| Yazar |
Mesaj |
queenofspades
Misafir

|
|
Karanlık. Beş tane mum. One Of The Few. Sıkıntının sınırları yıktığı an. Sıkıntının her şeyi yerle bir ettiği an. 30 tane Tantum. Sıkıntı, romatizmadan daha çok acı verir. Hap sayısı, doğru orantı kurularak belirlenir. Kar yağıyor odamın içine ve cama baktığımda bir uzaylının cesedini görüyorum. S*ktir et. Topuklu rugan çizmeler olmalı ayağımda şimdi. Kelepçeye gerek yok, sesim yetmeli sabitlemeye önümde diz çöktüğünü hayal ettiğim köleyi. Tek acı çekenin ben olduğumu hissetmek istemiyorum. Çektiğim ruhsal acıyı, fiziksel acı yaşatarak hafifletebileceğimi sanıyorum. Bir dal sigara. Mumun aleviyle yakıyorum. Şarkıyı hangi ara değiştirdim hatırlamıyorum. Undertow çalıyor. Pain Of Salvation. Bunu seviyorum. Kül tablam umurumda değil. Yere silkiyorum. Siyah deri korsem var üzerimde. Altımda kısa şortum. Mart ayında cehennemi yaşıyorum. Balkonunda marihuana yetiştiren sevgilime kimin daha yaman olduğunu gösterdim. Alt katımda eczane. Romatizma ilaçlarıyla sevişiyorum. Dudaklarım kupkuru. Birkaç yudum su. Önümdeki yatağa tekme atıyorum şiddetle. Aniden. Herkes şaşırıyor. Herkes. Kalabalığız. Tantum misafirlerim. Yerdeki çarşaflı kadın, masamdaki küçük siyah at, camdaki uzaylının cesedi, tavandan yağan karlar, zemindeki ceninler…Yalnızlığımı paylaşmayacak kadar cimriyim. Sigaram son nefesini veriyor. Bunu birinin teninde söndürmeliydim. Bunu kullanarak birinin gözlerinden sicim sicim yaş getirmeliydim. Halüsinasyonların canı acımaz. Yere atıp çiğniyorum izmariti. Parçalayana kadar oynuyorum. Uaral çalıyor. La Vaga Esperanza de Ser. Bu şarkıyı dinlerken huzursuz olan, korkan bir arkadaşım var. Aksine, şarkı huzuru resmediyor bana. Adamın sesi acı kokuyor. Yere oturuyorum. Sağımdaki bir lezbiyen cumhuriyeti. Ayak ucumda BDSM Krallığı. Solumdaki devlet monarşiye inanıyor. Halk, yani sub kesim darbe yapmaya kalktı, sahibelerin kırbaçları şaklıyor. Halka kimin güçlü olduğunu gösterme zamanı. Karışmıyorum. Kendi iç meseleleri. Filmin sonu belli. Darbeyi yapanların pişmanlığı ve yalvarışları yüceltecek dominant hükümdarları. Arkamda bir okyanus. Her birinden bağımsız. Ortada ben. Ben = karanlık. Ben = acı. Ben = kan. Ben = gözyaşı. Ben = kırmızı. Ben = 30 tane Tantum. Ben = aşk. Ben = hiçlik. Ben = her şey şu an. Mutsuzluğumu makyajımla gizlediğimi zannedecek kadar yalnızım. Yanımdaki koltuğun dans ettiğini görecek kadar kafam güzel. Kendime aşık olacak kadar narsistim. Ve mutluluk, pembe bir kar tanesi kadar imkansız. Gülüyorum. Histerik bir şekilde. Dakikalarca. Saatlerdir ıslak olan gözlerimi, yanaklarımı siliyorum sonra. Mavi ojeyle gözyaşı damlaları çiziyorum siyah ayak tırnaklarıma. Bir gün gelip birinin silmesi umuduyla…
Ben… Ben = evren şu anda…
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
queenofspades
Misafir

|
|
| 3-4 gün önce kafam ciddi anlamda güzelken yazmıştım, o an ne yaşıyorsam. Trip hali. Bilinçaltı çöplüğü. Yazdıktan bir kaç saat sonra önümde secde eden bir hatun halisünasyonu gördüğümü anımsıyorum ek olarak. Yorucu.
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
o kafayı yaşamak isterdim yoff
yazmayı bırakmayın bence güzel tripleriniz varmış.
|
|
|
|
     |
 |
fanatikan
Acemi

|
|
| içki meselesi bu, diye düşündüm kendime bir içki alırken. Eğer berbat bişeyler olmuşsa, unutmak için içersin; iyi bir şeyler olursa kutlamak için içersin ve hiçbir şey olmamışsa bir şeyler olması için içersin..içmek dediğin birini seçmek ve yuvarlamak boğazdan aşağı..seçimini yapmak zaferi yarılayandır..Gerisi kayıtsızlıkla fethedilir..yetenek ikincide ya ne zaman kazanacam nerdesin baba? çok özledim lan seni
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cemiko4
Fetişist

|
|
| içki değilde daha değişik bi kafa (trip) bu, daha tanıdık.. güzel paylaşım..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ermeerme
Acemi

|
|
| queenofspades demiş ki:
|
|
3-4 gün önce kafam ciddi anlamda güzelken yazmıştım, o an ne yaşıyorsam. Trip hali. Bilinçaltı çöplüğü. Yazdıktan bir kaç saat sonra önümde secde eden bir hatun halisünasyonu gördüğümü anımsıyorum ek olarak. Yorucu.
|
önünüzde secde eden bir hatun simülasyonu..tehlikeli duygu ya da düşünceler...yazmak kadar kolay değildir bazı şeyler..hatta hayal etmesi bile ürkütücüdür !!!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Fetişist

|
|
 |
    |
 |
queenofspades
Misafir

|
|
| |
|
 |
insomnia
Acemi

|
|
30 tane tantumla bu kadar agır bi ruhla saatler süren ve asla bitmeyen halusunasyonlarla bunları yazman inanılmaz iki aydır yazmamıssın ama etkilendim gerçekten yazıdan umarım bi daha yazarsın ve yasarsın...
şeker kabında yavas yavas oluşan bir balıkdı en son hatırladıgım...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Bu tür halleri her zaman sevmişimdir ve insanın sınırlarını zorladığı andır. İşte bu anda insan bence asıl olanı yani kendi oluyor. Örnekleyeyim uçağa bindiğinizde sizi gülerek karşılayan hosteslerin gerçekte zoraki güldüklerini düşünürüm. İşte bu tür zorakiliklerden insanın kurtulup, birilerinin öğrettiklerini şu yada bu şey için yapmaktan kurtulduğumuz andır. Bence güzel..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|