| Yazar |
Mesaj |
fetisistköle
Tecrübeli

|
|
FETİŞİZMDE BİR NUMARA: YÜKSEK TOPLUKLAR VE AYAKLAR!..
İtalya'da yapılan bilimsel bir araştırma kadın ve erkeklerin fetişizmden etkilenme noktalarını araştırdı.
İtalya'da yapılan bilimsel bir araştırma kadın ve erkeklerin fetişizmden etkilenme noktalarını araştırdı.
Buna göre fetişizmde en popüler vücut noktaları ayaklar ve topuklar. Fetiş aksesuvarlar listesinin başında ise uzun topuklu ayakkabılar ve botlar var.
Katılımcıların yüzde 64'ü seksi ayakkabıların kendilerinde fetişist duygular uyandırdığını söyledi. İkinci sırada yüzde 12 ile iç çamaşır yer alıyor. Fetişist etkinin en uzak olduğu vücut noktaları ise burun ve kulaklar.
26 Şubat 2007 Pazartesi 05:53
habervitrini
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
| Açıkçası uzun topuklar beni hiç çekmemiştir ama günümüzde dişilik sembolu olmuştur...Bazı tuvalet kapılarında erkek mi bayan mı olduğu anlaşılsın diye topuklu bir kadın ayakkabı resmi konur..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
| DerVulkan demiş ki: | | Açıkçası uzun topuklar beni hiç çekmemiştir ama günümüzde dişilik sembolu olmuştur...Bazı tuvalet kapılarında erkek mi bayan mı olduğu anlaşılsın diye topuklu bir kadın ayakkabı resmi konur.. |
o sembollere bakarak wc'ye girmek gerekiyor ise benim bir an önce erkek wc'lerini kullanmayı öğrenmem gerekecek
|
|
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Yüksek topuklu ayakkabı kadınının seksapelinin simgesidir. Ayak fetişisti olsun olmasın her erkeği heyecanlandırır.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
| khalkedonian demiş ki: | | Yüksek topuklu ayakkabı kadınının seksapelinin simgesidir. Ayak fetişisti olsun olmasın her erkeği heyecanlandırır. |
sen şimdi bana laf mı atıyorsun
|
|
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
La havle vela kuvvete illa billahilaliyyil azim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
dini konular yasak olduğundan incil'den alıntı yapamıcam
bugün canım kavga istiyor
itirazı olan?
ne güzel demek yok!
ben de öyle düşünmüştüm
|
|
|
|
 |
     |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
siz topuklu ayakkabı giymiyor musunuz mephistophelique hanım yoksa ben bişileri yanlış mı anladım
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
| canadianfb demiş ki: | siz topuklu ayakkabı giymiyor musunuz mephistophelique hanım yoksa ben bişileri yanlış mı anladım |
genelde düz.. sandalet. yüksek olmayan ayakkabılar.
kendimden uzun sevgilim olmadı desem yeterli sanırım. çok uzun değilimm ama şans diyelim.
|
|
|
|
 |
     |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | genelde düz.. sandalet. yüksek olmayan ayakkabılar.
kendimden uzun sevgilim olmadı desem yeterli sanırım. çok uzun değilimm ama şans diyelim. |
şuan gözümde canlanan meps kişiliğne hayran kaldım yaff çok şekerr
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
merci
|
|
|
|
 |
     |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
gerçektende öle hissettim ama ölesine bi iltifat değildi yani .. peki bişey soracam madem topuklu giyim kuşam lugatında fazla yok bu güzelim imza nedir ..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
| turkish_tickling demiş ki: | gerçektende öle hissettim ama ölesine bi iltifat değildi yani .. peki bişey soracam madem topuklu giyim kuşam lugatında fazla yok bu güzelim imza nedir .. |
güzel bir kadın değilim ama hiç bir güzel kadını bu konuda kıskanmadım. ama topuklu ayakkabıya hasretim. topuklu giyince rezil yürümem bir yana yanımdakilerden boy farkı artı topukla yaklaşık 15 cm uzun kalıyorum. e adama da yazık. bir gün öyle şeyler giycem . görürsünüz zaten
|
|
|
|
 |
     |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | güzel bir kadın değilim ama hiç bir güzel kadını bu konuda kıskanmadım. ama topuklu ayakkabıya hasretim. topuklu giyince rezil yürümem bir yana yanımdakilerden boy farkı artı topukla yaklaşık 15 cm uzun kalıyorum. e adama da yazık. bir gün öyle şeyler giycem . görürsünüz zaten |
eğer zaten güzel bir kadın değilim diyebilecek kadar kadınsı aşılmaz egoları aşabildiysen başka lafım yok saygı ile eğiliyorum ... insanın içi güzel olmadıkça derisi teni neye yarar ayrıca .. topuklu konusunda da tamamen zewk renk olayı bence ( mesela ben topuklular nekadar sexy görünse de converse, spor , terlik sandalet vb giyen kızlara daha bi sempati duyuyorum ama tabi bizim yaşta topuklu biraz absült kaçabilir bayanlarda ondan öyle düşünüyo da olabilirim ) ..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
|
|