Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 16 Ağu, 2008 23:42  Mesaj konusu:  Yediklerimiz ve Ayak Kokusu (?) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar çok merak ettiğim bi konu var ve forumumuzda kesin bu konuda bilgili arkadaşlar vardır diye sormak istiyorum:

İnsanların o gün yedikleri, aynı gün ya da kısa sürede ayak kokularını etkiler mi? mesela bilmiyorum ama bazı gıdalar, bazı belirli bakterilerin oluşmasını çoğaltır, sağlar ya da azaltır mı? çok merak etmişimdir bunu...bi de sizlere sorayım dedim... Rolling Eyes

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 16 Ağu, 2008 23:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kendimden esinlenerek cevap vereyim sevgili cool, bende böle bi durum yok.daha dogrusu ayak kokusu denen şeyi bilmem valla..bence biraz ayak dermotolojisiyle alakalı bi durum..

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 16 Ağu, 2008 23:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çünkü mesela pastırma yiyen insanların bi gün sonra ter kokusu değişyebiliyor, belki böyle bir durum daha ince ayrıntılarına inersek yediklerimizin ayak kokusuna yansımasına neden olabilir ( mi ? ) diye düşünmeme neden oldu Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 16 Ağu, 2008 23:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

olabilir belkide..iyi dikkat etmişsin..hiç böle bişeye dikkat etmemıstım..ama muz yıyınce veya çilek ter güzel kokacakmı veya bal veya gül reçeli Very Happy

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

germany.gif
MesajTarih: Pzr 17 Ağu, 2008 00:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla çok değişik bir konu. Bence ayak kokusunu etkilemez. Ama bilimsel bir kanıt varsa etkiliyor diye o zaman etkiliyor demektir. Mr. Green

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Pzr 17 Ağu, 2008 00:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

neden olmasın, belkide bizim algılayabildiğimizden çok daha hafif etkileri vardır, bu yüzden merak ettim, Wink

sagofan
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pzr 17 Ağu, 2008 09:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben bildiğim kadarını müsaadenizle paylaşayım arkadaşlar; Bol baharatlı gıdalar ve sarımsak terinizin olduğundan daha fazla koku salmasına neden oluyor.Dolayısı ile ayak da kokan cinstense bu sonuçla karşılaşırsınız Very Happy Tabi diğer yiyeceklerden de etkileyenler vardır.Selamlar herkese

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimiçisagofan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pzr 17 Ağu, 2008 20:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hazir konu acilmisken cok ise yarayacak bir bilgi vereyim bilmeyenlere; meninizin tadini tatlilastirmak istiyorsaniz havuc suyu bol bol... bu kiyagimi da unutmayin.

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 17 Ağu, 2008 22:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sekerpare demiş ki:
Hazir konu acilmisken cok ise yarayacak bir bilgi vereyim bilmeyenlere; meninizin tadini tatlilastirmak istiyorsaniz havuc suyu bol bol... bu kiyagimi da unutmayin.
meni manyagı bı hatun duserse bu verdıgın bılgıyı gozden gecırecem sekerpare.. Very Happy Very Happy

Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pts 18 Ağu, 2008 08:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ananas suyuda iyidir bu konuda.

Yediklerimiz ve ictiklerimiz kesinlikle etkiliyici ama ayak kokusunda farklar cok fazla belli olmuyor cünkü oradaki kokuya dönüsen bakteriler baska ve koltuk altindakiler baska. Fakat inceligine dikkat eden ayakta bile farki anlaya bilir.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

germany.gif
MesajTarih: Pts 18 Ağu, 2008 10:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sekerpare demiş ki:

İlk kez duyuyorum ilginç bir bilgi.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
prensvlad
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 18 Ağu, 2008 16:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bana yenilen şeyler ayak kokusunu çok da etkilemezmiş gibi geliyor...

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıprensvlad kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |