| Yazar |
Mesaj |
Parox
Site Admin

|
|
 |
         |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
| Parox senin de ana sayfaya bunu yapıştırman inan çok etkili oldu..Gece 02:40 civarında da insanlar vardı..Sen bir rutin Chat günü belirlesen sanırım çok daha verimli olacak..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
carlo
Fetişist

|
|
| evet çok iyi oldu; bu chat olayına ilgi mutlaka arttırılmalı, güzel paylaşımlar, muhabbetler ortaya çkıar ve birbirimizi daha yakından tanıyabiliriz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
shoelicker
Usta Yazar

|
|
fanetiye bağlı olarak bir irc server üzerinden sohbet edebiliriz bence akşamları
mesela bundan 3-4 yıl önce zurna irc server da trfeet odasında iyi muhabbet dönüyordu ancak sonradan ortam bozuldu ben hala arada bir oraya giriyorum. böyle bir odada sohbet ortamları yaratılabilir ve oda girişleri fanetiden şifre verilerek yapılabilir
|
|
|
|
_________________ hayal ettiğiniz sürece başaracaksınız
|
|
 |
       |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Shoelicker sence portalın bünyesinde bir Chat bölümümüz varken irc kanalına ihtiyaç var mı gerçekten..?İnan çok zevkli oluyor akşamları sohbet..Bu akşam vaktin varsa uğra istersen..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Ben chatteyim şu anda gelen varsa gelsin 2 gündür giremiyordum ekran kartım yandı ana sistemdeki eski kartı kullanıyorum şimdi yeni kart alana kadar ama idare ediyor oyun oynuyamıyoruz ama olsun fanetiye girebiliyorumya yeter bana neyse bekliyorum sizi zevkli oluyor chat...ama hızı birazcık düşük
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
shoelicker
Usta Yazar

|
|
malum siteye herkes rahatlıkla giremiyor her zaman
yani irc de yanınızda bir yabancı varken bile rahatlıkla sohbet edebiliyorsunuz o açıdan dedim yoksa buradada muhabbete varım
|
|
|
|
_________________ hayal ettiğiniz sürece başaracaksınız
|
|
 |
       |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
iyide chat bölümünde hiç bir fetish materyeli yok örneğin geçen gün annem benim yatağa uzanmışken bile rahatlıkla chatleştim çünü en sağlıklı göze sahip kişi bile ordaki yazıları 3-4 metreden okuyamaz çok yakın olması lazım pcye sadce odalrın adı fetiş, bdsm, vs. odalar dışında fetişizm içeriği 0 birde konuşmalar var ama onlar irc dada olsa msn dede olsa yine olucak bence gir bi ortama bak en azından adresi kaydet site üzerindende girme direk adresle gir
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Arkadaslar haftaya chatimize degisik bir sekilde resmi halde basliyoruz...aman resmi dediysek herzaman özel kullanima acik tabi
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
İyi çok iyi daha güzel bişey olsun biiraz yavaştı inş hızlanır ve diğer programları kasmaz yoksa açamıyorum geçen gün açtım başka sitede dolaşıyordum mozillayı kitledi kasıldı kaldı mozilla kapayana kadar bi hal oldum o değil öle bi download varki reset de atamıyorum
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
| Bekliyoruz bakalım, ama hepimiz ilgi gösterelim. Bir iki gün bikaç kişi vardı, artık o da yok...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
whipped
Fetişist

|
|
| belirli bir gün olsa da o gün herkes gelmeye çalışsa. mesela cuma akşamları 8de falan gibi. ya da çoğunluğa uyacak bir zaman olarak belirlense. ne dersiniz hoş olmaz mı?
|
|
|
|
_________________ teşekkürler
|
|
 |
     |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
Bence de hoş olur ama herkese uyacak bi vakit bulmak zor. En iyisi evde olunacak bi zaman bulmak. Mesela cuma gecesi 12'de veya 1'de...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
whipped
Fetişist

|
|
iyi fikir bence uygun. cuma geceleri gelelim. parliament gece sineması gibi bir klasik olsun bu da
|
|
|
|
_________________ teşekkürler
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Parox; bir an önce belirlensin çünkü cidden sabırsızlanıyorum..
Umarım bu sefer ciddi anlamda bir katılım olur Chat'e..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
|
|