beni ilgilendirmiyor.

Kova  At Çevrimdışıcarpetboy25 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
tozer
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 06 Arl, 2007 15:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Biraz tekrar mahiyetinde olduğu için kusura bakma ;
TRAMPLE DENEYİMLERİMİZDE daha önce başımdan geçmiş olan trample mi tekrar yazıyorum:

S abla artık benim kendimin her yerini çğnetmelerime alıştığı için hiç yadırgamadan karnımı da çiğniyor artık hiç ikilemiyor ben isemeden kendisi dön diyerek karnımı ve göğsümü çiğniyor ancak karın önemli değil de göğüs dayanılmaz açıyor bende dayanaz ve korkar oldum son zamanlarda belki yaştan 25 yaşındayız ne de olsa...

Fakat enteresan bir şey bir yandan S.abla benim dayanıklı olduğumu gördüğü için vücudumunher yerini defalarca çiğniyor ancak ürkekliği geçtiğinden direkt tüm vücut ağırlığını topuklara verdiğinden korkunç bir basınç ve dayanılmaz bir acı oluyor aslında işin zevki orada...
Ancak bir yandan da son 4-5 trampledir (ben acıma numarası yapıyorum sen de safça hemen iniyorsun üstümden sazan dediğimden) altında acıdan böğürdüğüm halde inmediği gibi kimi zaman tek ayağının üzerinde durup ağırlığını topuğa vererek beni böğürtüyor bazen de dönüş yaparak eti iyice sıyırtıyor.
Resmini burda gönderdiğim çizmesiyle resmen sadistleşmeye başladığını hissediyorum artık. Bunlarla son çiğnediğimde (kitaplığa tutunup destek alarak) 10 saniye den sonra "in üzerimden" dedikçe
-"sus paspas konuşmaz" diyerek daha sertçe ezmeye başladı bastığı yerden kıkırdak benzeri sesler geliyor kemik kırılmıyor ama esniyor etdeliniyordu.
- ben de yana dönerek kurtulmak istedim zorlukladöndüm indi üzerimden bu sefer sağ tarafımdan tam kaburgamın altındaki karın boşluğuma yandan bastı o gördüğünüz 12-13 cm lik topuğun tamamın kayboldu etimde vücudumda derin bir iz oluştu indi en sonunda
- dön önünü çiğneyim dedi aynen
- acıdan kımrayacak halim yokken sivri burunlarla böğrüme dört tane orta şiddette tekme attı
- dönmek zorunda kaldım fiziken
çıktı karnıma 7-8 kez yaylandı
topuğunu elimle tuttum

numaradan acıdığını zannetti
- abla sen efendiliği iyiceele aldın dedim
-tabii senin yüzüne basmak lazım dedi
- topuğunu getirdi yanağımla burnum arasına dayayarak ağırlığının yaklaşık 1/4 ünü verdi çekti bir de boğazıma topuğuyla burnu arasındaki bölgeyi çizmenin tabanını bastırdı resmen nefesim kesildi
o günü unutamadım
artık köle efendi ilişkimiz tescilli oldu kendi aramızda ama ben vücudumdaki izlerin görülmesinden korkuyorum

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Gizlitozer kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Çiğne beni
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 09 Arl, 2007 02:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben bugüne kadar 47 ayrı kişiye çiğnettim hiç acı çekmedim daha çok zevk aldım.

Aslan  At ÇevrimdışıÇiğne beni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
tozer
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 09 Arl, 2007 13:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

O zaman bekliyoruz anılarını çiğne beni

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Gizlitozer kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
escobar
Acemi
Acemi

japan.gif
MesajTarih: Çar 12 Arl, 2007 20:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

göğüsten koltuk altına olan kısımda topuklu ayakkabının topuğunun sıyırarak aşağı kaymasının yarattığı acı tarfi edilemez

Boğa Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıescobar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
GekkieD
Moderator
Moderator

netherlands.gif
MesajTarih: Cum 04 Oca, 2008 00:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet Cigne beni, anilarini bekliyoruz Smile

Koç Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıGekkieD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
bayanlara_paspas
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 05 Oca, 2008 10:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gerçekten yani çiğnebeni dostumuz şu anılarını bizimle paylaşırsan çok seviniriz. bakalım neler yaşamışsın. bak tozer arkadaşımızda anı üstüne var

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıbayanlara_paspas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 06 Oca, 2008 20:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Üstümde biri varken aldığım acı bana daha da zevk veriyor... Bu durumda bana sorarsan en çok ne zaman zevk aldın diye; 100 kilo dan daha fazla kilosu bulunan bir bayan çıkmıştı sırtıma 100-105 kilo arası birşeydi tam bilmiyorum. sırtımı çiğniyordu, o an biraz bir nefeste sorun oldu Smile Birde hafif kaydı aniden tam belimin aşağısına bastı sert bir şekilde o an aldım en büyük zevki Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
tozer
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Çar 09 Oca, 2008 19:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence çiğne beniyi adam akıllı çiğnememişler. Bilmiyorum çelik topuklu trample denedi mi çiğne beni ben dün ve bugün denedim dayanılacak gibi değildi tişörte rağmen delik deşik oldum ve partnerim genelde %60-70 ağırlık verdi %100 ağırllığa ben dayanamadım. Ayrıntıları geniş zamanımda TRAMPLE DENEYİMLERİMİZ bölümünde yazacağım. Zevkdaşlarıma ve bilhassa trample severlere

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |