Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Ağu, 2006 22:51  Mesaj konusu: Önemli Suzi Giantess!!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Burada yayınlayacağım tüm klip ve resimler suzigiantess.com kaynaklıdır. Yönetici arkadaşlarım kızmasın diğer başlığa göndermedim, çünkü burada resim&klip karışık yayınlayacağım...
Image

Ve ilk video:

SUZIVILLE

Image

Image

http://YASAK LINKde/files/30212360/suziville-1.rar.html
http://YASAK LINKde/files/30218191/suziville-2.rar.html
http://YASAK LINKde/files/30223617/suziville-3.rar.html
http://YASAK LINKde/files/30229237/suziville-4.rar.html
http://YASAK LINKde/files/30236474/suziville-5.rar.html
http://YASAK LINKde/files/30368858/suziville-6.rar.html
http://YASAK LINKde/files/30507014/suziville-7.rar.html

İyi seyirler, işten vakit bulduğum sürece upload bu başlıkta devam edecek, bu en büyüğü idi...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Çar 23 Ağu, 2006 23:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dostum ben açık konuşiyim videoyu indirmedim, muhtemelen de indirmem çünkü Giantess bana pek bir şey ifade etmiyor, ama tabi sizin zevkinizdir, yargılamam saygı duyarım o ayrı Wink bu cevabı yazma nedenim..kızı çok beğendim..zaten sarışınlara garip bir zaafım vardır Embarassed eline sağlık! Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Per 24 Ağu, 2006 03:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aslında fantazi dünyasında kendine her zaman yer bulmuş bir konudur Giantess fetişizmle alakalı olsun ya da olmasın..Sinemada, edebiyatta da çok sık olmasa bile zaman zaman kullanılan bir konudur..

Ben açıkçası Giantess'dan hoşlansam da biraz seçiciyim sanki..Sadece dekorlarla yapılmış- inandırıcılıktan uzak yapımlar ilgimi çekmiyor diyelim..

Ancak eline sağlık Flash.. Wink

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 24 Ağu, 2006 11:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yavaş yavaş indirmeye başladım flash....heyecanla bekliyoruym.....eline sağlık şimdiden.....bu suzi de giantesszone da heather eve den sonraki favorimdir.....

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 24 Ağu, 2006 20:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Heather Eve giantess aleminde benimn bir numaramdır... Ama ne yazık ki tek bir videosu bile yok bende.... Yalnız kendisi ile bir kere konuşma fırsatı buldum... Her pazar saat 7'de canlı chati var... Bizimle saat farkı oluyor tabii... Bir kere denk geldi ve uzun uzun konuştuk bana en son senide küçük insanlar koleksiyonuma katmak isterim dedi Very Happy Keşke dedim ama, durum ortada... Neyse lafı uzattım birazdan resimler geliyor, hepinize güzel yorumlarınız için teşekkürler...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 24 Ağu, 2006 20:55  Mesaj konusu:  Re: Suzi Giantess!!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ahanda ilk resimler, yeni video yolda... Kaynak: Suzi Giantess Very Happy :

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 24 Ağu, 2006 21:22  Mesaj konusu:  Re: Suzi Giantess!!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ve yeni video:
CRUSHRAMA

Image

Image

Image

Ve linkler:
http://YASAK LINKde/files/30619657/Crusharama-1.rar.html
http://YASAK LINKde/files/30622201/Crusharama-2.rar.html

Bu akşamlık bu kadar, yarın devam Very Happy Size iyi seyirler...

Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 11:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İşte Giantess'dan çok POV diye adlandırılan kısmı işin benim ilgimi çekiyor..Teşekkürler Flash.. Wink

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 22:06  Mesaj konusu:  Re: Suzi Giantess!!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu son gönderdiğim de pek POV yok ama resimlerden sonra göndereceğim video baştan sona Point Of View(POV) onu mutlaka indir Dexter, senin için geliyor...

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 22:23  Mesaj konusu: Komik Re: Suzi Giantess!!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu son gönderdiğim de pek POV yok ama resimlerden sonra göndereceğim video baştan sona Point Of View(P.O.V.) onu mutlaka indir Dexter, senin için geliyor... Kaynak: Suzi Giantess...

Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 22:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Araya attım mesajı ama bekliyorum sabırsızlıkla.. Zaten youtube.com kotayı yedi POV dur, Amazon Woman 'dır diye diye.. Twisted Evil

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 22:31  Mesaj konusu:  Re: Suzi Giantess!!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Açıkcası Dexter P.O.V.'u bende daha çok seviyorum ama onunda içinde yaratıcılık olmalı, kadın küçülttüğü adamla konuşmalı, onu aşağılamalı, kamera(veya küçük adam) kaçmaya çalışmalı, kadın önüne ayağını, elini vs. koyarak onu durdurmalı... Sonunda ezmeli... Olması gereken bu... Yoksa ot gibi kameraya ayağını koyup çekerse bir anlam fazla ifade etmiyor benim için... Neyse laf fazla uzadı. Bu da Suzi'den fena sayılmayacak bir P.O.V. klibi... Kaynak: Suzi Giantess
In Your Face

Image

Image

Image

Image

http://YASAK LINKde/files/30752040/inyourface.rar.html
...

Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 22:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aman Tanrım ; 40 + MB bir klip ben bugünden kotayı doldurmuş bir kotazede olarak ayın 1'ine bırakıyorum download işini..

Ve çok teşekkürler Flash.. Wink

xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 26 Ağu, 2006 12:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

FlashFetis demiş ki:
Heather Eve giantess aleminde benimn bir numaramdır... Ama ne yazık ki tek bir videosu bile yok bende.... Yalnız kendisi ile bir kere konuşma fırsatı buldum... Her pazar saat 7'de canlı chati var... Bizimle saat farkı oluyor tabii... Bir kere denk geldi ve uzun uzun konuştuk bana en son senide küçük insanlar koleksiyonuma katmak isterim dedi Very Happy Keşke dedim ama, durum ortada... Neyse lafı uzattım birazdan resimler geliyor, hepinize güzel yorumlarınız için teşekkürler...

flash heather eve hakikaten süper ötesinde bi giantess...yahoo grubunda bana yalvarın resmimi belki koyarım küçük şeyler gibi lafları var.....bu chat için onlara göre saat 7 bize göre kaç oluodu acaba?...

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 26 Ağu, 2006 12:45  Mesaj konusu:  Heather Eve Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Heather ın ayaklarınında gözüktüğü bi kaç resim yollıymda...bilmeyen arkadaşlarda heather ı bilsin....

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |