| Yazar |
Mesaj |
crzy4feet
Fetişist

|
|
| arkadaşlar şöyle bir kare canlandı kafamda... düşünün bir mistress in ayaklarını yalıyorsunuz sonrada bu olayı mükemmel bi footjobla sonlandırıp kraliçenizin ayaklarına boşalıyorsunuz... ve sahibeniz sizden pislettiğiniz ayaklarını yalayarak temizlemenizi emrediyor!!! böle bir emir karşısında ne yaparsınız?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hizmetçi
Acemi

|
|
 |
     |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
Şahsen ben boşaldıktan sonra direk gider banyo yaparım.. Sahibe falan takmam boşaldıktan sonra gevşiyorum iyice ayak falan takmıyorum çünkü
|
|
|
|
_________________ * www.ESKIJI.info *
|
|
 |
      |
 |
fetiville
Usta Yazar

|
|
aatg2000 kardeş mistress sana gel yala dio bosaldiktan soora sende ooof köprüü gecene kadardı kızım .... ol git başımdan banyoya gidiom ben d  
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
crzy4feet
Fetişist

|
|
| yani evet.. demekki köle deil ayak fetişisiniz sadece.. bir köle boşaldıktan sora köleliği, sahibeninde sahibeliği bitiyo mu yoksa?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Pek emir almayı seven biri değilim, mistresslardan da pek haz etmem, geneli pek bir havalı oluyorda... Tabi ki yine bazı şeyleri severim, emir verilmesi hoş birşey, tabiki yine de bir haz alırım ama sevmiyorum işte ne bilim... Eğer partnerim benden böyle birşeyi isterse yapmam... Ayağını yalamışım, Footjob olayı da yapılmış, yani burda bir köle-efendi ilişkisi yok gayet sıradan mı desem sade mi desem o tarz bir ilişki (fetişizm açısından tabiki) onun için zaten eğer beni tanıyan biriyse bunu istemez, istesede yapmam... Boşaldıktan sonra bırak hepsini ayağımı yala dese, dön sırtına çıkim dese yine olmaz... Koş banyoya, yıkan, çık giyin, aç televizyonunu uzan keyfine bak ondan sonra... Zaten herşeyi geçtim iğrenç bir olay
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| Benim icin bu tip olaylar 'role play' dir, ondan dolayi bosaldiktan sonra olay biter. Oyuncu selamini verdikten rolden cikar, perde kapanir:) Sanirim gercek kole ile cogunlugun yaptigi fantazi kolelik arasindaki ince cizgi buradadir. Eger bir kole bosaldiktan sonra da disiplinini bozmuyor ve butun emirlere harfiyen itaat ediyorsa gercek koledir. Yanlis mi dusunuyorum?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
sekerpare haklısın.. ben de o dediğin fantazi köleye giriorum o zaman.. boşaldıktan sonra herşey biter cidden..
|
|
|
|
_________________ * www.ESKIJI.info *
|
|
 |
      |
 |
fetiville
Usta Yazar

|
|
| ewet o zamanda gerçek mistress bulmak aptalca bunun için arkadaşlık sitesindeki insanları millet rahatsız edio al sewgilini sende boşa oda boşalsın bitsin abicim nolcak
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
dimi yaa ben zaten hiç anlamam o kölelik olaylarından fln ama dielim ki bi köleyim ve böle bi olay oldu bakarım bakarım bakarım ve derim ki hadi ordan ( kibar versyon ) ... şekerpare ye katılıyorum roleplay olarak belki denenebilir ama gerçek köle dğeilim ve ruhum itibari ile de olamam asiyim ben rock forever ...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
crzy4feet
Fetişist

|
|
| ya peki benim anlamadıgım bişey var. bu forumda da bi mistress topic fln açınca... yok işte sahibem köleniz olmak istiyorum yok işte ayaklarınızın altında ezilip emretmenizi istiyorum fln filan yazan çok insan var. demekki bi anlamda bunlarda lafta yani. gerçek köle çok az var demekki..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| crzy4feet demiş ki: | | ya peki benim anlamadıgım bişey var. bu forumda da bi mistress topic fln açınca... yok işte sahibem köleniz olmak istiyorum yok işte ayaklarınızın altında ezilip emretmenizi istiyorum fln filan yazan çok insan var. demekki bi anlamda bunlarda lafta yani. gerçek köle çok az var demekki.. |
Evet aynen oyle, bu benim gorusum tabi...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
eet bence de bknz ben demiyorum ...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
htmlh
Tecrübeli

|
|
| Kardeşim ben sadece fetişisttim öyle kendi menimi falan yalamam yani:)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
LADY SADE
Tecrübeli

|
|
İşte bunun ıcın kölelıkle fantazıstlıgı karıstırmayın dıye bangır bangır bagırıyoruz.2 damla kendı spermlerınızı yalayacaksınız dıye KADINEFENDILERI (prodome lar konu dısı herzaman) sattınız bıle baylar...Banyosunu yapıp döner arkasını tv ızlermışşş Bu sozlerı yazanlar köle olamazlar zaten..Hangı KADINEFENDI buna ızın verır hangı gercek kölede buna cesaret edecek ruh vardır acaba...Oyun parkında oyun oynanmıyor EFENDI/köle ilişkisnde
Fetish olarak bakıyorsanız da Sahıbe/Mıstress/KADINEFENDI olgularından konusmak yanlış armutlarla elmaları karıstırmayın arkadaşlar...Lafa gelınce cok ıcraate gelınce topuklar onun ıcın popolara degerek kacılıyor
Degıl kendı spermlerınızı yalamak hayata küstürür gercek bır EFENDI sızlerı yeter kı ıstesın
|
|
|
|
_________________ Sınırların sınır olmaktan çıkıp gerçek oldugu an,
Ruhunun ruhuma DİZ ÇÖKTÜĞÜ ANDIR..!!!!!
|
|
 |
     |
 |
|