Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
crzy4feet
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 19 Oca, 2008 15:43  Mesaj konusu:  mistressin footjob sonrası emri!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar şöyle bir kare canlandı kafamda... düşünün bir mistress in ayaklarını yalıyorsunuz sonrada bu olayı mükemmel bi footjobla sonlandırıp kraliçenizin ayaklarına boşalıyorsunuz... ve sahibeniz sizden pislettiğiniz ayaklarını yalayarak temizlemenizi emrediyor!!! böle bir emir karşısında ne yaparsınız?

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıcrzy4feet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
hizmetçi
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 19 Oca, 2008 19:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iğrenç

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi Gizlihizmetçi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
aatg2000
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 19 Oca, 2008 19:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şahsen ben boşaldıktan sonra direk gider banyo yaparım.. Sahibe falan takmam boşaldıktan sonra gevşiyorum iyice ayak falan takmıyorum çünkü Smile

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıaatg2000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
fetiville
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 19 Oca, 2008 20:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aatg2000 kardeş Very Happy Laughing Laughing mistress sana gel yala dio bosaldiktan soora sende ooof köprüü gecene kadardı kızım .... ol git başımdan banyoya gidiom ben dVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Terazi Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıfetiville kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
crzy4feet
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Oca, 2008 03:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yani evet.. demekki köle deil ayak fetişisiniz sadece.. bir köle boşaldıktan sora köleliği, sahibeninde sahibeliği bitiyo mu yoksa?

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıcrzy4feet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Oca, 2008 09:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Pek emir almayı seven biri değilim, mistresslardan da pek haz etmem, geneli pek bir havalı oluyorda... Tabi ki yine bazı şeyleri severim, emir verilmesi hoş birşey, tabiki yine de bir haz alırım ama sevmiyorum işte ne bilim... Eğer partnerim benden böyle birşeyi isterse yapmam... Ayağını yalamışım, Footjob olayı da yapılmış, yani burda bir köle-efendi ilişkisi yok gayet sıradan mı desem sade mi desem o tarz bir ilişki (fetişizm açısından tabiki) onun için zaten eğer beni tanıyan biriyse bunu istemez, istesede yapmam... Boşaldıktan sonra bırak hepsini ayağımı yala dese, dön sırtına çıkim dese yine olmaz... Smile Koş banyoya, yıkan, çık giyin, aç televizyonunu uzan keyfine bak ondan sonra... Zaten herşeyi geçtim iğrenç bir olay Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pzr 20 Oca, 2008 12:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim icin bu tip olaylar 'role play' dir, ondan dolayi bosaldiktan sonra olay biter. Oyuncu selamini verdikten rolden cikar, perde kapanir:) Sanirim gercek kole ile cogunlugun yaptigi fantazi kolelik arasindaki ince cizgi buradadir. Eger bir kole bosaldiktan sonra da disiplinini bozmuyor ve butun emirlere harfiyen itaat ediyorsa gercek koledir. Yanlis mi dusunuyorum?

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
aatg2000
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Oca, 2008 17:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sekerpare haklısın.. ben de o dediğin fantazi köleye giriorum o zaman.. boşaldıktan sonra herşey biter cidden.. Very Happy

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıaatg2000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
fetiville
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Oca, 2008 19:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ewet o zamanda gerçek mistress bulmak aptalca bunun için arkadaşlık sitesindeki insanları millet rahatsız edio al sewgilini sende boşa oda boşalsın bitsin abicim nolcak

Terazi Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıfetiville kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Oca, 2008 02:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dimi yaa ben zaten hiç anlamam o kölelik olaylarından fln ama dielim ki bi köleyim ve böle bi olay oldu bakarım bakarım bakarım ve derim ki hadi ordan ( kibar versyon ) ... şekerpare ye katılıyorum roleplay olarak belki denenebilir ama gerçek köle dğeilim ve ruhum itibari ile de olamam asiyim ben rock forever Razz Very Happy ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimiçiturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
crzy4feet
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Oca, 2008 23:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya peki benim anlamadıgım bişey var. bu forumda da bi mistress topic fln açınca... yok işte sahibem köleniz olmak istiyorum yok işte ayaklarınızın altında ezilip emretmenizi istiyorum fln filan yazan çok insan var. demekki bi anlamda bunlarda lafta yani. gerçek köle çok az var demekki..

sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Per 24 Oca, 2008 00:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

crzy4feet demiş ki:
ya peki benim anlamadıgım bişey var. bu forumda da bi mistress topic fln açınca... yok işte sahibem köleniz olmak istiyorum yok işte ayaklarınızın altında ezilip emretmenizi istiyorum fln filan yazan çok insan var. demekki bi anlamda bunlarda lafta yani. gerçek köle çok az var demekki..

Evet aynen oyle, bu benim gorusum tabi...

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 24 Oca, 2008 13:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eet bence de bknz ben demiyorum Very Happy ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimiçiturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
htmlh
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Oca, 2008 00:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kardeşim ben sadece fetişisttim öyle kendi menimi falan yalamam yani:)

Akrep Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıhtmlh kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
LADY SADE
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Oca, 2008 08:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İşte bunun ıcın kölelıkle fantazıstlıgı karıstırmayın dıye bangır bangır bagırıyoruz.2 damla kendı spermlerınızı yalayacaksınız dıye KADINEFENDILERI (prodome lar konu dısı herzaman) sattınız bıle baylar...Banyosunu yapıp döner arkasını tv ızlermışşş Smile Bu sozlerı yazanlar köle olamazlar zaten..Hangı KADINEFENDI buna ızın verır hangı gercek kölede buna cesaret edecek ruh vardır acaba...Oyun parkında oyun oynanmıyor EFENDI/köle ilişkisnde Smile

Fetish olarak bakıyorsanız da Sahıbe/Mıstress/KADINEFENDI olgularından konusmak yanlış armutlarla elmaları karıstırmayın arkadaşlar...Lafa gelınce cok ıcraate gelınce topuklar onun ıcın popolara degerek kacılıyor Smile

Degıl kendı spermlerınızı yalamak hayata küstürür gercek bır EFENDI sızlerı yeter kı ıstesınVery Happy

Image

Kova Cinsiyet:Bayan Köpek ÇevrimdışıLADY SADE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |