Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Kaan-Mert
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 14 Nis, 2007 19:49  Mesaj konusu:  Merak Ettiğim Birşey Var Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Slm Yeni üyeniz Olarak Herkese meraba. Fetisişt İlişkinin Yanı sıra Normal Bir işişki'de Yaşıyan Varmı ?

Kova Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıKaan-Mert kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 14 Nis, 2007 22:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben ne fetish nede normal bir ilişki yaşadım Very Happy
Fetish bir ilişkiye girerimde Normalinden emin değilim Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
GladnesS
Uyarı : 1
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Nis, 2007 05:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu nasıl bir soru böyle....Smile hepsinide ayrı ayrı ve bir arada defalarca yaşadım....ben...şahsen....bizzat kendim yani Smile

Oğlak Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıGladnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
artlord
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Nis, 2007 06:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Turkce'mizi dikkatli kullanalim, bir de canim biber dolmasi istedi yahu

Balık Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıartlord kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Nis, 2007 09:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

artlord demiş ki:
Turkce'mizi dikkatli kullanalim, bir de canim biber dolmasi istedi yahu

Topicle ne alaka şimdi ? Başlığın dışına çıkmışsın, insan bir merhaba der... Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Kaan-Mert
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Nis, 2007 12:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dağa cok cevap yazılmasını isterdim ama sorun değil GladnesS arkadaş yeterince aydınlattı beni Smile ben normal bir ilişki yaşıyamıyorum bütün dünyam ayak fetişizimi başka hic bir şey zevk vermiyor...bunu merak etmiştim, galiba ben orjinal fetişist oluyorum bu durumda
cevap yazdığınız icin teşekkür ederim

Kova Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıKaan-Mert kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Nis, 2007 13:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kaan-mert senin gibi birçok kişi var burda eminim, ben daha bir ilişki yaşamadığım için bilemiyorum ama, yaşamakta zorluk çekeceğe benziyorum... Fetishizm'den başka birşey pek zevk vermiyor bana... Birde bacaklar, benim için bacaklarda önemli...

slaverim2001
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 15 Nis, 2007 13:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben sahibem tarafından aşağalanayımda gerisi ne olursa olsun.beni her türlü kullanabilir yeterki beynim hazır olsun. ben bunun dışında pek zevk almam.

İkizler  Sıçan Çevrimdışıslaverim2001 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
agkaraboga
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Nis, 2007 16:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu sorunun cevabını,kendimce yanıtlayım (Türkçem pek iyi değildir,umarım anlıyorsunuzdur).Şidi bir kere şu gerçekki ben bir ayak fetishsiyim,hayatımın büyük bir parçası,nerde olursa olsun bir güzel ayak ve onu çevreyen özellikle açık bir auyakkabı ve terlik beni çok etkiler.
Bir ilişkide tabi ayakları yalarak başlamak isterim,şu an bekarım ve evlenecek olursam bu zevkimden kesinlikle bahsederim herşeyi göze alarak,ama şu an öyle bir durum yok.
Türkiyede benim gördğüm kadarıyla fetish ilişki istreslerle oluyor,tabi istisnalar hariç.Burdada Sahibe köle ilişkisi yaşanıyor.,tabi zevkler ve Mistreslerin anlayışları farklı olduğu için bu işte farklıl oluyor ama bir Mistresin huzurunda olduğun için köle oluyorsun,kendimden örnek verecek olursam,sadece ayak,ayakkabı ve terlik sevdiğim için (acı çekmekten zevk almam) gittiğim Mistresin sadece ayaklarına masaj yapıp ayaklarını (ayakkabı ve terlik de dahil) yalıyorum,ama arada sıra biraz renklensin ve değişiklik olsun diye sertliğin dozu bira daha artıyor.

Koç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıagkaraboga kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Kaan-Mert
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Nis, 2007 16:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eminim vardır, her fetish gibi sende yaşıcaksın bu kacınılmaz... bekff

Kaan-Mert
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Nis, 2007 16:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben hic mistress takılmadım bugune kadar ama bu takılmıycam anlamına gelmez keşke mistress'lerle ve istisnalarla sınırlı olmasa kız veya erkek paylaşsa duygularını özgürce acıkca o zaman herkes icin iyi olurdu kimse icindeki duyguları bastırmak zorunda kalmazdı gene biz bayanlara kısman birazda iyiyiz bir yolunu bulup ifade edebiliyoruz cinsel terciğimizi bayanlar öyle değil özelliklede fetişizim konusunda konuşmamayı terciğ ediyorlar

Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 16 Nis, 2007 03:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hayırlı bir forum üyeliği dilerim....hoşgeldin.....ama konuyu tartışmaya dewm etmeyi düşünüyorsan başka bi bölüme taşıyalım......burası meraba ben gedim-hoş geldin bölümü çünkü........

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
footrunner
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 30 Nis, 2007 02:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

her ikisini de yaşadım. hoşgelmişsin.

Oğlak Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıfootrunner kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Çar 02 May, 2007 15:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hosgeldin aramiza..Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
cajolerus
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Çar 02 May, 2007 17:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hoşgeldin dostum, hoşgeldin.

İkizler Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıcajolerus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |