Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Tornado
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

turkey.gif
MesajTarih: Cum 17 Ağu, 2007 08:43  Mesaj konusu:  Kayıp Çocuklarımız için (video) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

En son Tornado tarafından Çar 29 Ağu, 2007 15:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Oğlak Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıTornado kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 17 Ağu, 2007 11:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cok farklı duygular ıcınde ızldedım malesef buyuk bır sorunumuz..

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 18 Ağu, 2007 01:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bunu yapanların çocukları, kardeşleri yok mu..hiç düşünmüyorlar mı bi gün kendi başlarına gelir diye?..

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 18 Ağu, 2007 19:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cok dokunaklı bir video olmuş...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
eastanbulist_f
Misafir

MesajTarih: Cmt 18 Ağu, 2007 22:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok acıklı gerçekten..

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 18 Ağu, 2007 23:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

durumun bu asmaya gelmesınde malesef bızlerınde cok payı var..malesef egıtımsızlık bılıncsızlık cahillik almıs basını gıdıyor..oyle cocuklar varkı ve oyle ailelerle yasıyorlarkı, tabı buna yasamak denırse....durum kacınılmaz hal alıyor..tabı baska nedenlerde var ama..turk toplumunda egıtım konusuna acil sekılde bır cozum bulunması lazım bence..avrupa bırlıgı falan filan dıyecegımıze oturalım bı dusunelım ...toplumumuzun fertlerıne gereklı egıtım kultur ne kadar verılebılıyor...

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 19 Ağu, 2007 10:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Afferin kardesim. Isterdimki biraz daha fazla üyelerimiz bu konuda duyarli olsaydi. Bekledigim ilgi ve katilim bu iste.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
tozer
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 22 Ağu, 2007 18:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bunlar bizim toplumumuzun çocukları her biri bir birey , bir can hepsi ayrı bir değer ama aalesef yitip gidiyorlar.
Her kes elinden geldiğince yardım etmeli.
İnsansak eğer.

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Gizlitozer kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Switch
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 23 Ağu, 2007 02:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mrblar , şuan üye oldum ve ilk izlediğim ve ilk yorum yapacağım şey bu oluyor , Bu kanayan yaranın önüne geçebilmenin en büyük yolu aile eğitimi , çocuk için aile herşey demektir , ailelerin ilgisizliği toplumun vurdum duymazlığı , vede sevgi eksikliği buna neden oluyor , en başta ailelerin sahip çıkması eğer çocuğun bi ailesi yoksa esirgeme kurumlarının şefkatine muhtaç bu kişiler , kayıpta olması başlarına kötü şeylerde gelmesi hep bunların eksikliğinden meydana geliyor diye düşünüyorum ne yazıkki , sevgilerle

Oğlak Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıSwitch kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 23 Ağu, 2007 11:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

doğru tabiki aile cocuğa özen göstermeyince cocuk sağlıklı bi ortamda büyümüor büyüyüp kendii ailesini kurduunda da eski ailesinin onu eğittiği şekilde eğitiyor cocuklarıını kısır döngü yane... onn için okul cok önemli bence cocuun kötü bi aileden uzaklaşabilecei ve kendini mutlu hissedebileceği tek ortam okul o yaşlarda onn için eğitim geişmeli başka yol yok bence...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |