| Yazar |
Mesaj |
realayakseven
Acemi

|
|
Benim siteyi bilen bilir 1998'den beri giantess montajı yapıyorum ve bu konuda geliştim yaklaşık 1500 civarında giantess fotomontajım var ve nette gezip duruyor.
http://www.geocities.com/tinymen
|
|
|
|
_________________ ESKİDEN AYAKSEVEN ARTIK REALAYAKSEVEN
İLK AYAK FETİŞİZMİ SİTESİNİ AÇAN TURK
Giantess,Femdom,Footjob,Candid Feet,Captures Burada;
http://www.geocities.com/tinymen
|
|
 |
      |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Evet siteni gördüm. Oldukça iyi bir site seni tebrik ederim. Bir çok resmi indirmiştim sitenden. Senden birşey rica edeceğim. Bana nasıl montaj yapıldığını öğretirmisin. Hangi programları kullanıyorsun? Biraz bilgi verirsen sevinirim...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
parmak çocuk
Acemi

|
|
| harika...yeni resimler yokmu?
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
footfetis
Usta Yazar

|
|
evet dostum senin siteyi uzun zmandır takip ederim birkaç tanede mail yollamıştım fakat ulaşmadı sanırım!
bu montaj konusunda Ogilthorpe sitesi mükemmel bence , birde giantess corner vardı fakat uzun zamandır güncellenmiyor. şu sıralarda netrunnerpage var fakat şifreli.. . Ben özellikle oralardaki birkaç resimlik hikayelere bayılıyorum. hani kadın çorabını içine atıyor ve küçük adam çorap içinde kadının ayakparmakları arasında kalıyor ve sonra jadın ayakkabılarını veya çizmelerini giyiyor. işte bunlardaki montajlar süper. adamı nasıl çorap içinde birleştirebiliyor bravo.
sendeki resimlerin bir kısmı montajı çok belli olsada çok çok güzel resimlerde var. hemde bayaca çok. Bende tahmin edersin genelde resimlerinin çoğunu aldım ve pc.de senin sitenin adını yazarfak bir arşiv yaptım. çalışmaların ve bu emeklerini paylaşımın için çok çok teşekkür ederim.
Bende kendimce bazı montajlar yaptım bunlardan da bazıları cidden güzel oldu. Bunların bir kısmını bu forumda bir başlık altında paylaşmak isterim. eğer sitesinde Footfetis'den resimler tarzında bir başlık yapı eklemek isteyen olursada sevinirim.
Realayakseven sesin sitenin hayranlarındanım. tekrar çabaların ve paylaşımın için teşekkürler!..
|
|
|
|
_________________ Kendine yapılamasını istemediğin şeyi başkasına yapma!
|
|
 |
      |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| footfetis acaba bahsettiğpin sitelerin linklerini verebilirmisin.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
footfetis
Usta Yazar

|
|
|
_________________ Kendine yapılamasını istemediğin şeyi başkasına yapma!
|
|
 |
      |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| 1998 de internette fetiş sitelere yeni girmekte iken senin sitenle de tanışmıştım. Başarılarının devamını dilerim.. Hayırlara vesile olsun..
|
|
|
|
      |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
 |
    |
 |
naylonsub
Fetişist

|
|
| Siteni ilk günlerinden beri ilgiyle takip ediyorum, sevgiler.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
serdalis
Misafir

|