fetişname bile iki isim kullanıyor bilmeyenlere duyurulur.diğer ismi oueen silhoutte.y
bak bu enteresan işte.....bu konuyu atlamasak da burdan dewam etsek....he nası olur?
Bu olay beni inanılmaz şaşırttı işte... Fetişame (bunu hiç bir çıkarım olmadan sölüorm) benim bu camiadaki en çok saygı duydugum bayandı... Eğer böle bişey varsa nedenini bilmediğim bi hayal kırıklığı durumuna giricem.. Fetişname açıklayabilir misin acaba bu durumu?
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
fetişnağme hn'ın queen silhouette hn'la aynı kişi olma iddiası beni hiç şaşırtmadı.aslı hn.'ın bir numara olmasına gelince bence de doğru çünkü daha ikinciyle tanışamadım.aslı hn. gerçekten güzel ve herşeyden önemlisi güvenilir.bu işi bu forumda olupta parasız yapan da yok zaten
Bu konu daha önce bu forumda konuşulmuştu. Pro Mistress Aslı geçen sene kendisine olan tepkileri dağıtma amaçlı bu yolu kullanmıştı.
Kimin neye inanıp inanmadığı beni ilgilendirmiyor. Ama bu bir soru ise karton, Q_S ve benimle aynı ortamda bulundu şahit isteyen ona sorsun. Bu konunun bu başlık altında açılmasıda bana yine samimi duygular hissettirmiyor. Sözüm sana tom ford!
Bu ortamda bulunan ve hiç bir çıkarı olmayan iki kadının kim oldukları sizi de çok ilgilendirmesin. Para verip gittiklerinizi tartışın.
Son olarak diğer başlıkta yazdıklarımın üzerine bu konunun tekrar gündeme getirilme nedenini daha çok düşünün. Tabi elma ile armutu ayıracak kapasiteye sahipseniz. Bundan sonra bu tür polemiklerin içine benim ismimin karışması durumunda sadece moderatörlük görevimi sürdürüp hiç birinizle muhattap dahi olmayacağım. Çünkü çoğunuz burada bulunma amacınızı karıştırıyorsunuz!
_________________ aklınızda kalmasın, gizlice bana fısıldayın
Misafir
Alıntı:
fetişnağme hn'ın queen silhouette hn'la aynı kişi olma iddiası beni hiç şaşırtmadı.aslı hn.'ın bir numara olmasına gelince bence de doğru çünkü daha ikinciyle tanışamadım.aslı hn. gerçekten güzel ve herşeyden önemlisi güvenilir.bu işi bu forumda olupta parasız yapan da yok zaten
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz