Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
serdalis
Misafir

MesajTarih: Cum 14 Nis, 2006 08:00  Mesaj konusu:  birtakim crush clipleri de benden Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

amatör cush cekimleri

her ikiside karincalara karsi

ilk clipteki bayanin baska bir clibi (crush degil)

http://www.youtube.com/watch?v=8IjADOFZgUo

sümüklü böcek

www.highheelheidi.de sitesinden;

baska bir crush;

http://YASAK LINKde/files/17897238/2mb.WMV.html

telefon crush

http://YASAK LINKde/files/17791204/Telefon_vom_Ex.mpg

hos birböcek crush clip

jeff'den bir clip 20 mb

http://YASAK LINKde/files/17642622/vol5.avi.html

bu da bizden bir calisma olsun devamı gelecek

Arrow Mesaj tarafımca editlenmiştir. Kurallara uyunuz! (Fetişnağme)
Modlar lütfen sizlerde forumu daha dikkatli takip edin.

Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 15 Nis, 2006 00:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eline sağlık serdalis Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_@_DOKTORs06_@_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 29 Nis, 2006 07:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

DOKTORs (serdalis) arkadaşım güzel çalışmalar eline sağlık hiç köpek balığını ezen hatun görmedim bi iletsekde deneseler Very Happy sonu ne olur o açıdan merak ediyorum sevgilerimle.

Kova Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışı_@_DOKTORs06_@_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
serdalis
Misafir

MesajTarih: Sal 02 May, 2006 14:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

istediğim bazı siteler var;
www.crush-fetish.net
www.chloecreations.com
bunları bana temin edebilirsen çok sevinirim

FN

turkey.gif
MesajTarih: Çar 03 May, 2006 17:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Animal içerikli crush paylaşımı yasak! Bu nasıl başka türlü sizlere anlatılır ben bilmiyorum. Parox'un karşı çıkmasına karşın crush başlığının açılmasına destek verdim şimdi görüyorumki büyük hata yapmışım. Tekrar tekrar uyarılmayacaksınız kurallara uyun.

Yay Cinsiyet:Bayan Kedi GizliFN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
serdalis
Misafir

MesajTarih: Cum 05 May, 2006 08:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

FetişNağme demiş ki:
Animal içerikli crush paylaşımı yasak! Bu nasıl başka türlü sizlere anlatılır ben bilmiyorum. Parox'un karşı çıkmasına karşın crush başlığının açılmasına destek verdim şimdi görüyorumki büyük hata yapmışım. Tekrar tekrar uyarılmayacaksınız kurallara uyun.

bi zahmet verdiğim şu linklere tıklayın sonra bu üstteki açıklamayı yapın, forum kurallarına tümüyle uymaktayım...ancak sizin zorunuzla crush fetish bölümü açıldıysa, yani biz üyelerin hiç bir etkisi olmadıysa lütfen kapatın, ne minnet ederim ne de bunun daha sonraki zamanlarda karşıma -benim desteğim sayesinde oldu -gibi sözlerin karşıma çıkarılmasına müsaade ederim. Madem "büyük hata" yaptınız bu hatayı hemen düzeltme gücüne sahipsiniz. Biz burada herkes faydalansın diye dünyanın klibini upload ediyoruz, hiç olmazsa bu katkılarımızın bir kıymeti olmalı ve bu yazımdan dolayı sarı kart alacaksam bunu doğrudan kırmızıya çevirebilirsiniz, haksızlığa ve haksız eleştiriye tahammül edemem bunun dışındaysa her tür eleştiriye açığım. Bu bölüm ilk açıldığında animal crush clipleri koymuştum fakat bana bunun yasak olduğu söylenmesinden beri bu konuda ne yazım vardır ne de talebim çünkü başka forumlara da üyeyim ve işlerin nasıl yürüdüğünü bilirim.Bu şifre isteklerini doktorsun mekanına yaptım çünkü özel mesajında bu şifre isteğimi buraya da yazılmasını rica etti.
Saygılarımla

FN

turkey.gif
MesajTarih: Cum 05 May, 2006 22:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Okuma özürlü değilim,
Anlama zorluğu ise hiç çekmiyorum.
Yasak yasaktır. Tartışma konusu değildir.
Forumdan bu sebeple ayrılmak istiyorsanız direk yazın gerekeni yapalım.

Karınca, böcek crush yazan linkleri ise indirip asla seyretme zorunluluğum da YOK
Çok biliyorsanız otokontrolünüzü çalıştırın. Sizin müsaadenizle değil bizim müsaademizle gelişiyor forum içeriği. Siz ancak talepte bulunabilirsiniz. Roller karıştı sanırım!

Yay Cinsiyet:Bayan Kedi GizliFN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
FN

turkey.gif
MesajTarih: Cum 05 May, 2006 22:12  Mesaj konusu:  Re: birtakim crush clipleri de benden Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

[quote="serdalis"]amatör cush cekimleri

her ikiside karincalara karsi

ilk clipteki bayanin baska bir clibi (crush degil)

http://www.youtube.com/watch?v=8IjADOFZgUo

sümüklü böcek

www.highheelheidi.de sitesinden;

baska bir crush;

http://YASAK LINKde/files/17897238/2mb.WMV.html

telefon crush

http://YASAK LINKde/files/17791204/Telefon_vom_Ex.mpg

hos birböcek crush clip

jeff'den bir clip 20 mb

http://YASAK LINKde/files/17642622/vol5.avi.html

bu da bizden bir calisma olsun devamı gelecek

Arrow Mesaj tarafımca editlenmiştir. Kurallara uyunuz! (Fetişnağme)
Modlar lütfen sizlerde forumu daha dikkatli takip edin.[/quote]

Yineleme:
Yukarıda uyarı verilen mesaj BUDUR. İstekleri kapsayan mesaj değil.

Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 06 May, 2006 16:43  Mesaj konusu:  Re: birtakim crush clipleri de benden Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Artik bukadar da olmaz ama! Iyi niyetle Crush bölümü aciliyor ama kanunlara uymayi bizim ögretmemiz lazim.

Anima Crush yasagi bir forum yasagi degil ve olamaz. Bu kanunen bir yasaktir!
Biz nasil yasa disi birseye onay vere biliriz?!

Artik böyle durumlarda yorumsuz kirmizi kart verilecek.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
serdalis
Misafir

MesajTarih: Pts 08 May, 2006 07:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

i did not understand well, is there any animal crush clips from me above?
Ich habe es nicht gut genug verstanden, gibt es oben animal crush clips von mir? Natürlich ist es gesetzlich verboten solche clips zu veröffentlichen und ich bin doch nicht der blöde der auch solche risiken übernehmen will. Bitte schreibt nicht immer und immer das animal crush verboten ist, schreibt dann wenn ihr so etwas sieht und bitte nicht vorher...
Not;istenirse Türkceye çevirebilirim...

serdalis
Misafir

MesajTarih: Pts 08 May, 2006 15:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yalnız bir not düşeim amacım uklalalık değildir sadece katkıda bulunmaktır ve şimdiye kadar gönderdiğim mesajlarda bunu görebilirsiniz ancak lütfen bana "serdalis animal crush yasak" die bişey yazmayın bunu zaten biliyorum ve o tip clipleri buraya zaten sokmuyorum dolayısıyla beni animal crush clibi göndermekle neden suçladığınızı anlamış değilim. bir insan öyle bir clip gönderirse bu konu hakkında yazışılır...inanın sorum şu; benim hangi clibim ac ki bana bu yazıyı yazdınız

FN

turkey.gif
MesajTarih: Pts 08 May, 2006 17:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"amatör cush cekimleri her ikiside karincalara karsi"
"sümüklü böcek"
"hos birböcek crush clip"

bu üç başlıkta sana ait serdalis ve altlarındaki linkleri mesajını editleyerek ben sildim. Anlatım özürün varsa bu benim sorunum değil. Ya başlıklarına doğru içerik yaz yada gelecek uyarılardan gocunma. Hiç bir forumda uyarı mesajı ile ilgili bu kadar açıklama yapılmaz. Bu kadar da yaptığını inkar eden az bulunur tebrikler. Hala itarazın varsa şikayetini Parox'a özelden yap ben gerekenden fazla açıklama yaptım. Ayrıca bize ithafen Türkçe dışında mesaj yazman bana göre bizlere bir hakarettir şahsına iade ederim!!!

serdalis
Misafir

MesajTarih: Sal 09 May, 2006 07:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

şimdi anladım... karınca ve böcek türleri de öldürülmesi kanunen yasak olan yani memeli hayvanlar sınıfına giriyor,
ya önemli değil...fetish bir zevktir ve ben de zevk için buradayım...elimden geldiğince de elimdeki verileri insanlarla paylaşıyorum ancak kimseye hakaret etmiyorum çünkü burası bir fetish site ve zevk alınması gereken bir sitede ne hakaret ederim ne tartışırım

Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 May, 2006 11:43  Mesaj konusu:  Re: birtakim crush clipleri de benden Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Biz gecmiste bir baslikta bu konuyu baya ayrintili konustuk.

Herhan gibi bir canliyi ezerek klip cekimi, film yada resim yayini yasaktir. Belki bir iki ülkenin internet kanunu genel internet kanunlarin dan degisik olup bir bosluk biraka bilir ama Almanyada ve Türkiye de böyle bir bosluktan haberim yok. Tam tersine, bir cekim yapan ve yayinlayan adami almanyada akil hastanesine gönderdiler yoksa hapise girecekti.
Fetisi radikal oldugu bir neden olarak sayilmis.

Belki karincayi ezmek bir cok insan icin olay degildir. Ama bir bayan gösteris seklinde bunu ayaklariyla yapip, cektirip bide satisa sunarsa durum tamamen degisiyor. Genel aglak kuralarina karsidir diye özellikle bu yasaklari acikliyorlar.

Serdalis bu sinifa girmedigini ben 10 yerde yeminli sayitlik ederim ama gelde baskasina anlat Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
serdalis
Misafir

MesajTarih: Sal 09 May, 2006 17:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox yazın için gerçekten çok teşekkür ederim, bundan sonra inan canlı herhangi bir türün clibini burada yayımlamayacağım, benim için şahitlik yapman ayrıca güzel bişey, neyseki elimizde mevcut başka clipler de var, şimdi yaptığın açıklama daha aydınlatıcı oldu. fetişnağmeyi anlatım özrüm olmamasına rağmen Laughing kırmak istememiştim, biraz daha aydınlatıcı yazman bu site için verdiğin gerçek emeği yine ortaya koydu, paylaşımlarım legal olarak devam edecek Cool

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |