Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
astruias
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 16 Şub, 2007 20:14  Mesaj konusu:  hayvan kesen kadın gördünüzmü? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hayvan kesen bir kadın gördünüz mü ?

!!!LİNKLER SİLİNDİ!!!

En son astruias tarafından Pzr 18 Şub, 2007 01:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
Kova  Keçi Çevrimdışıastruias kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 16 Şub, 2007 23:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ne fetişizmle ne de bdsmyle bi alakasını ben kuramadım.. her hayvan kesen sadist olsa kasaba gitmemek lazım.. mazallah işkenceye falan maruz kalırız Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tornado
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

turkey.gif
MesajTarih: Cum 16 Şub, 2007 23:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu tür olayların forumlarda yayınlanması yasak.Derhal linkin silinmesini ve arkadaşa sözlü uyarıda bulunulmasını ŞİDDETLE öneriyorum..

Burası katliyam sitesi degildir.Burası bir felsefenin paylaşım sitesidir..

Saygılarımla

RüzGaR

Oğlak Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıTornado kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
astruias
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 17 Şub, 2007 21:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar ben kesinlikle sadist eğlimli biri değilim.bunlarda katliam görüntüleri değil.ona bakarsanız bu forumlardaki herşey ekstreme.bunlar yasal bir siteye insalnarın kendi istekleriyle yoladığı arşiv görüntüler.
bu forumda her çeşit fetiş ve eğilimin tartışabildiğini düşünerek aranıza giridm.eğer sadece benim eğilimlerim normal diğerleri sapıklıkdır diye düşünen ler var sa bu sadece bencil bir düşüncedir.
hoş bir hanım efendinin bu tarz şiddet eylemleri yapması beni etkiliyor.aranızda mutlaka bu tarz eğilimde olanlar vardır.onlarla buluşmakiçin yolladım bunları.eğer bunlar yasaklanacaksa birilerinn ayaklarının yalandığı sağlıksız görüntülerde yasaklansın........

Kova  Keçi Çevrimdışıastruias kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Tornado
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 17 Şub, 2007 23:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
.eğer sadece benim eğilimlerim normal diğerleri sapıklıkdır

Seninki normal bir egilim degil kardeşim.

Alıntı:
hoş bir hanım efendinin bu tarz şiddet eylemleri yapması beni etkiliyor.

Bende bir sadistim ve dünyadaki işkence ve idam görüntüleri benim hoşuma gidiyor.Bayanlara ne güzelde işkence yapıyolar dimi...İnsanların kafalarını ne güzelde kesiyolar...Çok haz alıyorum....----DEYİP o görüntüleri burada yayınlasam sence nasıl olur...Eger olur dersen sana diyecek hiçbirşeyim yok!!!
İnan bu görüntülerinde onlardan farkı yok...hayvanlarında bir canı var...

Birilerinin ayaklarının yaladıgı saglıksız görüntülerde yasaklansın demişsin...Demişsin ama bazı şeyleri ögrenememişsin...
Bizim için önemli olan insanların saglıkları.Bir SM seansında bile dikkat edin diye uyarıyoruz.kurallara göre bir seans geçirin diyoruz.
Ayakları yalamadan öpmeden önce iyice yıkayın , dezenfekte diyoruz.

Biz uyarımızı yaparız.Gerisini kendiniz düşüneceksiniz.Bizlerin görevi uyarmak...

Trafik memurları uyarıyor. Diyorki : 'Saglıgınız ve emniyetiniz için yolda lütfen kemerlerinizi takınız diyorlar'...

Ya saglıgını düşünür takar kurtulursun ; yada takmaz bu dünyaya elveda dersin...Sonuçta karar senin...

Oğlak Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıTornado kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
astruias
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 18 Şub, 2007 00:06  Mesaj konusu:  astruias Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tabiki hayvanlarında canı var.ben şu yaşa kadar hiç bir canlıya zarar vermedim.balık dahi tutmakdan rahatsızlık duyarım.aslında bu görüntüleri izlerken orgazm oluyor değilim.tam tersine acıma duygusu erkeklerden daha gelişmiş olan bayankarın bunu nasıl yapabildiğine şaşırıyorum ve üzülüyorum

sende birşeyi anlayamamışsın.bu linki bakın ben bunlardan çok zevk alıyorum varsa böle şeyler yollayın maksadıyla yollamadım.dikkat edersen başlık hayvan kesen bir kadın gördünüz mü?bazı forumlardada kadın kurban keser mi?becerebilirmi diye konular var.bende bir kadının böle bir iş yaparken neler hissetiğini,neler düşünerek bunu yapabildikler,ve içimizde varsa bayanların bu konudaki düşünceleri....vb konularda tartışma açmak.

bilgilerinize sunmak isterim ki her fetişizm aslında bilinçaltındaki bir açlıkdır.fiziksel olrak bir objeye yönelen insanlar aslında içlerinde kendilerinin bile çözemedikleri duygusal açlıklarının tezahürüdür.
kontrol altına alınamayan manevi altyapısı düşünülmeden sedece tatmine yönelik aşırılıklar çığrından çıkabilir ve biz buna sapkınlık deriz.burada
bu konuları çekinmeden tartışmak kimsenin belkide bilmediği özl sırlarınzıı tanımadığınız insanlarla dertleşmek faydalı ve güzel.

ayrıca şunuda eklemek isterim bu sadece genel bir link.yani dünya çapında bir sitede başka bir arama yaparken rastgele karşınıza çıkabilecek şeyler.yani fetiş sitelerinden parayla alınmış sırf tatmine yönelik özel yapımlar değil.rahatsız olanlar tıklamasın ve bakmasın.
kaldı ki bu forumdaki diğer link ve indir bölümlerinde benzer şeyler çok var.birde bu fetiş ve extrem yönelimlerin en tehlikeli olanı biliyorsun sadistlik.yani aslında normal olmayan sensin.bir insanın kafası kesilirken nasıl zevk alabiliyorsun hiç anlamıyorum doğrusu.aslında şiddet fetişizmi vardır ve bu sapkınlığa giderse sadistlik olur eğer gerçekden sadistsen dikkat etmelisn bence bir şiddet fetişistisin. yani sadce izleyen izlerken değişik duygular hisseden ama uygulamayan.uygulamak suç teşkil eder çübnkü.

Tornado
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 18 Şub, 2007 02:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
rahatsız olanlar tıklamasın ve bakmasın.

Böyle birşey olamaz...Bu bir...

Alıntı:
yani aslında normal olmayan sensin.

Daha düzgün itham et .Bu iki

Alıntı:
.bir insanın kafası kesilirken nasıl zevk alabiliyorsun

Ben senin örnegine karşılık verdim.Aslında öyle birşey yok ama sen ya anlamıyosun yada anlamak istemiyosun.Bu üç..

Alıntı:
dikkat etmelisn bence bir şiddet fetişistisin.

Benim kim oldugumu nette bir araştır ondan sonra bunları söle...Bu dört

Linki silecegine düzelttigin için mutlaka sana sarı kart gelecektir...

Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 19 Şub, 2007 00:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben animal crush türü videolardan ara sıra hoşlanırım. Ne demek arasıra, arada kriz gelir bana Very Happy Sonra kendim olurum ve indirdiklerimi silerim. Ve biliyorumki fanetide benim gibi animal crush'u zaman zaman seven krize girip indiren ve sonrada silen bir sürü kişi var, kafadan fln değil sadece msnden konuştuğum kişileri saysam 25'e yakındır belki. Burda onlinelarmı değillermi bilemicem ama üyeleri arasında çooook kişi var benim gibi. Bunu niye söyledim belki bu olayla bire bir paralel değil ama bağlantılı sonuç olarak.
Doğru birşey değil, bunu biliyorum ama elimde olan birşeyde değil, sanırım arkadaşında öyle Crying or Very sad Ama şunuda söylemek istiyorumki yaklaşık 5-6 aydır eylül den beri sanırım animal crush indirmedim/izlemedim. Ben hayvanları çok severim, köpeğim var, kuş hemstır, balığın herçeşidini besledim. Daha bir çok hayvan beslemiş biriyim evcil olupta beslemedğim hayvan yok diyebilirim. Annem korktuğu için bazı hayvanları besliyemedim bile ama Very Happy onları saymıyalım Smile Yani hayvanları severim ve zarar vermem. Ama elimde değil işte rüzgar. bizi bu kadar dışlama yahu Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
osmny81
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Pts 19 Şub, 2007 05:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Belki anlatılan bu olay, fetişizm ve Bdsm'nin içine direk olarak dahil olan bir duygu değil ama Bekff 'in crush fetish olarak bahsettiği duyguya yakın olarak gördüm.
Crush 'da hem ayak fetişistliği hemde bayanın hakimiyet duygusu vardır canlıya karşın.
Austrias'ın bahsettiğinde ise bunun ayaklar ile değil, neresi ile olursa olsun bayanın hayvana karşı ölüme kadar giden yolda efendiliği...
Tabi ki hiçbir canlının hayatına kasteden bir duyguyu veya zevki kabul etmek mümkün değildir.
Fakat böyle bir duygu da insanın yaradılışında vardır. Aynen crush olayındaki gibi bence de çok sert tepki vermemek gerekir.
Fakat bu forumda bunun yeri var mı yok mu o da moderatörlerin görevidir herhalde

Kova Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıosmny81 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 19 Şub, 2007 06:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

astruias forumuzda animal crash veya animal violence ile ilgili herhangi bir dökümanın paylaşımı kesinlikle yasaktır........herhangi bir yöneticinin foruma giriş yapmadığı bir zamana denk geldiği için bu muhabbet uzamıştır ve sanki tartışma konusu olma ihtimali varmış gibi gözükmüştür......bunun için tüm yöneticiler adına özür dilerim....çünkü yoktur.......sorumluluk sahibi arkadaşlara teşekkür ederim........astruias sana bir sözlü uyarı veriyorum haberin olmadan yada forum kurallarını okumadan bu paylaşımı yaptığını düşündüğüm için aksi takdirde forumdan ihracın gerekmekteydi.............bu başlık vesilesi ile tekrar belirtiyorum bu forumda hayvanlarla ilgili vahşet veya aziyet içerikli her türlü paylaşım yasaktır.......bu kurala uymayanlar forumdan atılacaktır...........

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |