| Yazar |
Mesaj |
Bekff
Royal Üye

|
|
Arkadaşlar YASAK LINKCoM Açıldı...
Bir iki özellikten bahsetmek isterim size ;
- Dosya silinme süresi 45 güne yükseltildi.
- Çeşitli seçenekler eklendi.
- Premium üyelerinin etkisi biraz daha arttırıldı.
- Dosya indirirken öyle Free ye tıkla 60 saniye falan bekle yok artık. Free'ye tıkladıktan sonra orda direk kod çıkıyor yazıp indireibliyorsunuz kodun gelmesi için beklemenize gerek yok artık.
Hemenpaylas.com'un bakıma alındığı şu günlerde rapidsharenin yaptığı atak gayet yerinde oldu Türkiye için...
Dosya yüklerken rapid diye tutunan arkadaşlar Lütfen YASAK LINKde yi değilde WwW.YASAK LINKCoM adresini kullanalım artık çünkü indirmek daha kolay silinme süresi daha uzun
Bu konuda sizinde görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar...
Ayrıca sizde gördüğünüz yenilikleri yazabilirsiniz... Gözünüze çarpanları falan yani...
Hee birde yeni tasarımı var tabi böyle daha hoş olmuş sanki RapidShare...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
| evet bende farkettim bugün değişikliği direk indirebiliyorsun öle saniyelerce bekleme falan yok yeni yüzüde harika hoş olmuş
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| bende rapid.de değişiklik yaptı zannetmiştim....evet fena olmamış....ama bi premium account alıcam yakınlarda....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Benim pc'ye almam gereken 3-5 parça var onları alim bende premium almayı düşünoyorum Şu durumda almassak ayıp olur zaten adamlar tüm download alemini kendilerine bağladılar google gibi onlarda bütün siteleri kendilerien bağladılar internet = google google pr değerin azsa diğer arama motorları bile indexlemiyor indexlenmiyince adın çıkmıyor üye gelmiyor ortada kalıyorsun google varsa internet var google kapanırsa internet ortamı çok pis kızışır ve acaip derecede üye sayısı düşer siteleirn yani adamlar paraya para demiyor 10 milyar dolarları armış yani 15 Katrilyonları biraz daha kendilerini sıksalar türkiyenin dış borcunu ödicekler
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Youtube.com 1.65 milyar dolara el değiştirdi.. Çok sağlam işler oluyor bu internet üzerinden aslında..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Resmen değişmedi yaw daha işlemler tamamlanmamışmı ne...
Resmi olarak google'a satılsında bakalım nolucak tasarım falan değişcekmi kolaylıklar ne olucak falan yani... Şimdilik 11 Milyar dolarımı ne var google'ın satın alınca 9.5 yada 9 Milyar doları falan kalıcak 3-4 arkadaş garajta kurmuş google'ı youtobe'uda 3 arkadaş kurmuş kendi videoları paylaşmak için ama işte gel görki nerelerdeler şimdi türkiyenin tek eksiği garajlar zaten Herkesin bir garajı olsa bizdende çıkardı böyle siteler
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| e tabi hikayeleri tümüyle biliyorsan tek eksiğin garaj olamdığını da biliyorsundur....bill gates in hikayesi de anlatıldığında basit,oracle ın da....ama ortam da müsait,adamlara da helal tabi ama investr lar filan,çok eksiği var yani türkiye nin....bu arada google video foot fetish search üne cevap vermekte haberiniz olsun....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Tabiki abi türkiyede çok büyük eksik var
Bu hızla zaten değil google gibi bir yer normal internet sitesi kurmakta bile zorlanıyorsun
Adamlarda yaratıcılık var biz Türklerde yok işte çoğu bu tür işler için kafayı çalıştırmıyor forum kurup geçiyor Türk sitelerinin yarısından fazlası forum ve artık sıkıcı oldu her yerde forum var kaltieli forumlara kendi alanlarında üstün forumlara lafımız yok kanka net olsun ido olsun hep kendini kanıtlamış ama google gibi bir dev asla çıkmaz türkiyeden biz hep gidip dolandırıcık işlerine kafa çalıştıralım.
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
buraktan34
Acemi

|
|
| Gerçekten bu Alman versiyonundan çok daha basarili. Bir katkim olsun diye size Hosed-toes'dan Ola ablanin naylonu çorabina nasil bir baska fistiga worship yaptirdiginin klibini upload ettim. Umarim begenirsiniz. YASAK LINKcom hepimize hayirli ugurlu olsun... LinK: http://YASAK LINKcom/files/935697/Oola_worshipped.wmv
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Baba şu konunun altını çizim rapidshare zaten alman sitesi halada alman sitesi sadece dünyaya daha rahat açılmak için ülkece kişiselleştirmekten vazgeçip dünyaca bilinen ve kabullenilen .com çeşit domaine geçmiş adamlar .de daha zor oluyor millete rapidshare dediğinde şartlanmış olarak herkes .com a giriyor işte bu yöntemden kaynaklanıp üyelerini arttırmak ve domainlerini dünya standartlarına uydurmak için yapmışlar hiç bir şeyleri değişmedi bir iki özellikleri ve .de nin .com olmasından başka hepsi aynı versiyon dersen yanlış anlaşılır
Bilgi amaçlıydı hee bilmişlik yapmış gibi oldum ama
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| bu da inşallah ileride de gibi bekleme süresi filan gibi olaylara dönmez...şimdilik güzel yani....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Ağzını hayıra aç abi Rapid böyle olsun canımı yesin yani
Hemen Paylaşın inggilizcesi gibi birşey olmuş şu anda inşallah öyle saniyedi fln dönmez senin dediği gibi ama sanırım pek fazla dosya yok diye böyle şu anda ilerde bekletmeye alabilirler eskisi gibi ama inş olmaz
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| valla ben netten linkler doğrultusuyla baya bi clip indirdim şu son 1 haftada filan yeni rapidden...yakında dolar yani...e inşallah böyle kalsın diyelim o zaman....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| eveeet hayırlı uğurlu olsun cümlemize.....çakmışlar saniye olayını....ama bende de ne ağız varmış filan demicem ki halbuki bende muazzam bi ağız vardır,çünkü belliydi böyle olacağı....ama 45 mb lık dosya için 38 saniye bekledim yani henüz görgüsüzleşmemişler çok....e hayırlısı artık bundan sonrası yine de daha iyi..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|