| Yazar |
Mesaj |
Duygusal30
Usta Yazar

|
|
Mükemmel bi ayakkabı fuarı sizleri bekliyor. Aymod Ayakkabı Fuarı bu sene tekrar CNR'da. hepinizi bekliyorum arkadaşlar
Şuanda bulunduğumuz yaz sezonu hepinize şans ve bol kazanç -bol ayak- getirsin inşallah.
Fakat önümüzdeki kış sezonunu da unutmamak gerek. Bu sene inanılmaz kovboy çizme satılacak çünkü artık çok ucuz. Yaz için parmakarası ve arkası açık üstü kapalı ayakkabılar ve dolgu topuklar çok gidecek demiştim. şimdi de kış sezonu için çizmeler çok gidecek diyorum. Bot değil ÇİZME. SİVRİ BURUN KOVBOY ÇİZME.
Vakti olanların fuarı ziyaret etmesi gerek göz zenginliği gerekse bilgi edinme açısından olumlu olacaktır.
Esen kalın
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
nerde olduğunu anlamadım fransız kalmış olmalıyım geçen seneki yere CNR???
NERESİ??? cenevre olabilirmi hoş gelemeyiz ama bakalım
sevgiler...........
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
darkman
Fetişist

|
|
ben gelemem ama yinede tesekkurler..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Çiğne beni
Tecrübeli

|
|
| Yok be kardeş ne cenevresi aksaraydan metroya biniyorsun havaalanı durağının 1 durak öncesinde iniyorsun o kadar denk getirirsem bende gideceğim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
Duygusal30
Usta Yazar

|
|
| Çiğne beni demiş ki: | | Yok be kardeş ne cenevresi aksaraydan metroya biniyorsun havaalanı durağının 1 durak öncesinde iniyorsun o kadar denk getirirsem bende gideceğim. |
aynen öyle
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
İstanbula geçersem gelirim gelmişken buluşalım belli bi yerde
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Duygusal30
Usta Yazar

|
|
tabanı kırışmış güzel tırnaklı bakımlı bi ayağın peşinden koşan bi manyak görürsen o benim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
agkaraboga
Fetiş&BdSm Usta

|
|
bu cumartesi bende düşünüyorum gitmeyi,ilk defe gitmiş olacağım.
Cepten fotaraf çekebilirmiyiz,yasakmı,ilk defa gideceğimiz için bilmiyoruz,yasak yoksa ne güzel olur.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
fanetik
Fetişist

|
|
arkadaşlar gerçekten güzel bir fuar olacaktır, ancak benim size daha geniş bir anlamda önerim olacak, ben iki haftadır CNR'dayım, önce Tunning sonra da ANKOMAK(iş makinaları) fuarlarında bulundum, gitme amacım farklıydı ama şöyle söyliyim, her stantta ayrı bir manken arkadaşımız hazır bekliyor, tabiki açılmış saçılmış vaziyette,üstelik gidin alıcı gibi muhabbeti de koyabilirsiniz.Ama tabi ayakkabı fuarı çok daha etkili olacak ama bence CNR da içerik dinlemeyin hem genel kültürünüze hem de genel fantezilerinize yeni şeyler katılacaktır.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
agro
Usta Yazar

|
|
| öneri icin tesekkurler ...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Duygusal30
Usta Yazar

|
|
fotoraf çekimi serbest. fakat çekimi ayakkabılara doğru yapmayın çok kötü azarlanabilir veya fırça yiyebilirsiniz herkesin içinde. zira arap ülkelerinden gelen casus tipli insanlar ayakkabı modelini çalıp kendileri yapsınlar diye fotoraf çekiolar ve her şirket buna önlem almaya çalışıyo. öyle ki cam stand yerine kapalı bi standla dışarıyla bağlantısını kesen şirket standları bile var...
fuarda hostesler sadece kapıda karşılıyor. esas ilgilenenler içersindeki elemanlar. onlarda sorulan soru ve dawranışa göre sizin ilgi ve yönlendiiniz konuyu iyi anlar yani dikkatli olun derim
bol şanslar
dipnot: cuma günüde müthişdi.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
agkaraboga
Fetiş&BdSm Usta

|
|
Bugün öğln vakti şöyle gezindim,gerçekten çok güzel bir fuar,bazı yerlerde çok güzel mankenler tabiki aykkabıları da mükemmel.Hele bir yerde exıs mi bir yer var,iki yanında şövelye ,içerde bar gibi bir yer var ve mükeemel iki manken,ayakları da çok hoş.
Arkadaşlar yarın 3 gbi gine gideceğim.Bir önerim var yarın gidecek olan varmı,eğer gidecekseniz tanışalım beraber gidelim derim.Bgün gezdim ama ilk defa gitiğim için acamice gezdim,beraber daha bilinçli gezeriz diye düşünüyorum.
mail adresim agkaraboga@hotmail.com.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
siyahhayaller
Acemi