Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
footjobber
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 15 May, 2007 00:12  Mesaj konusu:  :) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla ne yalan söyliim ben footjob yapmak için istanbuldan kalkıp ankaraya tuğçe hanımın yanına gitmeya razıyım bilmem kendisi bu konuda ne cevap verir.

Koç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıfootjobber kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ester
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 16 May, 2007 15:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tuğçe hanım Ankara'da mı???

Koç  At Çevrimdışıester kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 16 May, 2007 17:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben öyle bilmiyorum ama taşınmıştır belki kim bilir Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Çar 04 Tem, 2007 13:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Her nederede olursa olsun bu mesajlardan haberdardır.İlk tanışma için hoş karşılayacağını sanmıyorum bu mesajı

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 04 Tem, 2007 16:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bi görünüp sonra kaybolmada üstlerine yok bu sitedeki bayanların..
sevgiler............

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
terlikci2002
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 05 Tem, 2007 00:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tuğçe hn ist ikametli seyahat ediyor olabilir.

Başak Cinsiyet:Bay Horoz Gizliterlikci2002 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 11 Tem, 2007 14:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Her zaman formdayım ve hala buradayım.

Gördüğünüz gibi bir yere kaybolmuş veya Ank taşınmışda değilim.

Sadece,bir süredir devam eden tadilat ve taşınma işlerim nedeniyle

forma sık giremiyordum.

Bu arada merak edenler için,Ankarada değilim,Ankaralı hiç değilim.

İst/Anadolu yakasında ikamet ediyorum.

ilgililere duyurulur.

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan ÇevrimdışıMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pts 30 Tem, 2007 16:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Mesaj alınmıştırSmile

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Pts 30 Tem, 2007 23:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Nerden çıkarıyorlar bu ankaraya taşınmış yada ankaralı lafını anlamıyorum.

polmen formdaki bir görünen bir kaybolan hanımları bilemem ama ben bir yere kaybolmuş değilim.

Bu arada inanmayıp açık adresimi isteyende varmı acaba?

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan ÇevrimdışıMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
propritas
Tecrübeli
Tecrübeli

burundi.gif
MesajTarih: Pts 30 Tem, 2007 23:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fena olmaz dermişim.....
yok canım ne haddime......

Yay  Keçi Çevrimdışıpropritas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Chimaira
Tecrübeli
Tecrübeli

usa.gif
MesajTarih: Sal 31 Tem, 2007 11:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben isterim eğer uygun görürseniz tuğçe hanım.. komşuyuzdur belki kim bilir

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan GizliChimaira kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cajolerus
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 31 Tem, 2007 16:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
Bu arada inanmayıp açık adresimi isteyende varmı acaba?

Şimdi ne desek olmaz ama aslında hani Smile

İkizler Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıcajolerus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Sal 31 Tem, 2007 17:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

80290 Mecidiyeköy İstanbul dermişim şimdi Very Happy

gora
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Ağu, 2007 23:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Neeeee hemde Anadolu Yakasında mı........ ya evlenmek için acele mi ettim nedir yaa Crying yok canım şaka elbette.size ulaşabilmeyi çok ama çok isterdim ama ne yazıkki bu mümkün değil. en azından şimdiki hayatımda......

Kova Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıgora kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cajolerus
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ağu, 2007 15:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Laughing

İkizler Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıcajolerus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |