| Yazar |
Mesaj |
serdalis
Misafir

|
|
| |
|
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
Eline sağlık serdalis
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
_@_DOKTORs06_@_
Royal Üye

|
|
DOKTORs (serdalis) arkadaşım güzel çalışmalar eline sağlık hiç köpek balığını ezen hatun görmedim bi iletsekde deneseler sonu ne olur o açıdan merak ediyorum sevgilerimle.
|
|
|
|
_________________ ))),,,KÖLE DOĞANLAR HER GÜZELE KÖLELİK ETMEZLER,,,(((
|
|
 |
    |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| |
|
 |
FN

|
|
| Animal içerikli crush paylaşımı yasak! Bu nasıl başka türlü sizlere anlatılır ben bilmiyorum. Parox'un karşı çıkmasına karşın crush başlığının açılmasına destek verdim şimdi görüyorumki büyük hata yapmışım. Tekrar tekrar uyarılmayacaksınız kurallara uyun.
|
|
|
|
_________________ aklınızda kalmasın, gizlice bana fısıldayın
|
|
 |
      |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| FetişNağme demiş ki: | | Animal içerikli crush paylaşımı yasak! Bu nasıl başka türlü sizlere anlatılır ben bilmiyorum. Parox'un karşı çıkmasına karşın crush başlığının açılmasına destek verdim şimdi görüyorumki büyük hata yapmışım. Tekrar tekrar uyarılmayacaksınız kurallara uyun. |
bi zahmet verdiğim şu linklere tıklayın sonra bu üstteki açıklamayı yapın, forum kurallarına tümüyle uymaktayım...ancak sizin zorunuzla crush fetish bölümü açıldıysa, yani biz üyelerin hiç bir etkisi olmadıysa lütfen kapatın, ne minnet ederim ne de bunun daha sonraki zamanlarda karşıma -benim desteğim sayesinde oldu -gibi sözlerin karşıma çıkarılmasına müsaade ederim. Madem "büyük hata" yaptınız bu hatayı hemen düzeltme gücüne sahipsiniz. Biz burada herkes faydalansın diye dünyanın klibini upload ediyoruz, hiç olmazsa bu katkılarımızın bir kıymeti olmalı ve bu yazımdan dolayı sarı kart alacaksam bunu doğrudan kırmızıya çevirebilirsiniz, haksızlığa ve haksız eleştiriye tahammül edemem bunun dışındaysa her tür eleştiriye açığım. Bu bölüm ilk açıldığında animal crush clipleri koymuştum fakat bana bunun yasak olduğu söylenmesinden beri bu konuda ne yazım vardır ne de talebim çünkü başka forumlara da üyeyim ve işlerin nasıl yürüdüğünü bilirim.Bu şifre isteklerini doktorsun mekanına yaptım çünkü özel mesajında bu şifre isteğimi buraya da yazılmasını rica etti.
Saygılarımla
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
FN

|
|
Okuma özürlü değilim,
Anlama zorluğu ise hiç çekmiyorum.
Yasak yasaktır. Tartışma konusu değildir.
Forumdan bu sebeple ayrılmak istiyorsanız direk yazın gerekeni yapalım.
Karınca, böcek crush yazan linkleri ise indirip asla seyretme zorunluluğum da YOK
Çok biliyorsanız otokontrolünüzü çalıştırın. Sizin müsaadenizle değil bizim müsaademizle gelişiyor forum içeriği. Siz ancak talepte bulunabilirsiniz. Roller karıştı sanırım!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
FN

|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Artik bukadar da olmaz ama! Iyi niyetle Crush bölümü aciliyor ama kanunlara uymayi bizim ögretmemiz lazim.
Anima Crush yasagi bir forum yasagi degil ve olamaz. Bu kanunen bir yasaktir!
Biz nasil yasa disi birseye onay vere biliriz?!
Artik böyle durumlarda yorumsuz kirmizi kart verilecek.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
serdalis
Misafir

|
|
i did not understand well, is there any animal crush clips from me above?
Ich habe es nicht gut genug verstanden, gibt es oben animal crush clips von mir? Natürlich ist es gesetzlich verboten solche clips zu veröffentlichen und ich bin doch nicht der blöde der auch solche risiken übernehmen will. Bitte schreibt nicht immer und immer das animal crush verboten ist, schreibt dann wenn ihr so etwas sieht und bitte nicht vorher...
Not;istenirse Türkceye çevirebilirim...
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
serdalis
Misafir

|
|
| yalnız bir not düşeim amacım uklalalık değildir sadece katkıda bulunmaktır ve şimdiye kadar gönderdiğim mesajlarda bunu görebilirsiniz ancak lütfen bana "serdalis animal crush yasak" die bişey yazmayın bunu zaten biliyorum ve o tip clipleri buraya zaten sokmuyorum dolayısıyla beni animal crush clibi göndermekle neden suçladığınızı anlamış değilim. bir insan öyle bir clip gönderirse bu konu hakkında yazışılır...inanın sorum şu; benim hangi clibim ac ki bana bu yazıyı yazdınız
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
FN

|
|
"amatör cush cekimleri her ikiside karincalara karsi"
"sümüklü böcek"
"hos birböcek crush clip"
bu üç başlıkta sana ait serdalis ve altlarındaki linkleri mesajını editleyerek ben sildim. Anlatım özürün varsa bu benim sorunum değil. Ya başlıklarına doğru içerik yaz yada gelecek uyarılardan gocunma. Hiç bir forumda uyarı mesajı ile ilgili bu kadar açıklama yapılmaz. Bu kadar da yaptığını inkar eden az bulunur tebrikler. Hala itarazın varsa şikayetini Parox'a özelden yap ben gerekenden fazla açıklama yaptım. Ayrıca bize ithafen Türkçe dışında mesaj yazman bana göre bizlere bir hakarettir şahsına iade ederim!!!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
serdalis
Misafir

|
|
şimdi anladım... karınca ve böcek türleri de öldürülmesi kanunen yasak olan yani memeli hayvanlar sınıfına giriyor,
ya önemli değil...fetish bir zevktir ve ben de zevk için buradayım...elimden geldiğince de elimdeki verileri insanlarla paylaşıyorum ancak kimseye hakaret etmiyorum çünkü burası bir fetish site ve zevk alınması gereken bir sitede ne hakaret ederim ne tartışırım
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Parox
Site Admin

|
|
Biz gecmiste bir baslikta bu konuyu baya ayrintili konustuk.
Herhan gibi bir canliyi ezerek klip cekimi, film yada resim yayini yasaktir. Belki bir iki ülkenin internet kanunu genel internet kanunlarin dan degisik olup bir bosluk biraka bilir ama Almanyada ve Türkiye de böyle bir bosluktan haberim yok. Tam tersine, bir cekim yapan ve yayinlayan adami almanyada akil hastanesine gönderdiler yoksa hapise girecekti.
Fetisi radikal oldugu bir neden olarak sayilmis.
Belki karincayi ezmek bir cok insan icin olay degildir. Ama bir bayan gösteris seklinde bunu ayaklariyla yapip, cektirip bide satisa sunarsa durum tamamen degisiyor. Genel aglak kuralarina karsidir diye özellikle bu yasaklari acikliyorlar.
Serdalis bu sinifa girmedigini ben 10 yerde yeminli sayitlik ederim ama gelde baskasina anlat
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
serdalis
Misafir

|
|
Parox yazın için gerçekten çok teşekkür ederim, bundan sonra inan canlı herhangi bir türün clibini burada yayımlamayacağım, benim için şahitlik yapman ayrıca güzel bişey, neyseki elimizde mevcut başka clipler de var, şimdi yaptığın açıklama daha aydınlatıcı oldu. fetişnağmeyi anlatım özrüm olmamasına rağmen kırmak istememiştim, biraz daha aydınlatıcı yazman bu site için verdiğin gerçek emeği yine ortaya koydu, paylaşımlarım legal olarak devam edecek
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
|
|