Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
whipped
Fetişist
Fetişist

nauru.gif
MesajTarih: Per 28 Eyl, 2006 16:05  Mesaj konusu: Kötü ! Pardon Siz gerçek misiniz? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

forumdaki yeni bayan üyelere ilk sorulan sorulardan biri bu.

gerçekten bayan mısınız?
bayan dedim ama bayan kılığında bir erkekle konuşmuyorsak tabi...

gibi sözlerle nereye varılmaya çalışılıyor merak ediyorum. evet bayanım denince de susuyor bunu söyleyen arkadaşlar. kendi gururunuzu kurtarmaya uğraşırken ne kadar kabalaştığınızın farkında mısınız? ben bile okurken rahatsız oluyorum o mesajları karşıdaki bayan okurken neler düşünür hiç bunlar aklınıza geldi mi?

siz ne düşünürsünüz bilmem ama benim açımdan forumun büyük bir sorunuydu bu dile getirdiğim. tanımadığımız insanlarla konuşurken biraz daha düşünceli, nazik ve gerektiği kadar uyanık olalım, herşeyin fazlası zarar. sağlıcakla...

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıwhipped kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Per 28 Eyl, 2006 19:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence bu soruları sormak yerine..sadece onların attıkları mesajları yakından takip etmek yeterli..böylece zaten o sorduğunuz soruyu kendi kendinize cevaplayabilirsiniz..ve bunun kabalık olduğu konusunda Whipped'e sonuna kadar katılıyorum..

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
whipped
Fetişist
Fetişist

nauru.gif
MesajTarih: Per 28 Eyl, 2006 20:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fikrini belirttiğin için teşekkürler cool Smile

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıwhipped kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
savaş
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Eyl, 2006 21:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

selam öncelikle sizde kendi açınızdan haklısınız ama yaşadıgımız ülke ve toplumumuzda kendini farklı tanıtan insanlar oluyo,insanların güven sorunları var...Bu yüzden masumane olmak şartıyla tabiii bazı sorular sormaları dogal degil mi???sizcede

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışısavaş kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
whipped
Fetişist
Fetişist

nauru.gif
MesajTarih: Per 28 Eyl, 2006 21:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

peki diyelim ki soru soruldu sonuç ne? evet ben bayanım demesi yeterli mi? yoksa msnde kamera mı açması lazım? ya kameranın karşısına kız arkadaşını falan oturttuysa?

Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cum 29 Eyl, 2006 00:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben zaten ilgimi çeken bir mesaj sözkonusu olmadığı için kimseye bu konuda soru sormadım..

İlgimi çeken bir mesaj olsa da zaten ben burada fikir alışverişi için bulunduğumdan karşımdaki insanın cinsiyetini de fazlasıyla merak etmemi gerektirmiyor..

Direkt bu soruyu sormak da ayrıca kabalıktır..Cool'un dediği gibi zaten mesajların içeriğinden ve konuşmanın seyrinden küçük yanılma paylarıyla bir insanın cinsiyeti anlaşılabilir.. Wink

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
savaş
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Eyl, 2006 14:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ARKADAŞLAR KONUŞTUGUMUZ KONU bkarşıdaki insanın cinsiyetini nasıl anlarız mı??yoksa bayanmısınız sorusuna verilen tepkiler mi:elinde sonunda karşıdaki insanın cinsiyetini o yada bu şekilde ögrenirsiniz bence kabalık degil bodozlama sormamak şartıyla...insanlar insanlara zevklerini tercihlerini sordugu bi ortamda onu sorması o kadar da sinirlenilecek bi durum degil bence.....

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışısavaş kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
iddaa1988
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pts 30 Ekm, 2006 11:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dogru verilen tepkilerden anlasılır..

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıiddaa1988 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
burcem34
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 31 Ekm, 2006 08:20  Mesaj konusu:  Re: Pardon Siz gerçek misiniz? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok yerinde bir konu ve soru!Bende bu foruma üye olan bir bayan olarak, ki karşılaştım aynı sorunla tesadüfen bu foruma üye olmuşum..ve zor şartlar altında bu foruma katılabiliyorum,resimlerimi paylaşıyorum elimden geldiği kadar..ama konu geliyor bir yerde tıkanıyor..Acaba Burcem gerçekmei..yoksa biri burcemmi olmak istemiş..Şimdi ya bunu ispatlayacaksın karşındakini rezil edeceksin yada bunu ispatlamak yerine foruma devam edeceksin.Bu tipler insanı herşeyden soğutuyor..Herşey için teşekkürler arkadaşlar:)ben gerçeğim:)

Oğlak Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıburcem34 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Sal 31 Ekm, 2006 08:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence bu konunun mevzusu bile olmamalı

hayır gerçk olsada olmasada bize bi faydası var mı herkimse o gerçek olup olmadığını tartıştığımız bize bu forumda yaşattığı güzel anlardan fazlasınımı bekliyoruz

O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıayakkolyesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Per 02 Kas, 2006 14:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kesinlikle haklısın ayakkolyesi.. Eski bir topic ama ben de bunun üstüne yazmak istedim..

Önemli olan fikir alış-verişi.. Ve kazanılan dostluklar kesinlikle.. Rolling Eyes

Bir önceki mesajı yazan Faneti aracılığıyla tanıştığım yakın bir dostum diye söylemiyorum bunu.. Razz

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
psycho
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 16 Kas, 2006 17:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Komik bi soru sen gercekmisin filan =) Kabaligi filan bosverin komik iste =) acemice =) whipped +1

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıpsycho kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Lady_Melissa
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 21 Mar, 2007 13:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Herkese merhabalar,
Foruma yeni üye olan bir bayan olarak bu durumdan rahatsızlık duyuyorum açıkcası. Birkaç kendini bilmez densiz insanın yaptıkları tüm üye bayanları töhmet altında bırakmamalı bence. Bu konuda arkadaşlarmızın evet; dozunda uyanık ama kaba olmamalarını rica ederim. İyi paylaşımlar diliyorum...

Koç Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıLady_Melissa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
quattro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 21 Mar, 2007 13:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

neden rahatsızlık duyuyorsunuz melissa? bahsettiğiniz densiz insanlar ne şekilde sordu size cinsiyetinizi ?

Yay Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıquattro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 21 Mar, 2007 15:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

O ona cinsiyetini soranlara densiz dememiş...

"Birkaç kendini bilmez densiz insanın yaptıkları tüm üye bayanları töhmet altında bırakmamalı bence."

demiş yani bir kaç kişi erkek olmasına rağmen bayanım diyim, birşeyler yapıyorsa, biz ne yapalım ? bizi niye töhmet altında bırakıyorsunuz demiş... Benim anladığım böyle yani, yanlışsa melissa daha açıklarsa sevinirim...
Herşeyde vardır bu, mesleklerde vardır mesela, bir meslekte bir kaç kişi mesleğin yüzünü karartcak şeyler yapabilir, ama bu tüm o meslek grubunu seçmiş kişilere mâledilmemelidir... Melissa'nın bu lafına katılıyorum...
Ama burda suçlu bayanlar değil, bayan diye hemen atlayan kişilerde, ya msn'den bana bugüne kadar an az 5 kişi fln sormuştur bayanmısın diye, bir keresinde, bayanmısın dedi, hee bayanım töbe töbe bi git allah aşkına dedim, adam başladı bombardımana, oyun nasıl buyun nasıl, nelerden hoşlanırsın fln diye, engelledim bende beyfendiyi... Foruma biri geliyor bayanım köle arıyorum diyor ben inanıyorumki diyen kişinin mailinin kotası doluyordur msn donuyordur heralde, hemen atlanıyor... tamam anlıyorum var bir boşluk, yani ayaksızlık boşluğu var herkezde ama öyle herkese atlarsak olcak iş değil, argo ve kaba olcak ama derlerya iti var kopuğu var... Biraz takip edin bayan olduğunu iddia eden kişiyi, mesajlarını fln okuyun, zaten ilk baştan girip böle birşey yazıyorsa pek sağlam diyemem, etrafınızdakilere sorun, bu kızı tanıyormusun, giden gören varmı fln bir araştırın yaw... Şimdi siz sallenaz'a tuğçeye fln bayan taklidi yapıyor diyebilirmisiniz ? Hayır... neden foruma resimlerini koymuş, insanlarca bilinen kişiler, ama diğerleri resmini koymuyor yazı yazmıyor, gören yok, ben bayanım diyor, hemcins zevkdaşlarımda hemen atlıyor...
Suçu bence biraz kendimizde aramalıyız...

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |