merhaba yeni uye oldum foruma boyle bir forum oldugunu bilmiyordum sansıma bunnyglamazon hakkında surf yaparken buldum .... buarada bunny ile tanısma ve onla session yapma sansım oldu hemde 2 defa .. 7 yıl once ilk defa amerikadayken tanımsıtım .. ben boy 1.87 new yorkta kaldıgı otele dogru gıderken inanlmaz sevıclli ve merakliyidim nasil birseydi diye .. kapiyi actiginda kalbim duracak gibi oldu cunku devasal birseydi topuklariyla beraber 2 m yi geciyordu ve bana tepeden bakıyordu ..kendimi hic bu kadar ufak hssetmemistim hayatımda daha once lisedeydek kimya ogretmenim vardı onu unuttum onun yanında herkes ufak tefek kalıyordu... zaten benim buyuk kadın merakim ordan basladi .. annem cevrediki kadinlara gore daha uzun ve iriydi nezaman kimyacyla karsilastiginda ben sok gecırmıstım cunku uzun boylu annem kadının yanında cocuk gıbı kalmıstı ..ve buyuk ırı kadın hayranlıgım baslamıstı... neyse bunnye gelince inanlimaz iri ,guclu ve devasaldi.. ben kaldırp sırtında dolastırıd , gurs yapalim dedim ..bana seni incitmek istemiyorum dedi ben olsun dedım .. gucune dayanamayıp yenıldım
buarada www.skytriss.net o bunnyden daha uzun ve guclu oldugu soylenıyor onunlada tanısmka cok ısterım
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz