Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Cmt 21 Tem, 2007 16:35  Mesaj konusu: Resim Sallenaz Hot Lips Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hepmi ayak arkadaslar Wink Rolleyes .. birazda sanata yer verelim..

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 21 Tem, 2007 17:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mükemmel, özellikle son resmi ve ilk resmi beğendim ben, son resimdeki kontrast çok hoşuma gitti, güzelliğiniz hakkında zaten fazla söze gerek yok yok Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Limun
Fetişist
Fetişist

croatia.gif
MesajTarih: Cmt 21 Tem, 2007 18:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

woooow Shocked very nice...it s that your lips ?

Yay Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıLimun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 21 Tem, 2007 18:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Büyüleyici gerçektende.Ben bu fotoğraflar üzerindede bir çalışma yapsammı acaba Rolling Eyes

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 21 Tem, 2007 18:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ooooooo harikaaaaaa...........
Sallenaz dokunalısı fotograflar......Teşekkürler.........

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 21 Tem, 2007 19:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

son resımde koptum.. Thanks

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
alsarar
Üst Yönetim
Üst Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 21 Tem, 2007 19:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mükemmel çalışmalar....hayranlık uyandırıcı

Oğlak Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıalsarar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
aatg2000
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 21 Tem, 2007 23:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Son resim çok ilginç geldi ya güzelmiş Very Happy tşkler.. Wink

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıaatg2000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
ToesRus
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 22 Tem, 2007 02:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Youuu areeee sooo beautifuuul too meeeee

diye parça varya

işte aynen öyle Smile

Yengeç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıToesRus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 22 Tem, 2007 10:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz gerçekten sanatsal ve farklı bir çalışma olmuş.... Eek

Dudaklar sanki bende iştah şurubu etkisi yaptı gibi Lol

Özelliklede son karedeki resim...

Ellerinize sağlık.

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan ÇevrimdışıMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Pzr 22 Tem, 2007 11:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yorumlariniz icin cok tesekkür ederim. Suprised

baska sanatsal agirlikli bir sayfada dudaklarlaki calismalarim yayinlaniyor, ayak fetis sayfasina uymasada cok istedim burada paylasayim, sayfanin formatina uymadigi icin bilhassa dahada heyecanliydim yayinladigimda, ama o kadar begeni aldimki buda sanatsal calismalarla ileri buradan devam edebilicegimi gösterdi..

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 22 Tem, 2007 13:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aslında formata uyuyor Sallenaz.
Naçizane kendi fikrimdir,vucut bir bütündür ve bütün uzuvlarımızın fetişzmi olabilir bu kişilere görede değişir.
Ve fetişistler genellikle sanatsal yanları ağır basan kişilerdir.
Ne güzel ki yukarıda resimlerinle bir çok form üyesinin bu zevkine katkıda bulundun.

Sanatçılara bakarsak özelliklede ünlü ressamlara vucudu bir bütün olarak görüp her parçasını resimlemişlerdir.

Sözün kısası fetişizmde sanattır bir çok sanat dalıda cinsellik içerir.

Son olarakda bildiklerimiz tamam ama bilmediğimiz her türlü sanat dalıyla ilgili kişilerde kanımca FETİŞİSTTİR...

Yine sanatsal içerikli çalışmalarının devamı dileğiyle diyorum.

Sevgiyle kal...

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan ÇevrimdışıMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 22 Tem, 2007 23:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

vallahi yönetici olmak bazen yorumlamaları kısıtlıyor..........çok güzel olmuş.......dewamı gelir inşallah.......diyerekten klasik bi şekilde yorumlıycam malesef...............ama gerçekten çok beyendim...................

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
GladnesS
Uyarı : 1
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 22 Tem, 2007 23:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben en çok "sicak ve cekici olsun" konulu çalışmanızı beğendim...yani ilk resminiz...diğer çalışmalarda süper...bakarmısınız... Limun'un bile gözleri yerlerinden fırlamış Grin Thumb Up

Oğlak Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıGladnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pts 23 Tem, 2007 01:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz hanım, öncelikle yeni çalışmalarınızı çok özlediğimi ve bu çalışmanızı gördüğüme çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. İlk gördüğümde, tepkim "woooow!!!" oldu. Çok sıradışı bir çalışma olmuş. Çok beğendim. Erotizmi o kadar güzel yaşatıyorsunuz ki. Diyecek şeyim şudur: İyi ki varsınız. Size yakışır bir çalışma olmuş..

Yüzünüz tahmin ettiğim kadar güzel gerçekten. Resmi gördükten sonra, daha önceki fotoğrafınızdan aldığım gözlerinizle buradak diğer bölümü birleştirmeye çalıştım. Yüzünüz tamamen çıkmıyor ortaya tabii ki ama güzelliği belli oluyor.

Dank für Sein so wundervoll Smile

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |