| Yazar |
Mesaj |
Parox
Site Admin

|
|
Sevgili arkadaslar,
Mistress Tugce ye karsi yapilan cok cirkin hareketlerden ve kendisine ait olan emeklerin müsadesiz kullanilmasin dan sonra biz burda yeni bir baslangic yapmak istiyoruz. Mistress Tugce baska forumlar da olsa bile kendisi bir "Faneti Lady" dir ve Feetloves.com da bilinen bir manken. Yürekli ve fetise cok yakisir resimler ve kliplerle international cok beyeni topladi ve toplaymaya devam edecek ki bu sadece baslangici
Ilk adim olarak bütün eski resimler ve klipler silindi ki basliklarin icinde kendisine karsi cirkin kampanya yi cikaranin yalan dolan mesajlari vardi. Mistress Tugce sizinle yepyeni ve en cok sevilen cekimleriyle yeniden yaninizda olacak ve baslangic olarak biz bayram serisini burda ilk paylasim olarak yayinliyoruz.
Feetloves.com da ücret karsiligi sadece üyelik bölümünde görülen bu resim serisi burda sizinle serbest paylasiyoruz. Artik nice bayramlara...

|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
eXtReMe®
Fetişist

|
|
| derin bir off çeksem duygularımı anlatmış olur muyum acaba??
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
quattro
Fetişist

|
|
ya ben çok beğenmedim desem ayıp olurmu acaba. biraz kalın sanki ayak bilekleri...
yanlış anlamayın beğenenlere saygım sonsuz.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
elevit610
Tecrübeli

|
|
| parox ellerine sağlık hep merakla beklediğim ayaklar
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| böyle iyi oldu.......parox farkı.......
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| Tuğçe Hanım gerçekten çok emek verdi kısa zamanda. Takdir etmeden geçmek ayıp olur diye düşünüyorum.
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
crzy4feet
Fetişist

|
|
öldümm bittimmm bittiimmm bennnn.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
denecek fazla söze gerek kalmıyor sanırım emeklerine sağlık parox
sevgiler sayın tuğçe.................
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Sagolun arkadaslar ancak belirtmek isterim ayaklarin gpüzellikleri sahibine aitdir
bide resimleri ben cekmedim. Genelde benim cektigim bu senin ortasindan sonraki resimlerde genelde "photographed by Parox" yazar. Ama resimlerin tamamen kullanma ve yayinlama hakki Feetloves.com a aitdir. Bayramda Tugce hanim dan rica etmistim bize özel resim cektirir mi diye ve kirmadan hemen yetitistirmisti.
´
Tekrar tesekkür ederim Mistress Tugce
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
biyem
Acemi

|
|
| tuğçe hanımın ayakları gerçekten muhteşem ötesi ama buna inanın arkadaşlar gerçeği resimlerinden çok daha muhteşem.Yeni yılla beraber tuğçe hanımın yeni videoları ve fotoğrafları sizlerle beraber olacak benden ufak bir tiyo muhteşem görüntüler desem insanı acayip meraklandıran ve içini hoş eden çekimler olacak sabırla beklyin azacık
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
teşekkürler parox,sizin vesilenizle çekilmiş olan bayram resimleri benim için zevkti!...
evet,yeni yılla birlikte yeni çalışmalarım ve paylaşımlarım olucak,
ayrıca 2006'nın son döneminde yaşanan olumsuzluklardan sonra parox'nda yazdığı gibi yepyeni bir başlangıç olucak....
ve beğenilerinizle sizleri yanımda görmek daha güzeli ve kaliteyi yapmak, konusunda bana
destek vericektir......
bu arada seviyeli ve saygılı olduktan sonra ÇEKİMLERİMİ BEĞENMİYENDE,BEĞENENDE SAĞ olsun.
YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!....
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
aepsoer
Acemi

|
|
| kraliçem muhtesemsibiz siz...bizi yanlız bırakmayın lütfen...ay parcası ayaklarınızı burada görmek bizim için büyük mutluluk
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
biyem
Acemi

|
|
arkadaşlar;bunlar tuğçe hanımın önceden çekilmiş resimleri!...
eski kaldırılan resimlerinin yerine ve şimdilik bölümünün boş kalmaması adına kendisinin
isteğiyle yayınlıyorum!
yeni resimler ve yeni clipler yeni yılda gelicek!...
umarım beğenirsiniz,iyi seyirler!...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
WORTHLESS
Acemi

|
|
Mükemmel,ne denilebilirki
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
ayaklarınız çok güzel tuğçe hanım. çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyoruz. teşekkürler bayram fotoları için
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|