Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Poll :: Başlığı oku şıkkını seç....

Tabi tabi billboardlara reklam bile verdim
30%
 30%  [ 3 ]
Bir ben bir Allah biliyor
70%
 70%  [ 7 ]
Toplam Oylar : 10

Yazar Mesaj
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 29 Ağu, 2007 01:04  Mesaj konusu: Soru Buraya üye olduğunu etrafına rahatlıkla söyleyebilen varmı? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Başlıkta herşeyi yazdım aslında ama merak ettim acaba;

Aileniz biliyormu?
Kız arkadaşınız yada erkek arkadaşınız biliyormu?
Arkadaşlarınızın yanındayken bu ilginizden bahsedebiliyormusunuz?
Herhangi birinin ilgi duyduğunuz yerine umursamadan bakabiliyormusunuz

Yay Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıGiro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 29 Ağu, 2007 01:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dostum baslık konusu dedın actın valla.. Very Happy ben soylemem gızlı kalan yonlerımden...yanı ne geregı var desıfre etmenın

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 29 Ağu, 2007 01:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

E hadi başlığı açan olarak ilk ben söyleyeyim aileme söyleyemedim ama babam farketti..Bilgisayarın masaüstü resimlerinin tek ortak noktasını farketmiş adam "senin böyle bir zevkin var heralde" dedi birgün ama kız arkadaş ile arkadaşlardan çekinmedim söyledim arkadaşlarım ilk başta baya dalga geçmişti ama şimdi beni dürtüp bak bak diolar:DVery Happy

Yay Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıGiro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Çar 29 Ağu, 2007 10:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim sadece kız arkadaşım biliyo bu da bana yetiyo..

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Çar 29 Ağu, 2007 12:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim samimi olduğum arkadaşlarım biliyor, diğerlerinin de bilmesine gerek yok çünkü durup dururken samimi olmadığım insanlarla cinsel zevklerimi tartışmak yersiz olur ama konusu açılırsa söylemekten çekinmem. Babam da biliyor bu foruma üye olduğumu..vs, kendime güvendikten sonra böyle şeylerden çekinmenin yersiz olduğuna inanıyorum, bu konudaki kendime güvenimi gören insanlar da bana bu konuyla ilgili ters birşey söylemeye çekiniyorlar. Kısacası işe yarıyor Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 30 Ağu, 2007 11:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

annem küçükken diomuş bu çocuk fetişist olcak die ama oldm mu olmadım mı kesin olark bilmio...arklarımın cou bilio fetişist olduumu ve bu siteye girdiimi ama sitenin ismini bilip giren 2 arkım var ikiside kız zaten bilen arklarımın counluğu kız Very Happy ....

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Per 13 Eyl, 2007 10:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben sadece bi arkadasıma saakayla karısık söledm

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 13 Eyl, 2007 13:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sadece samimi arkadaşlarımdan 2 tanesi bu bilgiye sahip ama onlara dahi fazla ayrıntıdan bahsetmiyorum.Sonuçta özelimiz...

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 13 Eyl, 2007 17:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ama şunu tawsiye ederim ki gerçekten bi rahatlamak rahat dawranmak fln istiosanız söleyn derim ben...ilk kez sölediimde en yakın kız arkıma ölüdom tansyon şeker meker düşmüştü baya sora toparladım fln ama şimdi süper yani bi ayak muabbbeti açıldıında rahatlıkla sence bu güzelmi bu ne o nasıl oluo fln sorabiliolar utanıp sıkılmıom daa raat oluo insan Very Happy ... deneyin derim azizim

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
sockslave
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 13 Eyl, 2007 20:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bilmiyor kimse. Keşke şu cool daki özgüven bende de olsada söylesem ama bilmiyolar.yakın bi arkadaşımla high heel muhabeti yapıyorum ama fetişistliğe ikimizde girmiyoruz .oda burada mı acaba Smile

Oğlak Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısockslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
çılgın
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 13 Eyl, 2007 23:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben söylüyorum..hatta tüm çevrem kız arkadaşlarımda dahil beni biliyorlar...

Yengeç Cinsiyet:Bay Horoz Gizliçılgın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Cmt 17 Kas, 2007 10:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kimseye sölemedim

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |