Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Misafir

MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 02:07  Mesaj konusu:  Güzelleme 1 Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Etrafa bakıyorum.Eğlendirecek birşeylerin sıkıntısı
içerisindeyiz.Zevk alacak neler kalmış veya neler bırakılmış bize ,
merak ediyorum.

İnsanın değişmezidir aşk.Arabesk şarkılarının en çileli konusu da
olsa , herkes tarafından her darbe yenilişinde yalan da dense mutlaka
sonsuza kadar gidecek ender duygulardandır.

Karşı cinse bakarsın ve neler olduğunu asla anlayamazsın
kendinde.Vücuduna yayılan pozitif bir enerji olur.Eliniz ayağınız
sizi tutamaz olur ve hissedemezsiniz.Sizi mahveden eller olur ,
gözler olur , saçlar olur veya bir çocuğun başını okşayıp hal hatır
soruşu olur.

Bir de bakarsın ayakları olur.Her yerinde zariflik vardır bir
bayanın.Bu ne hoş bir görüntü dersin.O
ayakların duruşu , parmakların dizilişi.Al al topuklar ve parmak
altlarıyla sizin içinizi ürpertir.Kimi zaman bakmak da yeter.Tutsan
ne ifade eder öpsen ne ifade eder?

Güzelliğiyle zaten yetecek görünümdedir.Diğerleri işin en güzele
giden yönleridir.Gerektiğinde onları da yaparsın zaten.Ha yarin eli
ha ayağı.İkisi de sevebildiğince güzeller.

Etrafınıza bakın.Kötüleri unutun , sevebileceklerinize bakın.

eastanbulist
Misafir

MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 09:59  Mesaj konusu:  Re: Güzelleme 1 Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sabaha renk katan olumlu bir mesaj..Ender görülen sevgili yaklaşımlar...Teşekkürler

Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 12:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim de içim açan bir yazı oldu bu Pazar sabahı.. Ellerine sağlık ToesRus.. Wink

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
sayhan
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 13:09  Mesaj konusu:  Re: Güzelleme 1 Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Idea Idea Idea Idea

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışısayhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 14:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla bir alkış da benden...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 08:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bide ayaklara hitap eden bir ask mektubu yazsan neler cikardi ortaya. Incelikler icinde duygularipek kadar asildir.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Çar 30 Ağu, 2006 20:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence sen bu konuda ciddi bi çalışma yapsan abartısız bütün fetişistlerin konuşan ağzı olursun işte yaratıcı her insana değişik yetenekler vermiş ben ne kadar düşünsem bu kadar güzel sözleri bulamam hadi buldum diyelim aynı cümleye sokamam ben ağzımla konuşurum sen yüreğinle ve yüreğin hiç düşünmeden bu güzel sözleri bi araya getirir ve sen ağzınla(yada klavyenle)onları birleştirirsin hangisine teşekkür edeyim bilmiyorum yüreğine mi yoksa ağzına...

O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıayakkolyesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
ToesRus
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 Ağu, 2008 01:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hatırlatma...

Yengeç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıToesRus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orhan
Fetişist
Fetişist

jamaica.gif
MesajTarih: Sal 05 Ağu, 2008 19:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ellerine sağlık oncelikle. Daha once bir site de gormustum Ayak hakkinda guzellemeler ve siirleri yazmislardi. Eski Turk edebiyati,halk,diven ve hatta cumhuriyet sonrasi edebiyatta goruruz. Ayaklarin bicimlerinden,sekillerinden hatta guzelliklerinden bahseden nicedir(edebiyat ya konu Smile ). Tekrar ellerine saglik .......

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıorhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |