Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
fairy
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 22 Ağu, 2008 20:23  Mesaj konusu:  Uzun gece Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Zevk alman beni ilgilendirmiyor, dedi Sana verebileceğim en büyük zevk kayıtsız şartsız benim olduğunu hissetmenin yaşatacağı hazdır.Buna hazırsan oynumuzu oynayacağız ya da hayatımdan seni çıkaracak ve kendime başka birini bulacağım.Beni tanrısı görecek birini.Ne istersem yapacak ve beni onurlandıracak.Ama ben bunları seninle yaşamayı tercih ederim!Başımı kaldırıp yüzüne baktım.O güzel gözlerine ve biçimli dudaklarına.O kadar yakışıklı ve güzeldi ki sevdiğim adam bu derece zalim olması inanılmazdı.Beni kendine bağlamış, ruhumun her damlasına hükmetme hakkına erişmişti.Sen nasıl istersen bitanem dedim ona.Her isteğini yerine getirmek bir onurdur benim için.Gururlu bir keyifle kıvrıldı dudağının kenarı.Gözlerinin içi gülüyordu.Tama o zaman sevgilim, dedi bana,artık benim kadınım ve kölemsin.Benim olmaktan ve zevklerimi yerine getirmekten daha büyük bir amacın yok hayatta.Sana acı çektireceğim ve bu acı sana benim olman yolunda en büyük yol gösterici ve ders olacak.Büyük küçük senden istediğim şey her ne olursa olsun yerine getirilmezse emin ol çok sinirlenirim ve seni cezalandırırım.Şundan şüphen olmasın ki sana vereceğim cezalar hem bedenini hem de ruhunu yaralar o yüzden bana karşı gelmemeye bak.Ha bu arada sana ceza vermek için herhangi bir sebebe de ihtiyacım yok.Canım ne zaman ve nerede ister bilmem ama,sana istedğimi yapma hakkı bana ait.Artık kayıtsız şartsız bana aitsin ve bunu ben senden sıkılana kadar kimse değitiremez.Eğer iyi bir köle olursan senden sıkılmam ama bunun da bir garantisi yok anladın mı?Gözlerim yaşarmıştı ama yine de evet anlamında başımı salladım.Yanağımdan süzülen bir damla yaş belki de onu insafa getirdi ve bana seni seviyorum dedi,isteklerimi yerine getirdiğin sürece de senden ayrılmak istemiyorum.Ne istersen yapacağım bi tanem dedim ona seninim ve bunu ben bile değiştirme gücüne sahip değilim.Gene gözlerinin parladığını farkettim.Vereceğin her ceza ,sebebi olsun olmasın benim için büyük bir onurdur ve vücudumda bırakacağın her iz mutluluk ve minnetle taşıyacağım senden gelmiş bir hediyedir bana.Önünde diz çöktüm ve başımı ona doğru kaldırıp dimdik gözlerine baktım.Seni seviyorum...Seni seviyorum ve senden gelecek herşeye razıyım...O zaman ,dedi bana,kendini bana teslim et ve artık hiç birşeyi sorgulama.İlk emrim sana böyle dizlerinin üstünde kal taa ki ben kalk diyene kadar.Emredersin sevgilim sen nasıl istersen ,dedim ona hoşuna gideceğini bildiğim için.Ellerim kucağımda bekliyordum dizüstü.Biraz canım acıyordu ama çok da önemli değildi.Yeter ki sevdiğim adam benim bi tanem mutlu olsun..Biraz beni seyretti bu şekilde sonra yavaşça yüzüme doğru eğildi ve hafif bir tokat attı.Tepki vermedim ama bi yandan da korkmaya başlamıştım.Aynı pozisyonda oturmaya devam ediyor gözlerim yerde bekliyordum...Derken ikinci tokat geldi daha sert olarak.Bu kez hafif sendeledim ama hemen toparlandım.Aynı şiddette bikaç tokat daha attı ve bunların keyfini çıkarmak istercesine sırtını koltuğa yaslayarak beni seyretmeye başladı.Başım önde bekliyordum artık.Onun olmanın en sonsuz sınırı buydu;kendim olmaktan çıkmak.Hem gerçek bir acıdan korkuyor hem de onun elinden gelen her türlü acıya minnetle boyun eğeceğimi biliyordum.Ve bir şey daha biliyordum ki bu gece gerçekten çok uzun olacaktı...

Terazi Cinsiyet:Bayan Kaplan Çevrimdışıfairy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 24 Ağu, 2008 11:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hislerin bir BDSM hikayesinde bu sekilde acikca dile getirilmesi cok hosuma gidiyor. Sonucta kimler bunu dile getiriyorki bilmeyen bilsin ?

Ellerin, ruhun ve kalbin dert görmesin. Paylasim icin cok tesekkür ederim. Lütfen devamini yaziver.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 24 Ağu, 2008 12:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

waaaaw... Twisted Evil

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cicikis
Moderator
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 24 Ağu, 2008 14:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

durduk yere nie furdu ki ? Ne güzel oturuyodun Dots

Neyse yine çok güzel olmuş hikaye ben şimdiden yenilerini beklemeye başliimmm Eat

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Image

Aslan Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıcicikis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |