| Yazar |
Mesaj |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Aslında fantazi dünyasında kendine her zaman yer bulmuş bir konudur Giantess fetişizmle alakalı olsun ya da olmasın..Sinemada, edebiyatta da çok sık olmasa bile zaman zaman kullanılan bir konudur..
Ben açıkçası Giantess'dan hoşlansam da biraz seçiciyim sanki..Sadece dekorlarla yapılmış- inandırıcılıktan uzak yapımlar ilgimi çekmiyor diyelim..
Ancak eline sağlık Flash..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| yavaş yavaş indirmeye başladım flash....heyecanla bekliyoruym.....eline sağlık şimdiden.....bu suzi de giantesszone da heather eve den sonraki favorimdir.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Heather Eve giantess aleminde benimn bir numaramdır... Ama ne yazık ki tek bir videosu bile yok bende.... Yalnız kendisi ile bir kere konuşma fırsatı buldum... Her pazar saat 7'de canlı chati var... Bizimle saat farkı oluyor tabii... Bir kere denk geldi ve uzun uzun konuştuk bana en son senide küçük insanlar koleksiyonuma katmak isterim dedi Keşke dedim ama, durum ortada... Neyse lafı uzattım birazdan resimler geliyor, hepinize güzel yorumlarınız için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Ahanda ilk resimler, yeni video yolda... Kaynak: Suzi Giantess :
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
İşte Giantess'dan çok POV diye adlandırılan kısmı işin benim ilgimi çekiyor..Teşekkürler Flash..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Bu son gönderdiğim de pek POV yok ama resimlerden sonra göndereceğim video baştan sona Point Of View(POV) onu mutlaka indir Dexter, senin için geliyor...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Bu son gönderdiğim de pek POV yok ama resimlerden sonra göndereceğim video baştan sona Point Of View(P.O.V.) onu mutlaka indir Dexter, senin için geliyor... Kaynak: Suzi Giantess...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Araya attım mesajı ama bekliyorum sabırsızlıkla.. Zaten youtube.com kotayı yedi POV dur, Amazon Woman 'dır diye diye..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Açıkcası Dexter P.O.V.'u bende daha çok seviyorum ama onunda içinde yaratıcılık olmalı, kadın küçülttüğü adamla konuşmalı, onu aşağılamalı, kamera(veya küçük adam) kaçmaya çalışmalı, kadın önüne ayağını, elini vs. koyarak onu durdurmalı... Sonunda ezmeli... Olması gereken bu... Yoksa ot gibi kameraya ayağını koyup çekerse bir anlam fazla ifade etmiyor benim için... Neyse laf fazla uzadı. Bu da Suzi'den fena sayılmayacak bir P.O.V. klibi... Kaynak: Suzi Giantess
In Your Face
http://YASAK LINKde/files/30752040/inyourface.rar.html
...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Aman Tanrım ; 40 + MB bir klip ben bugünden kotayı doldurmuş bir kotazede olarak ayın 1'ine bırakıyorum download işini..
Ve çok teşekkürler Flash..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| FlashFetis demiş ki: | Heather Eve giantess aleminde benimn bir numaramdır... Ama ne yazık ki tek bir videosu bile yok bende.... Yalnız kendisi ile bir kere konuşma fırsatı buldum... Her pazar saat 7'de canlı chati var... Bizimle saat farkı oluyor tabii... Bir kere denk geldi ve uzun uzun konuştuk bana en son senide küçük insanlar koleksiyonuma katmak isterim dedi Keşke dedim ama, durum ortada... Neyse lafı uzattım birazdan resimler geliyor, hepinize güzel yorumlarınız için teşekkürler... |
flash heather eve hakikaten süper ötesinde bi giantess...yahoo grubunda bana yalvarın resmimi belki koyarım küçük şeyler gibi lafları var.....bu chat için onlara göre saat 7 bize göre kaç oluodu acaba?...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Heather ın ayaklarınında gözüktüğü bi kaç resim yollıymda...bilmeyen arkadaşlarda heather ı bilsin....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|