Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Duygusal30
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Sal 03 Ekm, 2006 02:57  Mesaj konusu: Dikkat ! Tüm Faneti olarak ben yapalım derim... Ya siz? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Merhaba arkadaşlar

Fazla uzatmadan sadete gelmek istiyorum Smile

Benim düşüncem bu büyük ve içeriği cinsellik (fetişizm) içeren forumda mutlaka birileri birilerini gerçek hayattan tanıyodur.

Diyeceğim o ki, bir akşam forumda bulunan herkes MSN iletisine; Duygusal veya Merhaba veya FNT veya Ayağım ağrıyor gibi şeyler yazması.

Belki en yakın arkadaşımla şuanda bu başlıkta konuşuyor olacağım.

Siz nedersiniz? Bi cumartesi akşamı azıcık kendimizi belli edelimmi? Utanan ve pek deşifre olacak bi durum söz konusu olmasa da rahatsız olan arkadaşlar İletilerine karar vereceğimiz kelimeyi yazmazlar..

Bence bu cumartesi yani 7/10/2006 saat 10:00 gibi herkes ileti geçmişine burada karar vereceğimiz kelimeyi yazsın.. Belki bakış açımız değişecek belki daha farklı yönlenicez.

Yorum düşünce ve fikirlerinizi bekliyorum.

Hepinize selamlar

Oğlak  Kaplan ÇevrimdışıDuygusal30 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Sal 03 Ekm, 2006 20:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben açıkçası bilenler bilir bu konuda çok rahat bir insanım..Msn listimdeki herkes biliyor zaten kim olduğumu , Faneti.net'e yazı yazdığımı..

Benim hatta msn adresimde pied ve esclave kelimeleri geçiyor.. Pied:ayak ve Esclave: köle demek Fransızcada.. Twisted Evil

Ama yakın arkadaşlar da sanırım böyle bir konuda birbirlerine samimi davranıyorlardır..

Duygusal30 diğer başlıkta görünce mesajını bir toplantı ya da buna benzer bir tanışma organizasyonu planladığını düşünmüştüm.. Rolling Eyes

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Sal 03 Ekm, 2006 20:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende aynı şekilde düşündüm dexy gibi

zaten benim msn listimde bir dex bir cool birde baldızım var

ayrıca dexy kısaltma sormuştun bi ara bdex cool buda kolye Twisted Evil

O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıayakkolyesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
hayyam
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

blank.gif
MesajTarih: Sal 03 Ekm, 2006 20:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Question iyi bi düşünce yoff bakalım sonuc ne olcak
benim cevremde kimse bilmiyo fetiş oldugumu Cool
bu arada herkez aynı şeyi düşünmüş herhal yoffff

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıhayyam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Duygusal30
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Sal 03 Ekm, 2006 23:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dexter ve ayakkolyesi; o kadar cesaretim yok henüz ya Smile inşallah hayal kırıklığına uğratmadım Embarassed Rolling Eyes Confused

ama fikre sıcak bakıyosanız bu başlığı cumartesi gününe kadar yaşatalım ve diğer arkadaşların yorumlarını alalım.

Cool

Oğlak  Kaplan ÇevrimdışıDuygusal30 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 04 Ekm, 2006 15:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence

"FNT'den Herkese Merhaba" gibi bişiler yazalım Smile çünkü o şey biraz garip olur yani duygusal fln yazsak başkasıda yazabilir katekulliye gelmiyelim Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Duygusal30
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Per 05 Ekm, 2006 00:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

FNT bence belli olur daha farklı bişey de olabilir
Very Happy

ama bu kadarmı talep? nerede forumun aktif üyeleri, eğer istenmiyosa da yazın ki olmazsa yapmayız öyle değilmi.. Rolling Eyes

Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 05 Ekm, 2006 03:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok iyi fikir bence duygusal...ykarıda iki kişiye uymamış ama bence forumun geri kalan kısmının yüzde 99 unun kimliği gizli olduğu için yani fetişist kimliği,onlara uyacaktır....değişik bi kod bulmalı bence fnt filan olmaz...çünkü msn de kiler bu ne filan der,insanlar açıklama yapamıyabilir...geyik bişey olabilir,görenen irdelemeceği türden herşey olur yani,geyik,bildik....
o değilde ben asıl senin şüphelendiğin birileri mi var onu merak ettim Wink
şahsen ben,buarda tanıdığım kimse olmadığına inanıyorum çünkü benim tarzım,konuşma yorum falan oarak normalde de aynen buardaki gibidir ve özellikle mod olmadan önceki hal,tavır ve söylemlerimden veya şu ana kadar olan bi espri bi yorumumdan kesin tanıyan biri olsa çıkartırdı....belkide çıkarttı ama kendini saklamak zorunda o da olabilir tabi.... Wink

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Duygusal30
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Per 05 Ekm, 2006 04:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

işte evet. kendini tanıtmak istememiştir bence de vardır arkadaşın senin Very Happy

benim şüpheme gelince, aslında pek yok. hem forum için aktivite hemde bu kadar güzel ve usta yazarlar belki etrafımdaki bi iki kişi olabilir ondan şüphe ediyorum Very Happy

yani şu şuna benziyo diyemem ama umutlandığım var illaki Very Happy listem kabarık ve mutlaka bizim gibi zeki fetişistler mümkündür Very Happy

evet bencede farklı bişey olmalı. bunu halletmemiz lazım. yanlız kimse yazmıyor.. katılmak mı istemiyolar yoksa gizliden mi katılacaklar yani buraya yazmadan, kelimeyi msne mi yazıcaklar bilmiyorum ama bu iş 7 kişiyle olmaz sanki Question Neutral Rolling Eyes

hayyam
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

blank.gif
MesajTarih: Cmt 18 Kas, 2006 03:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yoff duygusal bu başlıktan cıkarcagımız ders tanınmak istemiyoz cevremizde olsa gerek Mr. Green

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıhayyam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Duygusal30
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pzr 19 Kas, 2006 02:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kesinlikle Very Happy

POSTEKİL
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 19 Kas, 2006 17:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İlginç bir eylem ancak bir tarih koyun yapalım bu işi

Balık Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıPOSTEKİL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Cmt 17 Kas, 2007 10:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

o kadarı fazla

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |