Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Çar 27 Eyl, 2006 11:11  Mesaj konusu:  Kamciyi sevenlere... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kamciyi benim gibi sevenlere zevkli izlemeler..

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Çar 27 Eyl, 2006 12:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz, kamçı pek bana göre değil bu yüzden ben resimlere bakmadım, ama merak ettim, bir sorum var izninle Wink

Kamçılanmak mı daha çok hoşuna gidiyor, yoksa kamçılamak mı? Mazoşizim mi yoksa Sadizm mi daha çok ağır basıyor sende? merak ettim..

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
pusat
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Çar 27 Eyl, 2006 12:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok güzeller sellanaz hanım size mistresslik Mr. Green çok yakışıyor bu arada

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıpusat kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Eyl, 2006 13:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz vallahi ne diyeyim açtığın iki başlıktaki resimlerde güzel... Teşekkürler demekten başka birşey diyemem Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
engin_slv
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Eyl, 2006 14:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

belki de biz köleler seni hep mistress olarak düşlediğimizdendir...ama...gerçekten dört başı mamur bir mistress profili çiziyorsun...hele o peçenin altından nil nehri gibi akan gözler yokmu...karşında diz çökmemek ne mümkün? aaaah ah...neyse...iyi ki varsın sallenaz....şimdilik bu kadar...........

Balık Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıengin_slv kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
by_iskender
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Eyl, 2006 15:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yaaa mazoşist değilim aslında acı fln katlanıyroum şöle düşünüyorum bunu yapsam ölmem sonuçta bişey de kaybetmem bu düşünce altında
bunları bi bayanın bana yaptığını düşündüğümde walla fena tahrik oluyorum neden
bilmiyroum içten gelen bişey sanırım aslında güzel ama
ne bilim sonuçta bişey olur diye korkuyroum Shocked

Kova Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıby_iskender kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Çar 27 Eyl, 2006 16:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence çok tatlı resimler..''Hard domination'' artık bana göre değil ama fotoğraflar çok hoş..

Paylaştığın için forumda teekkürler Sallenaz... Wink

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Eyl, 2006 15:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yok ben katlanamam Smile ben üstüne basarak söylüyorum bu tür resim & videolardan acaip tahrik olurum ama asla yapamam Smile yani benim ruhumda yok kölelik ama trample beni bitiren olaydır. böyle kölelik yapılan videoları izlemeyi severim ama yapmayı asla Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Çar 27 Arl, 2006 22:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

neden kasirmisim...okadar güzel yorumlar yapilmiski tessekürler...

kamcilamakmi yoksa kamcilanmak daha hosuma gidiyor sorusunada..her ikiside diyebilicegim.. ikisindede farkli duygular yasiyorum..ikisinide yasayabilmek bana cok zenginlik katiyor..

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Arl, 2006 02:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bana da biraz ters geliyor ama şöyle bartıya kaçmadan olabilir aslında....domination,humiliation,hafif acı ve ayak fetişizmi birlikte şık olur çünkü......kamçı da bi araç olabilir.....

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Arl, 2006 11:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bazıları aşırıya katlanabiliyor tom ford ama ben katlanamam Smile Resimler gerçekten güzel söylediğim gibi ama dayanabilceğimi sanmıyorum Smile hee gerçekten hafif darbelerden zevk alırım çünkü bir dominant belirtidir Smile Ama öyle yatta öldüresiye kamçilim fln off vaya ölürüm heralde çok feci acıtır Smile Ben bir trample birde ayak severim Smile Bütün türlerin resim ve videolarını severim ama yapmaya geldinmi hepsini yapamam Smile

Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Per 28 Arl, 2006 22:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende inanin bir cok seyi yasamadan önce, kesinlikle katlanamam derdim.. ama hakiki seanslar ve piskolojiyi anlayan Efendiden sonra yasayamiyacagimi düsündügüm bircok seyi yasadim...

ve inanin kendi kamcilanmis resimlerimi görünce herseferinde ahhhhhhhh bu benmiyim diyip icim ürperiyor... Sad

Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cmt 30 Arl, 2006 20:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz sen değil seni kamçılayan üzülmeli bence.. Razz

Ben eminim katlanamam böyle şeylere ..Hayır yaşadım da oradan biliyorum..

Ama bu tarz resimler ve görüntüler hoş olabiliyor..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 31 Arl, 2006 11:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dexy illa laf sokcan dimi Very Happy Razz
Ama dexy'e katılıyorum, ben hayatta böyle şeylere katlanamam ne olursa olsun Smile ve yine dexy'nin görüşüne katılıyorum, bu tür resimler ve videolar gerçekten çok hoş... ama 24 saat biri beni çiğnese gıkım çıkmaz Very Happy (Hafif biriyse tabi, ağır biriyse çok tutamam)

Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Sal 02 Oca, 2007 23:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yok canım bildiğin uzanamadığım ciğer -murdar olayı.. Smile

Yoksa Bekff elime düşmesin bi kız fena kamçılarım.. Razz

Şaka bir yana bazı şeyelri seyretmesi çok daha güzel.. Wink

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |