Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
eastanbulist
Misafir

MesajTarih: Per 23 Ağu, 2007 22:31  Mesaj konusu:  Güneşe merhamet buyurmalı... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bazı geceler sorumsuz adam olmaya özenirim..Sadece geceleyin gelir..Gündüzleri ortalama bir adam olduğumdan üretememde..Aylık maaşla çalışan iyi giyimli bir marabayım..Canım içmek bile istemez..Çoğu kez kaybedilmiş sair zamanlar gibidir benim için aydınlık..Ama karanlık çökünce benim diskonun ışıkları yanar..Gücün bende olduğu zamanlar başlar..Şehvetim uzakları yakın eder..Tuttuğum o ince beli kadınımın sanarken uyanıveririm boğazımı yakan rakınında bardağı ince belliydi..Ama hep aynıdır..Geceleri severim..Adalet dağıtır..Saklar, yataklık eder..İçmek lazım geceleri..Kendimi ayyaş gibi hissediyorum..Saçımda dağınık..Sakallarım yeşillenmiş..Hatırlıyorumda bir zaman çok içmiştim..O gece paramda yoktu..Ve dolap tamtakırdı..Hayatımın mahvolmuş olduğunu düşünmüştüm..Aklıma katiller geldi..İntihar edenler..o..Hapishane kuşları..Güvercin satıcıları..Sabahçı kahveleri..Ve benzerleri..Hepsini o gece andım..Hatırlıyorum..Mahvolmuş hayat kendiminki olduğunda anladım tüm bunların menekşeler kadar varoluşun olağan bir parçası olduklarını..
Varoluşun olağan bir parçası..Evet..Bu "O" olmalı...

En son eastanbulist tarafından Cum 24 Ağu, 2007 04:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 23 Ağu, 2007 22:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

oh oh uçmussun arkadasım dagıttın gece gece sımdı benı ya....

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
GladnesS
Uyarı : 1
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 24 Ağu, 2007 00:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence resimde ki beşi bir yerdeler, o bahsettin olağan parçalardan değil...olağan üstü parçalardan biri olmalı...veya nadide bir parça diyelim...zaten elin tutuşuna bakarsak...sanki nadir bulunan bir elması incitmemek için büyük bir ustalıkla ve şefkatle tuttuğunu görüyoruz...

Menekşeler heryerde...
ama kırmızı elmas taneleri nadide...
sıra sıra...sanki beş i bir yerde...
eastanbulist... şefkatle tutar onları elinde.

Oğlak Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıGladnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 24 Ağu, 2007 01:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

buram buram sanat kokuyo burası Very Happy güzel yazı ve güzel şiir elinize sağlık dostlar..

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Switch
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 24 Ağu, 2007 03:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tanrı vergisi olduğuna inanırım kelimere dökemem kendimi parçalasam çeyreğini yazamam açıkcası , yazı çok hoş olmuş

Oğlak Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıSwitch kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
eastanbulist_f
Misafir

MesajTarih: Pzr 26 Ağu, 2007 16:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Biz arkadaşlar arasında bir müziği çok beğenirsek "çook müzikmiş" der, öyle yollarız birbirimize..
Bu yazı da "çoook yazı" olmuş Wink

eastanbulist
Misafir

MesajTarih: Pzr 26 Ağu, 2007 20:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Elimdekide çok ayak..Hepsini bana sakladım..

eastanbulist_f
Misafir

MesajTarih: Pzr 26 Ağu, 2007 20:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |