Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
pembetopuk
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 01:24  Mesaj konusu:  öykü serter Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar öykü serter i nası buluyorsunuz bana göre çok dominanat kölesi olmak isterdim

Koç  Keçi Çevrimdışıpembetopuk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 01:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hocam, ben sana şu kadar söylüyorum Türkiyedeki tek sarışın güzel...Çok yetenekli, inanılmaz güzel, entelektüel, zeki ve gerçekten tam bir dominant hatun..boş zamanlarında kanyonda yada nişantaşında görebilirsiniz bu hatunu, yürüyüşü bile yerleri sarsar gibidir...hastasıyım...

Yay Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıGiro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 01:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

o zaman bol bol show tv yi izleyin yeni bbg başladı Tv fakat şahsım adına şunu sölim ayakları pek hoşuma gitmiyor No no

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mistres__funda
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 01:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Artık bu hatunu bolca tv de görebilme şansını yakaladınız bu arada:) Hadi gözünüz aydın....

Boğa Cinsiyet:Bayan Bufalo Çevrimdışımistres__funda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
mistres__funda
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 01:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Vede aynı zamanda çok zayıf bir bayan. Yüz güzelliği olarak number one ama diğer yerlerinede belki hiç dikkat etmediğim için yorum yapamıyorumm...

Boğa Cinsiyet:Bayan Bufalo Çevrimdışımistres__funda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 01:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mistres__funda demiş ki:
Vede aynı zamanda çok zayıf bir bayan. Yüz güzelliği olarak number one ama diğer yerlerinede belki hiç dikkat etmediğim için yorum yapamıyorumm...

ben fizik olarak beğeniyorum funda hanım dikkat ettiyseniz özelliklede bacaklarını önceki mesajındada belirttiğim gibi ayaklarını beğenmiyorum.

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 02:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yuzu gercekten cok estetık ,kopek ısırdıgında tabanlarını gormustum tv de varsa capslayen sıteye ekleyebılır mı???

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıbozkurt220 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 02:19  Mesaj konusu:  eh madem bahsettik Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

resimleri...

Yay Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıGiro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 02:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bozkurt220 demiş ki:
yuzu gercekten cok estetık ,kopek ısırdıgında tabanlarını gormustum tv de varsa capslayen sıteye ekleyebılır mı???

bozkurt bence giro nun yolladığı fotolar gayet güzel, idare et çünkü:köpek ısırdığı zamanki ayak fotoları kötüydü bence malum olaydan dolayıda baya bi bakımsız ve kötü duruyordu Rolling Eyes

Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 03:16  Mesaj konusu:  aaaa lütfen!!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Faneti üyeleri isterde giro bulmazmı?

Dangling
Usta Yazar
Usta Yazar

argentina.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 06:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

helal giro Smile

Balık  Domuz ÇevrimdışıDangling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cnr91
Usta Yazar
Usta Yazar

tunisia.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 10:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu hatunun ayakları pitbul parçaladıydı ozamn çekillmiş herhal

Kova  At Çevrimdışıcnr91 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 10:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

giro sende gelecek var dostum Very Happy .... elalll ... hatun hoş gözüküo ama ayakları bbildiimiz ayak pek bi özelliğini göremedim ben yafff...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
cnr91
Usta Yazar
Usta Yazar

tunisia.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 11:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

giro arkime katılıorum gelecek vaad ediosun bu arada gözlükler çok şık nerden aldın ?

Kova  At Çevrimdışıcnr91 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 13:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sağolun arkadaşlar..Eyvallah...Gözlükler Conbipel'den dostum...Kanyonda var cevahirde var mağazaları..

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |