Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Sal 16 Oca, 2007 22:22  Mesaj konusu:  sarkilar....fetisizimle ne alaka demeyin!!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Faneti fetisizm i simgiliyen sayfa, herkez hür sekilde ayak ve el fetisitligini yasiyabiliyor.. fakat fetisizim ama sirf el ve ayaga bagli bir kavram degildir.. fetisizim tutkumuzu simgeler... benimkiside ses fetisistligidir.. ses fetisitligini bir konu olarak acmisdim, bana verdigi duygulari anlatmaya calisdim... ve ses de fetisistlige de girdigi icin Fanetide sarkilar bölümü ön görüldü... belki nadir dir benim gibi ses fetisistdi olan ama tek de olsam bu bölümde bana duygular yasatan veya ses fetisistligimi yasatan sarki sözöerini zamanla burada aktarmayi düsünüyorum...

umarim bu sekilde sarkilar bölümü Faneti ile ne alaka dir düsüsnenlerin soru isaretini biraz olsun cevaplamisismdir...

saygilarimla

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Oca, 2007 22:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hayirli olsun ve bu girisime inanarak seni tebrik ederim. Bir cok insanin bilmedigi ama fetis olarak algilamasa bile bildigi bu duyguyu burda canlandirdigin icin seni tebrik ederim.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Sal 16 Oca, 2007 23:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu bolumu aslinda cok begendim, tam bana gore, beni en cok duygulandiran seydir muzik, eger izin verirsen Sallenaz buraya ben de tuylerimi diken diken yapan sarki sozlerini eklemek isterim..bu basligi actigin icin seni tebrik ederim hatta Parox eger mumkunse bu tarz bir bolum Fetisin Inceliklerine de acilabilir, ne dersin?

UFAK BIR DUZELTME: zaten boyle bir bolum acilmis, yeni farkettim, ozur dilerim Embarassed

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Çar 17 Oca, 2007 18:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Konu hisler , duygular olunca şarkıların varlığı elzemdir..

Bunu hatırlattığın için teşekkürler Sallenaz..

Şimdi bu başlığı okurken bile nice şarkı aklıma geldi, bi ara verdim söyledim bir kaçını..

Fetişizm de duygularımızla alakalı bir yandan aslında , şarkılar da öyle..İnsanı insan yapan unsurlar..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cum 03 Ağu, 2007 09:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hayırlı uğurlu olsun bu bölüm.Ses fetişistliği Sallenaz hanımın belirttiği gibi ender rastlanan bir fetiş.Ama zaman zaman benimde yaşadığım bir duygu.Bu bölüme herkesin faydalı eklentilerde bulunacağını ümit ederk hayırlı olsun diyorum.

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cum 03 Ağu, 2007 09:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ve ilk eklentiyi ben yapmak istiyorum.beni benden alıp götüren bu şarkıyı herkesin dinlemesini öneririm.Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Time To Say Goodbye
Youtube'da bu şekilde yazarsanız rahatlıkla video ya ulaşabilirsiniz.Ben bu şarkıyı dinlerken ağlamıştım.Şarkının duygulu olmasından ziyade sesin gücü ve zerafeti içimi titretmişti.

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 04 Ağu, 2007 00:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz Hanım, inanın şimdi aklıma geldi. "Rihanna" nın sesini duyduğum zaman içim çok farklı oluyo, büyülenmek değil bu resmen fetiş duygularım kabarıyo. Ama sadece bu şarkıcı için geçerli şu ana kadar. Bendeki ne bilmiyorum ama sizin ses fetişisti olmanız ilgimi çekti. Şarkılarınızı bekliyorum Smile

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |