| Yazar |
Mesaj |
Duygusal30
Usta Yazar

|
|
Merhaba arkadaşlar
Fazla uzatmadan sadete gelmek istiyorum
Benim düşüncem bu büyük ve içeriği cinsellik (fetişizm) içeren forumda mutlaka birileri birilerini gerçek hayattan tanıyodur.
Diyeceğim o ki, bir akşam forumda bulunan herkes MSN iletisine; Duygusal veya Merhaba veya FNT veya Ayağım ağrıyor gibi şeyler yazması.
Belki en yakın arkadaşımla şuanda bu başlıkta konuşuyor olacağım.
Siz nedersiniz? Bi cumartesi akşamı azıcık kendimizi belli edelimmi? Utanan ve pek deşifre olacak bi durum söz konusu olmasa da rahatsız olan arkadaşlar İletilerine karar vereceğimiz kelimeyi yazmazlar..
Bence bu cumartesi yani 7/10/2006 saat 10:00 gibi herkes ileti geçmişine burada karar vereceğimiz kelimeyi yazsın.. Belki bakış açımız değişecek belki daha farklı yönlenicez.
Yorum düşünce ve fikirlerinizi bekliyorum.
Hepinize selamlar
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Ben açıkçası bilenler bilir bu konuda çok rahat bir insanım..Msn listimdeki herkes biliyor zaten kim olduğumu , Faneti.net'e yazı yazdığımı..
Benim hatta msn adresimde pied ve esclave kelimeleri geçiyor.. Pied:ayak ve Esclave: köle demek Fransızcada..
Ama yakın arkadaşlar da sanırım böyle bir konuda birbirlerine samimi davranıyorlardır..
Duygusal30 diğer başlıkta görünce mesajını bir toplantı ya da buna benzer bir tanışma organizasyonu planladığını düşünmüştüm..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
ayakkolyesi
Royal Üye

|
|
bende aynı şekilde düşündüm dexy gibi
zaten benim msn listimde bir dex bir cool birde baldızım var
ayrıca dexy kısaltma sormuştun bi ara bdex cool buda kolye
|
|
|
|
_________________ ÖLÜM HER AKLINA GELDİĞİNDE AH EDİP VAH EDİP İNLEME
BU HALİNLE TANRIYI İNCİTMİŞ OLACAKSIN
ECEL KAPINA GELDİĞİNDE EVİ TELAŞA VERME
O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN
|
|
 |
     |
 |
hayyam
Fetiş&BdSm Usta

|
|
iyi bi düşünce yoff bakalım sonuc ne olcak
benim cevremde kimse bilmiyo fetiş oldugumu
bu arada herkez aynı şeyi düşünmüş herhal yoffff
|
|
|
|
     |
 |
Duygusal30
Usta Yazar

|
|
dexter ve ayakkolyesi; o kadar cesaretim yok henüz ya inşallah hayal kırıklığına uğratmadım
ama fikre sıcak bakıyosanız bu başlığı cumartesi gününe kadar yaşatalım ve diğer arkadaşların yorumlarını alalım.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Bence
"FNT'den Herkese Merhaba" gibi bişiler yazalım çünkü o şey biraz garip olur yani duygusal fln yazsak başkasıda yazabilir katekulliye gelmiyelim
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Duygusal30
Usta Yazar

|
|
FNT bence belli olur daha farklı bişey de olabilir
ama bu kadarmı talep? nerede forumun aktif üyeleri, eğer istenmiyosa da yazın ki olmazsa yapmayız öyle değilmi..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
çok iyi fikir bence duygusal...ykarıda iki kişiye uymamış ama bence forumun geri kalan kısmının yüzde 99 unun kimliği gizli olduğu için yani fetişist kimliği,onlara uyacaktır....değişik bi kod bulmalı bence fnt filan olmaz...çünkü msn de kiler bu ne filan der,insanlar açıklama yapamıyabilir...geyik bişey olabilir,görenen irdelemeceği türden herşey olur yani,geyik,bildik....
o değilde ben asıl senin şüphelendiğin birileri mi var onu merak ettim
şahsen ben,buarda tanıdığım kimse olmadığına inanıyorum çünkü benim tarzım,konuşma yorum falan oarak normalde de aynen buardaki gibidir ve özellikle mod olmadan önceki hal,tavır ve söylemlerimden veya şu ana kadar olan bi espri bi yorumumdan kesin tanıyan biri olsa çıkartırdı....belkide çıkarttı ama kendini saklamak zorunda o da olabilir tabi....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Duygusal30
Usta Yazar

|
|
işte evet. kendini tanıtmak istememiştir bence de vardır arkadaşın senin
benim şüpheme gelince, aslında pek yok. hem forum için aktivite hemde bu kadar güzel ve usta yazarlar belki etrafımdaki bi iki kişi olabilir ondan şüphe ediyorum
yani şu şuna benziyo diyemem ama umutlandığım var illaki listem kabarık ve mutlaka bizim gibi zeki fetişistler mümkündür
evet bencede farklı bişey olmalı. bunu halletmemiz lazım. yanlız kimse yazmıyor.. katılmak mı istemiyolar yoksa gizliden mi katılacaklar yani buraya yazmadan, kelimeyi msne mi yazıcaklar bilmiyorum ama bu iş 7 kişiyle olmaz sanki
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hayyam
Fetiş&BdSm Usta

|
|
yoff duygusal bu başlıktan cıkarcagımız ders tanınmak istemiyoz cevremizde olsa gerek
|
|
|
|
     |
 |
Duygusal30
Usta Yazar

|
|
kesinlikle
|