| Yazar |
Mesaj |
serdalis
Misafir

|
|
| sayın moderatörler, yurt dışından birçok arkadaşım (yabancı) özellikle italyanlar ve almanlar benim faaliyet gösterdiğim bu siteye üyemek istiyorlar. inan onlarda benden fazlası var bile diyebilirim neredeyse. üye olmak istiyorlar ancak bir sorun var. sitenin üyelik için ingilizce bir kısmına ihtiyaçları var. bunu sağlamak mümkün olurmu? siteye uluslararası boyut katmanın sakıncası olabilirimi?
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| Bu konu admin lerimizin işidir... Ama bence olumlu bir gelişme bu!!!
|
|
|
|
      |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| adminlerin vereceği karar doğrultusunda ve sitenin ingilizce giriş bölümü konusunda bilgilerinizi bekliyorum
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
serdalis
Misafir

|
|
nekadar hızlı bilgi alabilirsem okadar iyi olacak enazından ingilizce bilgisi yeterli olmayanlar burada pratik yapma imkanınada sahip olacaklar
herşey bi yana amacım forumumuzun renklenmesi daha faal olması, madem buradayız elimizden geleni yapalım, bakın ben şukadarcık clip gönderiyorum onların yanında ben acemi bile sayılabilirim üstelik hepsi pırlanta gibi çocuklar kimseseye zararları yoktur
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| Senin referansınla gelecek her üyeye bende kefil olurum serdalis kardeşim.Bu bazılarına bişey ifade etmeyebilir ama beni yakınen tanıyanlar bunun önemini çok iyi bilir.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
feetçi
Tecrübeli

|
|
| beyler ben on ay yokum hepinize iyi seyirler mesleğim dolayı denize çıkıyorum hepinize paşarılar dilerim
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| yakın zamanda görüşmek üzere
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
serdalis
Misafir

|
|
| ddmale'i üye olduğum gruba davet ettim, şimdi orada crush cennetinde istediğini imdiriyor. isteyim bu paylaşımı burada yapmak ve herkesle uluslararası bir ortamda crush paylaşmak istiyorum.... yoksa fazlamı çılgınlık yapıyorum
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
serdalis
Misafir

|
|
anladığım kadarıyla bu konu üzerinde şu anda uygulamaya geçmek için erken, en azından bir bilgi verseydiniz, ben de insanları bilgilendirseydim. Bizim zaten kendi aramızda paylaştığımız özel bir grubumuz var (forum değil), en azından bu arkadaşları (bay-bayan) buraya getirip formumuzu renklendireceğini düşündüm. neyse... forum patronları sizsiniz, karar sizin. sitem ettiğimi düşünmeyin çünkü sizede hak veriyorum, bir günde kimbilir kaç teklif geliyordur size, bunları yerine getirmek hem zaman hem finansman açısından maliyet, bunu bildiğim için-eğer renklenirse- belki reklam geliri elde edersiniz ve forumu dahada kuvvetlendirirsiniz diye düşündüm.
saygılar
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
|
|