Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
tinymen
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 08 Mar, 2007 10:48  Mesaj konusu:  giantess and tinymen Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

slm.arkadaşlar.bende giantess meraklısı ve seveniyim.benimde hikayem var.daha doğrusu hikayelerim.. uzanıp giantess hayalleri kurarken,birden odamdaki eşyaların büyüdüğünü farkettim.tabii ki, aslında ben küçülüyodum hemen hemen 2 santim kadar küçüldüm.heyecandan kalbim yerinden fırlayacaktı.10 dakka kadar şaşkın şaşkın etrafıma bakındım.sonra kendime gelip,neler yapabileceğimi düşündüm. hemen kapıya doğru koşup ,kapının altında dışarı çıktım.ben 6 katlı bi binada oturuyom.neyse sonra yan komşumuz nejla teyzenin kapısına doğru heyecanlı bi halde geldim.3 kızı vardı.. ve nejla teyzenin dev görünümlü siyah önü kapalı terliğinin içine doğru korkulu ve heyecanlı bakışlarla girdim.uç kısmına geldiğimde sıcak ve inanılmaz ayak kokusu her yanımı sarmıştı.resmen zevk çığlıkları atıyodum. sonra dışarı çıkıp kapılarının altında evlerinin içine girdim...sesleri takip edip salona doğru geldim ve yavaşça kapının altından salona girdim.. gördüğüm manzara inanılmazdı..diğer komşumuz figen ablada ordaydı(bankacıdır kendisi)..çekyatlara oturmuşlar benden habersiz sohpet ediyolardı...işte.....orda hata yapıp heyecandan çıplak ayaklarına yaklaşmayı düşünüp yürüdüğüm an,beni farkettiler ve çığlık atıp hepsi çekyatın üstüne çıktı..sonra dikkatli bakıp beni tanıdılar....ve hep birlikte kahkaha atıp .aaaa..ne şirin olmuşsun sen diyip etrafıma toplandılar.... etrafımda çıplak ayaklar bende korkulu gözlerle yukarı bakıp heyecanlı bi şekilde konuşmaya çalışıyodum..nejla teyzenin dev çıplak ayağından gelen kokuya dayanamayıp birden terlemş baş parmagının arasına girdim..nee oldu hoşunamı gitti diye seslendi bana..bende başımı sallayıp evet demeye çalıştım..hepsi kahkaha atıyolardı,onlar güldükçe ben zevkten dahada çıldırıyodum..küçük kızı 4 tane sandalye getirip daire şeklinde etrafıma koydu,ve diğerleride oturup bana üstten bakıyo ve gülüyolardı.. etrafımda ...daha doğrusu her yanımda çıplak ayaklar vardı...dev ayaklar....nejla 3 kızı ve figen abla....ne yapacagımı şaşırmış bi halde dev parmaklarının arasına başımı sokup derin derin kokluyodum...onlarda kıdıklanıp dahada kahkaha atıyolardı....sonra nejla teyze bi ara sinirli ve ciddi bi şekilde ..offfff sıkıldım kızlar bu nu ne yapacaz hep böylemi oynıcaz diye söylendi..bende şaşkın bi halde yukarı doğru masum bi şekilde bakıyodum... nejla teyze kalkıp yan odaya gitti ve hemen elinde bi bantla geldi .bi hamlede beni yere bantlayıp sinsi sinsi sırıtmaya başladı....ben ne çığlık atmaya ve yalvarmaya başladım,ama onlar dinlemiyolardı..ve sonra birer birer beni ayaklarının altında bi böcek gibi ezmeye başladılar..zevk ve acı birbirine karışmış feryat ediyodum...ve en son gördüğüm figen ablanın dev ayak tabanıydı......THE END......

Kova Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıtinymen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
worship
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 08 Mar, 2007 17:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tinymen arkadaşım sen bu hikaye'yi bize nerden yazıyorsun?Hala aramızdamısın?en som gördügün figen ablanın dev ayak tabanlarıymış Rolling Eyes Öldünmü yoksa,allah gecinden versin Confused ölmediysen nasıl kurtuldun o dev ayakların altından,hikaye'nin sonunda umarım hala bir lavabo deliginden kanalisazyona karışmamışsındır. Crying Güzeldi,güzeeel ama ne olur hikayenin sonunda kendini kurtaracak bir son bul.Çünkü tüm fetiş duygulara ragmen hayat çok güzel ve yaşamaya deger Lol

Balık Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıworship kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Misafir

MesajTarih: Cum 09 Mar, 2007 02:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet yaşıyorum tabii ki...

Misafir

MesajTarih: Cum 09 Mar, 2007 02:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

figenin dev ayak tabanının altında zevkli ve acı içinde en az 5 dakka geçirdim.sonra figen beni alıp,yaa nejla abla artık bu benim küçük oyuncağım olsun dedi..nejla da tabii ki,al senin olsun dedi. figenin avucunda evine gittik.beni bir kutunun içine koyup biraz dinlen daha senle çook oynıyacaz dedi. zevkten yorgun bi halde uykuya dalmışım.sonra seslerle uyandım kalabalık bi topluluğun sesiyle.panikledim korkudan karanlık kutunun bi sağına bi soluna belki çıkabilirim diye koşturuyodum.ama? nafile... ama kutu çook hoş kokuyodu şaşkın bi halde kenarlara dokunup yoklamaya başladım..sert değil yumuşaktı,kutu olmaması lazımdı...ve deprem olur gibi sallanmaya başladım yukarı kalktığımı farkettim..vee üst taraftan delik açıldı içerisi aydınlandı..bende korkulu gözlerle yukarı doğru baktığım zaman. gördüğm dev yüz figenin ablası aysel ablaydı..anladımki uyurken,aysel abla beni çorabının içine koymuştu..ben çorabının uç kısmında zavallı bi halde çığlık atarken ilk gördüğüm dev ojeli parmaklardı..veee tüm ayak içeri girince kaçacağım bir yer kalmamıştı..bana uslu dur tadını çıkar diye seslendi...bende başparmagının arasına girip durdum..oda ayakkabısını giyip hadiii bakalım böcek biraz gezelim dedi...ohhhhhh gittikçe kokudan ve terlemiş parmagının arasında kendimden geçmiştim.......the end....

tinymen
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cum 09 Mar, 2007 03:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ve hala yaşıyorum...

Kova Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıtinymen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
by_iskender
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 10 Mar, 2007 15:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

walla bunun dewamını getirrsen süper olur =)

Kova Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıby_iskender kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
tinymen
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pzr 11 Mar, 2007 00:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ve böylece zalim aysel ve ben,bayağa bi gezdik.tabii ki ,o kahkaha atıp geziyodu.sonra eve girdi.ayakkabısını çıkarıp bana acırcasına baktı,ve vah vahh ne oldu yoruldunmu diye kahkaha attı. sonra çorabından çıkarıp kutusuna koydu.gerçekten çook yorgun ve bitkindim.biraz dinlenmiştim ki,yan odadaki kalabalık başıma toplanıp..hadii aysel oyuncağını göster diyolardı. aysel kutuyu açtı,ben yukarı doğru baktığımda en az 9 tane dev kadın yüzü gördüm kimi şaşkın bakıyo,kimi sinsice bakıp gülüyodu..çook korkmuştum,ama?ne yapsam nafile artık onların oyuncağıydım.. sonra içinde olduğum kutuyu ters çevirip,daha da büyük bi kutunun içine attı beni..tüm misafirler etrafımda daire şeklinde oturup..bana bakıyolardı...the end...devamı sonra...

by_iskender
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 14 Mar, 2007 13:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

owf süper =)

Kova Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıby_iskender kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
tinymen
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 15 Mar, 2007 01:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ve kutunun içinde bekliyorum

tinymen
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 15 Mar, 2007 01:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ve üsten aşşağıya bana dogru bakan kadınlar,tek tek çoraplarını çıkarmaya ve çıplak ayaklarını içinde bulunduğum kutuya sokmaya başladılar.beni ayak parmaklarıyla sağa sola itip oynamaya başladılar.ne yapsam ve nekadar bağırsam fayda vermiyordu.zavallı bi halde çaresizce ezilmemeye çalışıyordum.ve tabikiii kokudan başım dönüyor,zevkten kudurmak üzereydim.nasıl olduysa kadınlardan biri biraz sert vurdu ki,kutunun yanında küçük bir yırtık oluştu ama? onlar farketmediler.sonra aysel(zalim aysel)biraz rahat bırakalım böceği o bize her zaman lazım deyip kahkaha attı..kadınlarda ayaklarını kutudan çıkarıp yan odaya gittiler..defalarca boşalmanın verdiği yorgunluktan olsa gerek.kutudaki küçük yırtıktan zorlukla çıkabildim...bir yanda beni görecekler diye ödüm patlıyor,diğer yandan bi kurtulayım daha uğrayacağım bissürü kapı var deyip seviniyordum...THE END...devamı sonra...

by_iskender
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 17 Mar, 2007 18:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

işte bu mükemmel =)

olurtz
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Haz, 2007 02:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

devam devam Smile

Balık Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıolurtz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
tinymen
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 02 Tem, 2007 23:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ve işte gene geldim....

tinymen
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Sal 03 Tem, 2007 00:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ve kapının altından gizlize dışarı çıkıp derin bi nefes aldım.apartmanın merdivenlerinden zorlada olsa inmeyi başarıyodum.dışarı çıktım.sokaktaydım ama gece olduğundan fazla kimseler yoktu.üst caddemizde bi bayan ayakkabı mağazası vardı.oraya doğru gitmeye başladım.yakın olmasına rağmen saatlerce yürüdüm.yorgunluktan bi çare kapının altından mağazaya girdim.siyah uzun topuklu bi ayakkabının içine girip uzandım.ve yorgunluktan uyuya kalmışım.seslerle uyandım.ayakkabının içinden yukarı doğru baktığımda bi bayan gördüm.çıplak ayağını içinde bulunduğum ayakkabıya sokmaya başlamıştı.ve ben ayakkabının ucunda sıkışmış bi halde kaldım.ufffff o sıcak kokuyu anlatamam.zevten kudurmuştum.ayakkabıyı beğenmemiş olsa gerek almadı.zaten bende almasını istemiyodum.5 dakka sonra bi bayan daha denemek için ayagını soktu ve malum ben.kendimden geçiyodum.içinde bulunduğum ayakkabıyı kaç bayan denedi unuttum.artık okadar yorgundum ki kıbırdıyamıyodum.....devamı sonra...

asd12345
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 04 Tem, 2007 18:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mükemmelsin tinymen cok bekletiosn ama olsun (:

Boğa Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıasd12345 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |