Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
serdalis
Misafir

MesajTarih: Cmt 19 Kas, 2005 17:54  Mesaj konusu:  öneri Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben bir crush fetishistiyim malum, şimdi bu site için şöyle bir önerim olacak.
Crush
Giantess
adı altında iki başlık açalım.(isterseniz bu iki başlık altında alt başlıklar da açılabilir ama bu gelecek maillere ve bu iki ana başlığın önce oluşturulmasına bağlı)
Crush adı altında herkes resim, video, hikaye veya yazmak istediklerini yazsın
Giantess ile ilgili bölümde ise herkes giantess konusu ile ilgili mailleri atsın aynı şekilde
ve diğer bir önerim ise bu bölümlere resim ve video göndermenin kolay bir yolunu bulun lütfen çünkü hala nasıl resim göndereceğimi çözemedim ve video göndermek için illa rapidshare gibi bir program kullanmak zorunda kalıyorum

from-aydin
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 19 Kas, 2005 19:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

FİKRİNE TAMAMIYLA KATILIYRUM, BU BÖLÜMLERİN AÇILMASI İÇİN GEÇ BİLE KALINDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

Oğlak Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıfrom-aydin kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |