Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 28 Oca, 2006 12:35  Mesaj konusu: Dikkat ! Faneti de yeni gelismeler Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gelecek hafta nin basin da sitemiz bir kac saat icin kapanacak. Bu bir kac saat icinde büyük yenilemeler olacak.

Sayfa yeniden acilinca belki hic birsey eskisi gibi olmayacak.
Yepyeni sistemler ekliyerek tüm Faneti üyelerimize yepyeni imkanlar yaratmak istiyoruz.
Bunlar ne yenilikler diye sorulariniza yeni forumda anlatmak isteriz. Simdilik biraz sabir edin. Wink

Ancak bu yenilikler servere nekadar yan etki yapar, problemler cikar mi yada hersey 100% calisirmi simdilik bilmiyoruz. Onun icin haftaya yeni sistemi deneme amaciyla aciyoruz. Bir hafta deniyelim ve duruma bakalim.
Sonunda hep beraber karar veririz.

Parox/FanetiÜstYönetim

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 28 Oca, 2006 18:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben şimdiden meraklandım : )

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 28 Oca, 2006 19:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla bende...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
cyan
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cmt 28 Oca, 2006 19:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bende faneti değişik aralıklarla gidip geliyo bazen 1 dk bazen 5 bazen yarım saat bu sorun sadece bendemi var yoksa herkeste varmı ?

Yengeç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcyan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
kabzimal
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 28 Oca, 2006 19:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kolay gelsin Smile

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıkabzimal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 28 Oca, 2006 20:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hadi bakalım hayırlısı.. Kolay gelsin Parox.

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Jst_black
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 28 Oca, 2006 20:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kolay gelsin

Aslan Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıJst_black kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
kabzimal
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 28 Oca, 2006 20:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

öneri yapabilirmiyim?bir anda yükleyebileceğimiz resim/klip sayısı birden fazla olabilirmi?tek tek zor oluyor

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıkabzimal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 28 Oca, 2006 22:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hep daha güzel hep daha yeni... Hep ileriye arkadaşlar...

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
darkman
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Oca, 2006 02:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaslar calısmalarınızı ve emegınıze inanın cok saygı duyuyorum..cok tesekkurler.iyiki varsınız..Smile

Kova Cinsiyet:Bay Köpek Gizlidarkman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Oca, 2006 13:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cyan demiş ki:
Bende faneti değişik aralıklarla gidip geliyo bazen 1 dk bazen 5 bazen yarım saat bu sorun sadece bendemi var yoksa herkeste varmı ?

katılıyorum....adsl olmasına rağmen kafasına göre bazen 2 dk de içerde oluyorum bazen 10-15 dk bekliyorum....ama yeniliğide merak ettim şimdiden.....acaba sadece sayfa yaoısında bi deişiklikmi yoksa başka yeniliklerde varmı?.......

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
simka
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Oca, 2006 14:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler

Terazi Cinsiyet:Bay Keçi Gizlisimka kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cemoo
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Oca, 2006 16:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

umarım herşey güzel olur kolay gelsin Parox

Yengeç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıcemoo kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderICQ
falakacı
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Oca, 2006 21:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gerçekten merak ettim bakalım neler olacak

Koç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıfalakacı kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNM
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 30 Oca, 2006 03:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hayırlısı olsun...

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |