| Yazar |
Mesaj |
ecninpaspasi
Tecrübeli

|
|
| arkadaslar öncelikle herkese selam......sorunum, fetishtube ya da youtube formatındaki herhangi bir siteye girdigimde, videonun renkleri ters cevrilmis gibi oluyor......ve genelde wmv, mpeg ya da avi formatlarında oluyor......siz ce sorun ne olabilir.......cevaplayan birisi olursa cok sevinirim......şimdiden teşekkürler......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Sorun ekran kartının ayarları gibi görünüyor..
Eğer masaüstünde boşluğa sağ tıklarsan oradan ayarlara girebilirsin.. Ama tabii ekran kartın ne bilmiyorum..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Ekran kartının son driver'ını yükle eğer yüklü değilse sende...
Yine düzelmesse bilgisayarcıya sorsan sanki daha iyi yardımcı olur
Ama sorun ekran kartı gibi duruyor...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
shoelicker
Usta Yazar

|
|
bende videolarla ilgili bir problem yaşıyorum
rapidden bazı videoları indirdiğimde video dosyasının sonu htm veya html alıyor. bunları media player açıyor ama açarken çok zorlanıyor. değiştirmeye çalıştığımda ise isim kısmının uzantısı değişmiyor sadece convert ederek değiştirebiliyorum oda çok uzun zaman alıyor. bu konuda önerisi olan varmı(aynı şeyi bazen rar dosyalarıda yapıyor.)
örnegin dosya şu ismi alıyor:
whorship.wmw.htm veya whorship.rar.html
|
|
|
|
_________________ hayal ettiğiniz sürece başaracaksınız
|
|
 |
       |
 |
Parox
Site Admin

|
|
| Onlar ya arsiv formartinda oluyor mesela .rar gibi ve onlari acman lazim (winzip programiyla mesela) yada bölünmüs ve arsive edilmistir. Bölümlerin hepsini indirip arsivi acarsan bütün bölümler otomatik birlesiyorlar.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
ecninpaspasi
Tecrübeli

|
|
| ekran kartım atı radeon x1300...... masaustunden ekran kartı seceneklerine girip ne yapmalıyım acaba......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Ecninpaspası benim senin ekran kartının ayaer mönüsünü bilmem müğmkün değil ama kontrast ya da renk ayarı diye bir bölüm bulursan oradan yapabilirsin..
Benim de başıma gelmişti bir zamanlar ama benim PC şu an power supply ı yanmış vaziyette olduğundan kullanamıyorum..Kusura bakma yardımcı olmayacağım sanırım..
Ama Bekff in dediği gibi anlayan bir arkadaşına ya da bilgisayarcıya baktır bence, zaten ciddi bir problem değil bu..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
|
|