Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Ms Jade
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 14 Arl, 2005 02:58  Mesaj konusu: Savaş Gerçek BDSM couple Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

[color=#] [/color]
Zaman zaman Ankara'da, zaman zaman Kıbrıs'ta yaşayan, fiziksel olarak son derece çekici ve iyi eğitimli bu çiftten, Ms Jade, son derece dominant, ne istediğini bilen ve tecrübeli bir sahibedir. Çiftin erkek parçası Mel (bu sitede Cyprusmat adıyla üye) için ise hayat, tamamen Ms Jade'e bağlı olarak yaşanmaktadır. Mel, Ms Jade'den çok daha tecrübelidir ancak zaman içinde onun üstünlüğü altında ezilmiş ve derece kaybetmiştir. Mel, geçmiş yaşantısında, dominantlıktan, limitsiz köleliğe, 24/7 hizmetten, travestiliğe kadar herşeyi yaşamış bir BDSM tutkunudur. Ancak çiftin hayatlarındaki şu anki rolü, sadece ve sadece Ms Jade tarafından belirlenmektedir. Çift gerçek ve hayalci olmayan erkek yada dişi tüm submissivlerle, gerçekten dominant olan ama tecrübeli Mistress'larla yada rolleri belirli çiftlerle tanışmaya her zaman açıktır. Bunun tek zor tarafı, çiftin her zaman beraber yaşayamamasıdır. Tek şart, uygun zamanda, tanışmadan önce bir web camera seansı olacaktır. Grup anasayfasındaki yazı sebebiyle, buradaki herkesin saygılı ve edep sınırları içinde davranacaklarını umarlar. Yahoo messenger'da, couple4fem6468 nicki ile onları bulabilir, nefes kesen Ms Jade'in de bir resmini, bu nick'in profilinde görebilirsiniz. Kendilerini tanıyan ve bu gruba davet eden silkandsting'e teşekkür eder, herkese bu yaşam tarzının mutluluk getirmesini dilerler.

Yay Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıMs Jade kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
SPECTRUM
Site Admin
Site Admin

blank.gif
MesajTarih: Çar 14 Arl, 2005 03:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hoşgeldiniz
yorum ve görüşlerinizlede forumda görmek isteriz sizi

Image

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıSPECTRUM kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ms Jade
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 14 Arl, 2005 04:27  Mesaj konusu:  Hiç birşey Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sanırım son bir durak daha aradım. Sevdiğim bir insandan aldım bu portal'ın adresini ve üye oldum. Biz bir çiftiz, üstelik evliyiz. Ama bakıyorum da burası ayak ve ayakkabı yalamaktan, çorap koklamaktan öteye gidemeyen insanlarla dolu. Hal böyle olunca ve bu kısır döngünün kölesi insanlar kendilerini gerçek köle olarak aşamayınca, ortalık da kendisini "Mistress" sanan kızlara kalmış. Tabii ki çok cüretkar bazılarını hariç tutuyorum. Ama onlar da para yada başka çıkarların peşinde koşunca siz şapşallara sadece mesajlar atmak ve arkadaşlarınızın gönderdiği resimlere bakıp yalanmak kalıyor. Biraz daha buralarda olacağım ve bakacağım Türkiye'nin BDSM haritası ne kadar inişli çıkışlı. Kölesini paylaşamayan, bu işten parasal çıkar sağlamak peşinde koşan, henüz BDSM felsefesini kafasında yoğuramamış, kendisini ve kontak adreslerini burada bile sergilemekten korkan ve her gelen mesaja "söyle köpek" diye cevap veren genç kızlara, ya da ayak, ayakkabı veya çorap koklamaktan öteye geçemeyen, gerçek kölelik hakkında hiç bir fikri olmayan, kendini köle zanneden "male creature"larla dolu bir ortama ne kadar dayanabilirim, kendimi sınayacağım bir kere daha.

Kalın sağlıcakla

Ms. Jade

Yay Cinsiyet:Bayan At ÇevrimdışıMs Jade kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
whipped
Fetişist
Fetişist

nauru.gif
MesajTarih: Çar 14 Arl, 2005 09:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

size yahoomessenger dışında nasıl ulaşabiliriz?

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıwhipped kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 14 Arl, 2005 17:04  Mesaj konusu:  Re: Hiç birşey Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ms Jade demiş ki:
Sanırım son bir durak daha aradım. Sevdiğim bir insandan aldım bu portal'ın adresini ve üye oldum. Biz bir çiftiz, üstelik evliyiz. Ama bakıyorum da burası ayak ve ayakkabı yalamaktan, çorap koklamaktan öteye gidemeyen insanlarla dolu. Hal böyle olunca ve bu kısır döngünün kölesi insanlar kendilerini gerçek köle olarak aşamayınca, ortalık da kendisini "Mistress" sanan kızlara kalmış. Tabii ki çok cüretkar bazılarını hariç tutuyorum. Ama onlar da para yada başka çıkarların peşinde koşunca siz şapşallara sadece mesajlar atmak ve arkadaşlarınızın gönderdiği resimlere bakıp yalanmak kalıyor. Biraz daha buralarda olacağım ve bakacağım Türkiye'nin BDSM haritası ne kadar inişli çıkışlı. Kölesini paylaşamayan, bu işten parasal çıkar sağlamak peşinde koşan, henüz BDSM felsefesini kafasında yoğuramamış, kendisini ve kontak adreslerini burada bile sergilemekten korkan ve her gelen mesaja "söyle köpek" diye cevap veren genç kızlara, ya da ayak, ayakkabı veya çorap koklamaktan öteye geçemeyen, gerçek kölelik hakkında hiç bir fikri olmayan, kendini köle zanneden "male creature"larla dolu bir ortama ne kadar dayanabilirim, kendimi sınayacağım bir kere daha.

Kalın sağlıcakla

Ms. Jade

Öncelikle hoşgeldiniz Ms.Jade hanım ve eşi mel bey.Yazınızın çoğuna katılıyorum.Bir çoğu doğru ve benimde savunduğum fikirler.Amaaaaaa
bir üst mesajınızda belirttiğiniz gibi burası gerçektende seviyeli bi forum.Hemde 6000 üye 4000 misafir girişi olan 10.000 kişilik bi forum.Dolayısıyla buradaki herkes mistress aramıyor.bu birincisi
ikincisi buradaki herkes köle değil çoğu fetişist ve de bu konulara ilgi duyan kişiler.
Üçüncüsü dominant olmanız sizin burdaki üyelere ŞAPŞAL deme hakkını vermiyor.Eğer aradığınız gibi bi köle bulursanız ona istediğiniz hakareti edersiniz.Ama genele mesaj yazarken hakaret dolu kelimeler kullanırsanız başta ben olmak üzere bi çok kişinin tepkisini ve eleştirisini alırsınız.Seviyeli bi forumda seviyeli konuşmalar ve ilişkiler arıyorsanız Bi mistress olarak önce siz seviyenizi takının.
Saygılar
not:Buradaki hiç kimseyi küçük görmeye ve aşağılamaya hakkınız yok.Belki buradaki insanlardan bazıları sizden çok daha tecrübeli,çok daha zeki ve çok daha bilgili olabilir.Hatta sizin hayalinizde bile canlandıramayacağınız fantazileri bizzat yaşama şansınada erişmiştir.Lütfen herkesin mistres aradığı düşüncesinden ve buradaki herkesin köleymiş gibi bi izlenime varan önyargınızdan sıyrılın.

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ms Jade
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 14 Arl, 2005 19:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şapşal demekle kimseye hakaret etme amacı taşımamıştım. Sadece durum içindeki zavallı kalınmışlık için kullanmıştım o kelimeyi. Ama sanırım biraz amacını aşan bir ifade olmuş. Bundan alınanlar olduysa, kimseye durup dururken hakaret etmek gibi bir ruh halim olmadığını bildirir, özür dilerim.
Ms Jade

platoniks
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Çar 14 Arl, 2005 22:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sevgili Ms Jade,

öncelikle hoşgeldiniz, sadece size hoşgeldiniz dememin sebebi ise henüz eşinizin bir yazısını görememiş olmam.

çok kısaca; Ddmale'nin haklı olduğunu düşünmekle birlikte sizinde yaklaşımınız son derece olgun ve zekice bulduğumu söylemek isterim...

sizden bir ricam var bu forum gerçekten iyi ve kalıcı bir forum olmaya aday bir forum, ancak gerçekten kalabalık bir forum, beklediğiniz tarzda yazışmaları, paylaşımları bulabileceğiniz gibi, sizi sinirlendiren, saçma sapan mesajlarlada (sizinle tanışmadan iletişim kurmak isteyenler gibi, köleniz olmak isteyenler gibi, ayaklarınızla ilgil yazanlar gibi vs. vs.) karşılaşmanız mümkün.

Kendi adıma köle kişiliğim çok baskın değil, ama bu sizinle paylaşımda bulunmamamı, sizinle tatlı sert tartışma ortamlarına girmememi gerektirmiyor ... Smile

kısaca aramıza hoşgeldin.... Laughing

Kova Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıplatoniks kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SPECTRUM
Site Admin
Site Admin

blank.gif
MesajTarih: Per 22 Arl, 2005 23:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ms Jade in resimlerini buradan görebilirsiniz

http://www.faneti.net/portal/album_personal.php?user_id=5857

Image

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıSPECTRUM kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
meroni69
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cum 23 Arl, 2005 01:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

" hayalci olmayan erkek yada dişi tüm submissivlerle" denmiş..Bence yaratabilmenin tek yolu hayal kurmaktır.Ayak fetişistinin ,ayak kölesi olması zor değildir.Ama bahsettiğiniz tarz bir kölelik maalesef bence tedavi edilmelidir.Bilerek,zevk alarak yada kayıtsızca kalıcı zarar vermek,sadece bedensel kalamaz;insan ruhunuda zedeler."Dependant kişilk bozukluğu" ile betimlediğiniz "gerçek kölelik" arasında bir fark göremiyorum.Şapşal kalıp prostatım sağlam olduğu sürece ayakları öpmekten,okşamaktan zevk alacağım."Owk" a yazılın bence siz yada "CyprusOwk" yaparsınız,kimbilir..
Halbuki yolladığınız resimler beni umutlandırmıştı,ama sanırım resimlerin "ayak" içerikli olması tamamen tesadüfmüş..Genede ayaklarınızda,duruşunuzda hoş..
Son durak deyerek kendinizi forumdan dışlamayın.Bence aramızda bu işi bahsettiğiniz tarda yapacak genç piladerler var...

Aslan Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimiçimeroni69 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 23 Arl, 2005 03:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

resim koyma cesareti..iddalı bi giriş yazısı(biraz fazla abartılı bazı yerleri)...enteresan yani....bide kendi adıma biraz daha enteresan buldum çünkü başka bi başlığa daha yeni;gerçek bir sahibenin varlığına gözümle görmeden inanmam diye demeç vermiş idim...şimdi bakıyorum resimlere filan ama gözler çok kolay yanılan organlar olduğu için biraz daha beklemek ve görmek istiyorum.....bakmak diil görmek istiyorum yani...yinede forumda böle renkliliklerin olması sevindirici....katkısı olanları toptan kutlarım....

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
the Unforgiven
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pzr 25 Arl, 2005 23:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Niye evli bir bdsm tutkunu,kendi eşi dışında bir başkasıyla bdsm içerikli bir ilişkiye girmek ister? Mesajı yanlış anlamış olabilirim ya da görüşlerim yanlış olabilir ama bir-iki görüş yazarsanız sevinirim...

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıthe Unforgiven kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
goldenheart
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 26 Arl, 2005 11:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gerçek ve reel biriyim.
sanallık asla yetmez. ilgilenmem.
gerçek bir değer arayan tüm mistress lere. sesleniyorum.
resmlere bakmak ve mastrubasyon yapmak dışında yaşayacak birşeyleri olan. br dünya insanı olmaya çalışan iz bırakmak isteyen biriyim.
kalite ve değerlerine güvenen çokkk zeki ve çokkk ukala entellektüel birini arıyorum.
31 yaşında evli çocukları olan biriyim.
tekrar ediyorum.
bana ayaklarından ve 2. 3. sınıf yaşanmışlıklarından yakalayabildiği birkaç birikim kırıntısından daha fazla şey verebilecek vizyonu geniş ve kaliteli....kapısında yatabileceğim kadar değerli..gerçek..beni hak edecek biri...
War mı böyle biri.
Hepiniz arasında.
Jade ....sözüm sana.
gerçekten değerlerin aradığım şeler içinışık yakıyor.....ama ewlisin...
b...
Geronimo...((

Akrep  Kaplan Çevrimdışıgoldenheart kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
goldenheart
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 26 Arl, 2005 11:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

benim gibi ewlisin....
geronimo..(

Akrep  Kaplan Çevrimdışıgoldenheart kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 27 Arl, 2005 01:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hosgeldiniz ve acik bir girisim yapmaniz ayrica zevindirici.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
tvtman
Uyarı : 1
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 27 Arl, 2005 01:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cok cesurca bu fotolar...
tebrikler...

Oğlak Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıtvtman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |