| Yazar |
Mesaj |
pirate_salas
Acemi

|
|
Ayak Fetişistleri Neden Sapık Olarak Nitelendiriliyor?
Tartışalım
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Bunun pek çok sebebi var. Yurtdışında bile bizim zevkdaşlarımıza karşı benzer yaklaşımlar var ülkemizdeki kadar katı olmasada. Alışılmışın dışında bir zevk olması ve erkeklerin ezici çoğunluğu için kadınların ayaklarının cinsel yönden çekici gelmemesi buna karşın bizim çoğunluğun gittiğinden farklı bir yol seçmemiz temel faktörler. Tabii laf lafı açar tartıştıkça pek çok başka nedende bulabiliriz.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
pirate_salas
Acemi

|
|
| Ben de senin gibi düşünüyorum.Farklı düşünen insanların asıldığı bir ülkede yaşarken farklı zevklerin katı karşılanması da normaldir.Normaldir derken öyle karşılanmalıdır anlamında deil şaşırılmamalıdır anlamında.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
orhan
Fetişist

|
|
Daha önce bu konu burada defalarca tartışıldı dostum. Bence ki bu da söylendi sapık olmadığımızı göstermemiz gerekmektedir,uzun lafın kısası bizim üstümüze düşen görevde budur...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
pirate_salas
Acemi

|
|
| Alıntı: | Tarih: Bugün at 13:17 Mesaj konusu: (Başlık yok)
Daha önce bu konu burada defalarca tartışıldı dostum. Bence ki bu da söylendi sapık olmadığımızı göstermemiz gerekmektedir,uzun lafın kısası bizim üstümüze düşen görevde budur... |
ok tmm ama bunu nasıl göstereceğiz?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Alıntı: | Ayak Fetişistleri Neden Sapık Olarak Nitelendiriliyor?
Tartışalım |
Tartışmamız için sapık diyen birinin burda olması lazım hepimiz zaten aynı takımdayız birbirimizede ters düşmiyeceğimize göre tartışamayız ama herkes görüşünü yazar.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
gıııııııgggggggggggggggggggg sapıgıııız bız sapık......
|
|
|
|
 |
    |
 |
pirate_salas
Acemi

|
|
| Alıntı: | Tarih: Bugün at 14:08 Mesaj konusu: (Başlık yok)
Alıntı:
Ayak Fetişistleri Neden Sapık Olarak Nitelendiriliyor?
Tartışalım
Tartışmamız için sapık diyen birinin burda olması lazım hepimiz zaten aynı takımdayız birbirimizede ters düşmiyeceğimize göre tartışamayız ama herkes görüşünü yazar. |
tartışalım derken nedenlerini yazalım anlamında
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Aslında Amerikalı, Avrupalı, Latin Amerikalı zevkdaşlarımızın umurunda bile değil birilerinin onları sapık olarak görmesi yada görmemesi. Son derece aleni bir şekilde ayak fetişizmini doya doya yaşıyorlar. Yurtdışında cinselliğe bakış açısı bize kıyasla oldukça serbest olduğu için ve ayak fetişizmi gibi biraz rutin dışı seksüel aktivitelere bakış açısı toplumumuza göre fazlasıyla toleranslı olduğundan yabancı zevkdaşlarımız insanların dediklerine değil aldıkları zevklere bakıyorlar. Ülkemizde toplumsal yapımızdan dolayı mistress'lar ve birlikte seans yaptıkları köleler bile seans görüntülerini bizlerle paylaştıklarında yüzlerini gizleme ihtiyacı hissediyorlar haklı olarak. Batı kaynaklı ayak fetişizmi içerikli adult sitelerde sıradan insanların yüzlerini gizlemeye hiç gereksinim duymadan footworship, footjob görüntülerini tüm dünyayla paylaşıyorlar. Bu durum cinselliğe ve fetişizme bakış açısından ülkemizle avrupa ve Amerikanın ne kadar farklı olduğunu tüm çıplaklığıyla gözle önüne seriyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Giro
Fetişist

|
|
gerçekten çok tartışıldı bu konu dostum bence insanlara "bu zevkin farklı olduğunu nasıl anlatırız" tartışalım...
ayak fetişistlerinin %90'ı (çok iyimser bu oran bu) çekingenmidir? Evet....
Kendi sevgililerimize bile bunu anlatamıyorken, çaktırmadan resmini çekip buraya koyuyorken bize sapık demeleri çok normal...çünkü gizli yapıyoruz bişeyleri...bu ayıp değilki? göğüs, cinsel organ, dudak, el ne ise ayakta odur..
Saklamaya gerek yok açık olmak lazım hayatınızda hiç herhangi bir bayana "ayaklarınız çok güzelmiş" dedinizmi? Ben dedim hemde kalabalık bir bar ortamında arkadaşlarım varken.. sakın kafanıza çanta yiyeceğinizi düşünmeyin...iltifatın her türlüsüne tav olurlar
Ben çekingen bir insan olmadığımdan dolayı rahat rahat bakarım, hatta benle çok dalga geçerler ama size yemin ediyorumki benim arkadaşlarımda "kadının ayak güzelliği ve bakımı kendine olan güveni ve temizliğinin en büyük işaretidir" lafıma inanarak zevk duymaya başladılar bu işten..
Fikirlerinizde açık olur, Dış kabuığunuzu kırarsanız sapık konumunda olmazsınız...
|
|
|
|
_________________ geri geldimm...
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Giro demiş ki: | gerçekten çok tartışıldı bu konu dostum bence insanlara "bu zevkin farklı olduğunu nasıl anlatırız" tartışalım...
ayak fetişistlerinin %90'ı (çok iyimser bu oran bu) çekingenmidir? Evet....
Kendi sevgililerimize bile bunu anlatamıyorken, çaktırmadan resmini çekip buraya koyuyorken bize sapık demeleri çok normal...çünkü gizli yapıyoruz bişeyleri...bu ayıp değilki? göğüs, cinsel organ, dudak, el ne ise ayakta odur..
Saklamaya gerek yok açık olmak lazım hayatınızda hiç herhangi bir bayana "ayaklarınız çok güzelmiş" dedinizmi? Ben dedim hemde kalabalık bir bar ortamında arkadaşlarım varken.. sakın kafanıza çanta yiyeceğinizi düşünmeyin...iltifatın her türlüsüne tav olurlar
Ben çekingen bir insan olmadığımdan dolayı rahat rahat bakarım, hatta benle çok dalga geçerler ama size yemin ediyorumki benim arkadaşlarımda "kadının ayak güzelliği ve bakımı kendine olan güveni ve temizliğinin en büyük işaretidir" lafıma inanarak zevk duymaya başladılar bu işten..
Fikirlerinizde açık olur, Dış kabuığunuzu kırarsanız sapık konumunda olmazsınız... |
Ben sadece flört ettiğim bazı kızlara değil para karşılığı birlikte olduğum güzel ayaklı fahişlere bile söyledim ayaklarının çok güzel olduğunu. Aslında bu söyleyebilme durumu birazda karşı tarafın yanında kendinizi ne kadar rahat hissettiğinizle alakalı.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Yurtdışında insanlar bize çok itici gelen scat ve pissing konulu görüntülerde bile yüzlerini saklamıyorlar. Bunu çok doğal olarak görüyorlar. Ayak fetişizmi scat ve pissingin yanında 0-6 yaş grubu çocuğundan bile daha masum kalır.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| bi arama motoru olsa da bu konuyla ilgili onca yazilmis soylenmis seye ulasmak kolay olsa............
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| madem hepsi sapık diyor,o zmn pedikür neden?hadi o sağlık,o zmn oje niye?onlarda ayaklarının ilgi çektiğini biliyorlar kesin.ama ben şöyle düşünüyorum;sonuçta bu işten bizler zevk alırken karşı tarafın büyük kısmı zevk alamıycak,bence bu yüzden anlamak istemiolar.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| xxxx0081 demiş ki: | | madem hepsi sapık diyor,o zmn pedikür neden?hadi o sağlık,o zmn oje niye?onlarda ayaklarının ilgi çektiğini biliyorlar kesin.ama ben şöyle düşünüyorum;sonuçta bu işten bizler zevk alırken karşı tarafın büyük kısmı zevk alamıycak,bence bu yüzden anlamak istemiolar. |
Katılıyorum benim pek çok cinsel deneyimimde başıma geldi. Belki konu hakkında bilgi yetersizliği içinde olmalarından dolayı, belkide tabiatları itibariyle pek çok bayan ayaklarına ilgi gösterilmesine bir anlam veremiyor. Kadınların fetiş hakkındaki görüşleri konulu topicte adı geçen siteye girip bayanların konu hakkında yaptıkları yorumları okuduk. Ben hiç şaşırmadım bayanların sözlerine. Kendi deneyimlerimden edindiğim tecrübelerimin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha teyit ettim sadece. Evet ilişkilerin çoğunda bizim tek taraflı olarak aldığımız bir zevk sözkonusu.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|