| Yazar |
Mesaj |
alpialora
Acemi

|
|
| BEYLER FORUMA BAKIYORUM SADECE AYAK RESİMLERİ VAR VE AYAKLAR HAKKINDA KONUŞMA FET SADECE AYAK DEĞİLDİR MESELA BEN ÇORAP BACAK FETİYİM BÖLÜMLERİ KONU BAŞLIĞI AÇARAK FORUMU GENİŞLETİR YETLİLİER SEVİNİRİM
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| Çok bırbırne gırmış objeler zaten.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
nylonçorapfetishi
Acemi

|
|
| arkadaşın haklı yönleri var bende çorap fetişistiyim bazen zorlanıyoruz ice çoraplı resimler bulmada...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| ayrıca fetiyim fet fat nedir onu da anlamadım....fetişistiyim yazmak çok mu zor geldi.....yafa fetişisti..........bizim resim clipler bölümümüz zaten adı üstünde fetiş-bdsm genel bir başlıktır.....yani sadece ayakla alakalı değildir.......ama buradaki insanların paylaşımları doğrultusunda şekillenir.......ve bu paylaşım da yıllardır genellikle ayakla alakalı oldu......fakat bizden beklemeye gerek yok......eyer forumda diğer fetiş mevzularının azlığından rahatsız olanalr var sa giderler açarlar bi başlık,3-5 tane kalitel iresim clip yollarlar kurallara uygun şekilde.......hem foruma bi katkıları olur hem de kendi dertlerine derman olabilirler..........bu kadar basit..........ayrıca başlıklar dikkatle incelendiğinde çok çeşitli fetiş türllerinden paylaşımlarımızın mevcut olduğu görülecektir..........ama dedğim gibi yetmeyebilir tabiki,doğaldır e o zaman biraz emek harcamak çözüm olabilir...............................
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Yahu fetişistlerin büyük çoğunluğu yani geneli ayak (ayakkabı) fetişisti...
Bu konularda araştırmalarda yapılmış nette arayıp bulabilirsiniz... Bu durumda bu tür görüntülerin çok olmasından doğal ne olabilir ? Ayrıca Trample klipleride sevildiği için insanlar trample sevdikleri için trample görüntüleri bulmakta kolaydır ve daha çoktur bir gts bir yüze oturmadan falan. Arz talep meselesi bunlar. Niye spor sitelerinde hep gs fb bjk haberleri var, çünkü Türk futbol sevelerin geneli bu üç takımı tutuyor. O yüzdende bu takımların haberleri en tepelerde ve kolayca bulunabilen haberler oluyor ve sürekli bu takımın haberleri ortada dönüyor. Bu dünyanın kuralı... Gerçi seninkilerde bulunan materyaller, çorap fetişizmi de yaygın... Burda tüm çorap fetişistleri paylaşım yapsa, zaten yönetim böyle bir istediğin olduğunu görüp yeni kategoriler açıcaktır. Ama zaten bakarsan görüceksin Ayak Fetiş Paylaşım bölümü diye bir yer yok... Fetiş & BDSM paylaşım bölümü var yani burda çorabıda ayağıda koltuk altınıda yayınlıyabilirsiniz. Sohbet konusu için dersenizde, arz talep meselesi dedim... Ama bu konu hakkında konuşma yapabilceğiniz yerde var...
Basit bir konu hakkında uzun yazdım ama görüşlerimi bildirdim... Yani tekrarlıyorum, arz talep meselesi...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
| nylonçorapfetishi demiş ki: | | arkadaşın haklı yönleri var bende çorap fetişistiyim bazen zorlanıyoruz ice çoraplı resimler bulmada... |
aynen yani sade bi ayak yerine böle biraz daha fetishe yakın olmalı
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
| Tom Ford demiş ki: | | ayrıca fetiyim fet fat nedir onu da anlamadım....fetişistiyim yazmak çok mu zor geldi.....yafa fetişisti..........bizim resim clipler bölümümüz zaten adı üstünde fetiş-bdsm genel bir başlıktır.....yani sadece ayakla alakalı değildir.......ama buradaki insanların paylaşımları doğrultusunda şekillenir.......ve bu paylaşım da yıllardır genellikle ayakla alakalı oldu......fakat bizden beklemeye gerek yok......eyer forumda diğer fetiş mevzularının azlığından rahatsız olanalr var sa giderler açarlar bi başlık,3-5 tane kalitel iresim clip yollarlar kurallara uygun şekilde.......hem foruma bi katkıları olur hem de kendi dertlerine derman olabilirler..........bu kadar basit..........ayrıca başlıklar dikkatle incelendiğinde çok çeşitli fetiş türllerinden paylaşımlarımızın mevcut olduğu görülecektir..........ama dedğim gibi yetmeyebilir tabiki,doğaldır e o zaman biraz emek harcamak çözüm olabilir............................... |
söylemeden edemedim Tom, ben de bu konuda çok hassasım sanırım. bu kadar zor mu fetişist demek anlamıyorum. yorumlarına katılıyorum.
yıllardır bir çok bölüm denedik forumda, pee bölümü bile vardı mesela hatırlıyorum ben. ama ayak fetiş bölümü, forumdaki üyelerin çok uzun süredir takip ettikleri ve aktif oldukları bir bölüm. diğer zevkteki arkadaşlarımız da kendi konularını açıp devam ettirebilirler, buna herhangi bir kısıtlama yok. seçim ayaktan yana gördüğüm kadarıyla ama forum genelinde
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
alpi alora ^^ ben bakıyorum foruma sadece ayak resimleri falan filan ^^diyorsunda insan yinede tüm bu yollananlar hakkında bi yorum yapmadan ve formu incelemeden böyle giriş yapmaz kardeşim bii ncele bakkk sonra isteklerini yaz derim sanırım yenisin
sevgiler.........
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cnr91
Usta Yazar

|
|
| fetishizm in en büyük simgesi ayak eğer beğenmiosan sen emek harca bişiler sarfet bizde görelim
|
|
|
|
_________________ bakıpta yorum yazmayan bizden değildir
|
|
 |
    |
 |
delpiero000

Royal Üye