| Yazar |
Mesaj |
osmankartopu
Acemi

|
|
| arkadaşlar bir zamanlar FenerbahÇenin, galatasarayın,Trabzonun,Beşiktaşın zor puan aldığı samsunspor ekonomik sıkıntı yüzünde kepenk indirme durumuna geldi 15 e yakın futbolcu satmasına rağmen borç 25 milyon dolar.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
| Zamanında da Crystal Palace'ı elemişti.. İzdihamdan Samun'daki maça 30 dakika geç girmiş 2-0 biten maçta 2 golü de görememiştim.. Deplasmanda yanlış hatırlamıyosam maç 1-2 bitmiş tek golü de frikikten Tümer Metin atmıştı..
|
|
|
|
_________________ http://dexphenomena.wordpress.com/
|
|
 |
       |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| evet bi Trabzonlu olarak Samsunun bu haline üzüldüm. İstanbuldaki takımların toplamı Karadenizdeki takımların toplamını geçiyo bence bu açı verici bi sonuç. Süperlikte bence 4 büyükler hariç ayrı ayrı şehirler olmalı böylece dört büyükler izlenebilsin.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Slaveteen; Samsunspor yönetimi, taraftarı ve futbolcusu ile bu duruma gelmek için elinden geleni ardına koymadı.. Yönetimlerin kötü iradesi; taraftarın yarattığı terör, futbolcuların akıl almaz egoları kulübü bu hale getirdi..
Ben zamanında 17 içsaha maçının 15'ine giden , her sene evine en az 1 tane kombine alınan bir ailenin mensubu olarak artık Samsunspor'a üzülmüyorum; nefret etme durumuna geldim artık.. Var gerisini sen hesap et..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| samsunsporun bu halde olmasına bende cok uzuluyorum bır zamanlar turk futboluna buyuk katkılar saglayan samsunsporun durumu bu olmamalı...bır besıktaslı olarak ertugrul tumer ılhan ve daha nıce orneklerle turk futboluna sagladıgı katkıları gıpta ıle ızlıyoduk..ama malesef sadece samsun degılde bır zamanlar dort buyuklere kok sokturen takımların cogu dususte.. samsun kocaelı bursa genclerbırlıgı gazıantep bursa altaybazı orneklerı...bu takımlar olmadanda gecen sene gordugumuz uzere malesef lıg zevk vermıyor..en kısa zamanda toparlanmaları dılegıyle..
|
|
|
|
_________________ Seni hiç anlamadan şaşkın seyrettiler...
Olaganüstü renklerine bakıp..
Işıklı semalarda uçucu masumluğun
Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...
UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Türkiye 1. Lig'de Trabzonu saymazsak şampiyonluğa en çok yaklaşan kulüpler Samsun ve Eskişehir olmuştu.. De bunlar tabi dönemlik misal Göztepe ne yapsın; Amatör kümede şimdi, satışa çıktı.. 3 sene Göztepe'de oturdum, çok fena oldu.. Boluspor vardı zamanında.. Nerde, yok..
Samsunspor'dan güzel topçular çıkmıştır tabii.. Forvette Serkan-Cenk-İlhan Mansız (yedek)
Solda celil, sağda Vural.. Ortada Tümer.. Süper bir vurucu gücü vardı bu takımın.. Hele Serkan zamanında çıplak gözle seyrettiğim en sağlam striker dır.. Ki çıplak gözle çok adam da seyretmişimdir.. Serkan, son yılların en iyi Türk strikerı Tekke'den de Ümit'ten de daha iyidir..
Celil, kendine özgü tekniği olan ender Türk kanat oyuncularındandır.. Hem tabii mahallemizin çocuğu sahip çıkmak gerek..
Eskilerden Timofte ve kaleci Stella da unutulmamalı..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Timofteye bende hastaydım ama allum buker bir numaraydı samsunda oturduğumuz zamanlar söğütlü bahçelilerle giderdik. Ama terör konusuna gelince kavganın birini ben çıkarmıştım itiraf ediyorum. Sarhoş amigoya kafa tuttum biz 13 kişi onlar 50 60 sonra Polis gelip bizi dışarı atmıştı. O maçtan sonrada daha gitmedim zaten arada kalıp baya hasar almıştım. Adamlara vurmayı bıraktım. Ayakta durmaya çalışıyodum. sonradan bi kaç defa mahalleye gelip beni sormuşlardı. Ama katkılarımda olmuştu takıma.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Bu arada Osman sen yazmamışsın Samsunspor başlığını açtığına göre Samsunlu olmalısın hangi şehirde oturuyon. Dexter sen nerelisin. Peki şalamar sen Samsunlumusun meraktan soruyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Ben Samsunluyum; hala da yılın bir bölümünü Samsun'da geçiriyorum.. Bende hatırlarım bir sezına 5te 5 mağlubiyet ile başlamıştık; hoca da Mehmet Ali bilmemneydi galiba, öyle gereksiz bir adam.. Maçtan sonra tabii protestolar falan; polis bize dalmıştı ..
Bir de fanatik Fenerli olduğumdan Samsun-Fener maçında Samsun dinlemem tabii direkt Fener atarafına; bir keresinde maç 1-1 bitmişti.. Bizim golü Boliç atmıştı; Murat Yakın'ın olduğu sezon.. Samsun'un golünü de dakika 90 'a yakın frikikten Serkan atmıştı; kalede de Mr. Frikiktenkaleyibulgololsunoğlu Rençber vardı (sağlam isim oldu) ..
Maç sonunda Stadın 56'ların sonuna Uğur Mumcu Parkına çıkan yolunda Samsunlularla kavga etmiştik; maç gibi kavga da berabere bitti..
Benim bir de 97-98 sezonunda Trabzon deplasmanı maceram vardır.. Samsunspor taraftarı olarak.. 16 otobüsün hepsinin camları kırılmıştı, stat içinde de taşlara maruz kalmıştık..Çoğu elemanın kafa yarılmıştı, bana bişey olmadı.. Bir de 4-0 yenilmiştik, Trabzonun Tolunaylı, Ogünlü, Hamili kadrosu vardı..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | Bu arada Osman sen yazmamışsın Samsunspor başlığını açtığına göre Samsunlu olmalısın hangi şehirde oturuyon. Dexter sen nerelisin. Peki şalamar sen Samsunlumusun meraktan soruyorum. |
yok ben samsunlu degılım lıgı her zaman yakından takıp eden bırı olarak yazdım..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cnr91
Usta Yazar

|
|
| ya karadeniz takımı olarak bence rizenin yerine samsun olsa daha iyi rize gereksiz bi takım bu sene ikinci lige düşer kesin samsuna alex in attığı golü hala unutamam
|
|
|
|
_________________ bakıpta yorum yazmayan bizden değildir
|
|
 |
    |
 |
body_girl_AYRILDI
Acemi

|
|
Samsunspor sadece yönetimin yüzünden değil futbolcularının ruhsuzluğundan da gitti.. Önemli bir maç öncesi futbolcuların içip geç saatlerde evlerinde olduğu gerçek.. Samsunspor bütün takım ve oyuncular için basamak sayılmıştır. ezebilen herkez ezdi samsunsporu...
SAMSUN luyum Samsun sporun seçilen yeni yönetimlede birşey yapabileceğini sanmıyorum ..
SamsunSpor kendi seyircisini bile kırdı.. aklanmak için alet olduk.. umarım tekrasr 1. lige döneriz..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cnr91
Usta Yazar

|
|
|
_________________ bakıpta yorum yazmayan bizden değildir
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
ne reısı cnr cevap verdıgın bı bayan ocaktamıyız..bence bıraz daha nezaket...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
dex başkan samsun şampiyon ...!!!
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
|
|