| Yazar |
Mesaj |
CruelBurcu

Acemi

|
|
| Merhaba fetiş camiası hepinize iyi akşamlar. Haziranın 27sinde Aslı ile beraber almanyaya uçuyoruz. Ciddi olarak ekipmanları ve fetiş kulüplerinden mailleştiğimiz iki mistressle birlikte birlikte geri döneceğiz. Yer olarak fetiş bir arkadaşımızın göksu evlerinde bir villasını ayarladık. Bu konuda çok ciddiyiz. Bu konuyla ilgili görüş ve düşüncelerinizi bana mail atarak veya Aslıya mail atarak bildirirseniz sevinirim. Aslının mail adresi Kopyama@yahoo.com. Umarım düşündüğümüzden güzel olur görüşmek üzere
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
platoniks
Fetişist

|
|
300 er milyon para mı isteyeceksiniz,
Türkiyenin eşsiz misstresleri olarak, 2 tanede transferle epey para istersiniz sanırım, eee birde kira bedeli talep edersiniz
BEN ALMIYAYIM, alanada engel olmıyayım, illaki katılmak isteyenler olacaktır, güzel partiler size....
Foto çekerseniz eğer bence bir site yapın, fotoları izlemek içinde para talep edin... o fotolar çok değerli çünkü
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
floory
Acemi

|
|
| Merhabalar!!Öncelikle tebrik ederim bu tür organizasyonlar oldukça daha da açılacağız...Katılım şartları var mı veya fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
Abi mail diyolar mail.. Mail atın.. Burdan sormayın.. Ama bana da biraz tuzlu olur gibi gelio.. Hadi hayırlısı.. Gidenler bizim için de eğlensinler
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
estetiko

Acemi

|
|
| parasi filan onemli degil beni yazin banko. mail atacagim Aslinin box ina
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
SPECTRUM
Site Admin

|
|
| bence party düzenlemeden önce fetiş yazmayı öğrenmelisiniz
|
|
|
|
_________________ Ayaklar odalarda bir çift yavru güvercin
tutup avuca almak, okşayıp öpmek için...
|
|
 |
    |
 |
karton
Tecrübeli

|
|
| 3 ay mi desem 4 ay mi desem,bir vanilla mistress tartismasi goruyorum ufukta.tuccarliktan küçük ölcekli sanayicilige atliyor arkadaslar.
|
|
|
|
_________________ fetiş;inleyen
kuramsan olarak;nağmeler
bilincime hamil olduğu anda ;ruhumu
cismimin bilincimin arkasından sürüklenmesi durumu;çaldı
|
|
 |
    |
 |
CruelBurcu

Acemi

|
|
| Ayıp ayıp arkadaşlar sizden parti için para talep eden oldumu? Ben zaten devamlı yurtdışımdayım. Parti yapmaya kalkıp milleti soymaya kalkan diğer bir sahibeyle karıştırdınız beni heralde. İnsanlara yargısız infaz yapmaya ne kadar meraklısınız. Ayrıca para almayan sahibe varmı? yada sorarım size para almadan işyerinizde kaç gün çalışırsınız? Para vermeden ekmek bile alamıyoruz. Ayrıca bir kelimeyi yanlış yazmış olabilirim bunun neresi ayıp? Bence kelime yanlış yazılmış,doğru yazılmışla uğraşmak yerine insanlara saygıyı öğrenin. Partiye gelecek kişiler zaten belli. Fetişim deyipte asıl işi insanları yargılamak olan kişilerle işimiz olmaz. Çarsınız pazar olsun uğurlar ola.........
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Nödveidht
Fetişist

|
|
| Bu kadar laf sokacak ne warki yahu! İsteyen gider istemeyen gitmez!
|
|
|
|
_________________ i will walk...with my hands bound
i will walk...with my face blood
i will walk...with my shadow flag
into your garden, garden of stone...
|
|
 |
    |
 |
CruelBurcu

Acemi

|
|
| Nödveidht slm bunu bana değilde diğer arkadaşlara sorsana? ne güzel yazmışşın isteyen gider istemeyen gitmez. Alan mennun satan memnun ağzına sağlık teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
çarşınız pazar olsun uğurlar ola derken? ben onu bi anlıyamadım da....he tabi bunlar sahibe ağzıysa benim hiç sahibeyle ilişkim olmadı o yüzden bilmiyo olabilirim... para vermeden ekmek bile alamıyoruz...çok duygulandım...ağlamak istiyorum sayın seyirciler....önce sağlık saygıdeyer arkadaşım...lütfen bu kadar değer vermeyiniz paraya....muhahah...bak çok eylendim bu saatte allah razı olsun....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
erkek_kole
Tecrübeli

|
|
"para almayan sahibe varmı","alan memnun satan memnun" demiş Burcu..
amaç ne güzelde ifade edilmiş..satılık ise soruyorum kaç para??
fark burada işte...tam bir dominant ise..ben sahibeyim diyorsa kendi arzularını tatmin için bu olaylara girer..karekterim bu bu yüzden erkeği ezerim,gücü elimde tutarım diyorsa amenna..ama aksi varsa bizde kanacak kadar saf değiliz..ben hiç ayak öpme yada hizmet etme karşılığında para talep eden köle görmedim..olmaz da..eğer varsa, oda bunu kullanarak maddi kazanç sağlamak isteyen basit kişiler derim...neden etmeyiz biliyormusun..çünkü bu bizim yaşam tarzımız,arzumuz,zevkimiz..köle ruhu karakterimiz..aksi şekilde yaparsak onursuzlaşırız...eğer bu işi para karşılığı yapan varsa bu benim mesleğim desin ama ben bundan zevk alıyorum demesin..hiç inandırıcı gelmez bize..bu yüzdendir tepkisel olmamız..."iş yapıyor para alıyorsunuz" diyorsanız benim işim bu diyeceksiniz...ama bu olay farklı...her sevişmenin sonunda partnerizden para istemeye benziyor bu.. artık öyle duruma geldi ki bu özel dünyamız "ben sahibeyim" diyen birinden acaba altından ne çıkacak,hangi çopanoğlu varda bana geldi diye düşünmeye başlıyorsunuz..
herşey bir yana bu özelimizi kendi çıkarları için kullanarak refaha ulaşanları çok gördük...ve artık midemiz bulanıyor..şu zor zamanda birçok kadına iş istihdamı sağladık..buna sebep olan arkadaşlara kocaman bir AFERİN ...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
alsarar
Üst Yönetim

|
|
| Sizede uğurlar olsun...Bu forumdaki 4500 farklı kişinin 4500 farklı fikri var. Herkesin bu mesaja atlayacağını mı sanıyordunuz.Gerçek fikirlerle yüzleşmek size acı geldiyse kusura bakmayın.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
sockslave
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| CruelBurcu demiş ki: | | ... Fetişim deyipte asıl işi insanları yargılamak olan kişilerle işimiz olmaz... |
haşa aramızda ben "fetiş"im diyen olmadı. var mı arkadaşlar kendinin "fetiş" olduğunu iddia eden?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slvmlfd
Acemi

|
|
| gelişmekte (gelişmemiş-geri kalmış) bir ülkede ve üstelik müslüman; bu işi yapmak için ortaya atılan insanlara bu şekilde saldırılmasını açıkçası ben hoş karşılamıyorum...çünkü yerine göre dizdize oturmanın bile halen tabu olduğu bir toplumda, dolayısıyla bu işi parasız yapacak zihniyete ve yeterli bir kültüre sahip insanlar arasında bulunmuyoruz. para istiyorlarsa tabii ki haklılar. bu ülkede gümüşlerin arasında parlayan altının her zaman parasını ödeyeceksin kardeşim. sevgiler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|