Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
CruelBurcu
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 06 Haz, 2005 19:21  Mesaj konusu:  ASLI İLE İSTANBULDA FETİŞH PARTİ YAPIYORUZ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Merhaba fetiş camiası hepinize iyi akşamlar. Haziranın 27sinde Aslı ile beraber almanyaya uçuyoruz. Ciddi olarak ekipmanları ve fetiş kulüplerinden mailleştiğimiz iki mistressle birlikte birlikte geri döneceğiz. Yer olarak fetiş bir arkadaşımızın göksu evlerinde bir villasını ayarladık. Bu konuda çok ciddiyiz. Bu konuyla ilgili görüş ve düşüncelerinizi bana mail atarak veya Aslıya mail atarak bildirirseniz sevinirim. Aslının mail adresi Kopyama@yahoo.com. Umarım düşündüğümüzden güzel olur görüşmek üzere

Kova Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıCruelBurcu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
platoniks
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Pts 06 Haz, 2005 20:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

300 er milyon para mı isteyeceksiniz,
Türkiyenin eşsiz misstresleri olarak, 2 tanede transferle epey para istersiniz sanırım, eee birde kira bedeli talep edersiniz Smile

BEN ALMIYAYIM, alanada engel olmıyayım, illaki katılmak isteyenler olacaktır, güzel partiler size....

Foto çekerseniz eğer bence bir site yapın, fotoları izlemek içinde para talep edin... o fotolar çok değerli çünkü Smile

Kova Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıplatoniks kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
floory
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pts 06 Haz, 2005 20:54  Mesaj konusu:  ?? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Merhabalar!!Öncelikle tebrik ederim bu tür organizasyonlar oldukça daha da açılacağız...Katılım şartları var mı veya fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim...

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıfloory kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderICQ
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 06 Haz, 2005 21:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Abi mail diyolar mail.. Mail atın.. Burdan sormayın.. Ama bana da biraz tuzlu olur gibi gelio.. Hadi hayırlısı.. Gidenler bizim için de eğlensinler Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
estetiko
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Haz, 2005 12:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

parasi filan onemli degil beni yazin banko. mail atacagim Aslinin box ina

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan Gizliestetiko kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SPECTRUM
Site Admin
Site Admin

blank.gif
MesajTarih: Sal 07 Haz, 2005 20:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence party düzenlemeden önce fetiş yazmayı öğrenmelisiniz

Image

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıSPECTRUM kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
karton
Tecrübeli
Tecrübeli

macau.gif
MesajTarih: Sal 07 Haz, 2005 21:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

3 ay mi desem 4 ay mi desem,bir vanilla mistress tartismasi goruyorum ufukta.tuccarliktan küçük ölcekli sanayicilige atliyor arkadaslar.

cismimin bilincimin arkasından sürüklenmesi durumu;çaldı

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıkarton kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
CruelBurcu
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Haz, 2005 23:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ayıp ayıp arkadaşlar sizden parti için para talep eden oldumu? Ben zaten devamlı yurtdışımdayım. Parti yapmaya kalkıp milleti soymaya kalkan diğer bir sahibeyle karıştırdınız beni heralde. İnsanlara yargısız infaz yapmaya ne kadar meraklısınız. Ayrıca para almayan sahibe varmı? yada sorarım size para almadan işyerinizde kaç gün çalışırsınız? Para vermeden ekmek bile alamıyoruz. Ayrıca bir kelimeyi yanlış yazmış olabilirim bunun neresi ayıp? Bence kelime yanlış yazılmış,doğru yazılmışla uğraşmak yerine insanlara saygıyı öğrenin. Partiye gelecek kişiler zaten belli. Fetişim deyipte asıl işi insanları yargılamak olan kişilerle işimiz olmaz. Çarsınız pazar olsun uğurlar ola.........

Kova Cinsiyet:Bayan Keçi ÇevrimdışıCruelBurcu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Nödveidht
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Haz, 2005 23:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu kadar laf sokacak ne warki yahu! İsteyen gider istemeyen gitmez!

into your garden, garden of stone...

Koç Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıNödveidht kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
CruelBurcu
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Haz, 2005 00:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Nödveidht slm bunu bana değilde diğer arkadaşlara sorsana? ne güzel yazmışşın isteyen gider istemeyen gitmez. Alan mennun satan memnun ağzına sağlık teşekkür ederim

Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Haz, 2005 02:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çarşınız pazar olsun uğurlar ola derken? ben onu bi anlıyamadım da....he tabi bunlar sahibe ağzıysa benim hiç sahibeyle ilişkim olmadı o yüzden bilmiyo olabilirim... Crying or Very sad para vermeden ekmek bile alamıyoruz...çok duygulandım...ağlamak istiyorum sayın seyirciler....önce sağlık saygıdeyer arkadaşım...lütfen bu kadar değer vermeyiniz paraya....muhahah...bak çok eylendim bu saatte allah razı olsun....

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
erkek_kole
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Haz, 2005 08:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"para almayan sahibe varmı","alan memnun satan memnun" demiş Burcu..

amaç ne güzelde ifade edilmiş..satılık ise soruyorum kaç para??

fark burada işte...tam bir dominant ise..ben sahibeyim diyorsa kendi arzularını tatmin için bu olaylara girer..karekterim bu bu yüzden erkeği ezerim,gücü elimde tutarım diyorsa amenna..ama aksi varsa bizde kanacak kadar saf değiliz..ben hiç ayak öpme yada hizmet etme karşılığında para talep eden köle görmedim..olmaz da..eğer varsa, oda bunu kullanarak maddi kazanç sağlamak isteyen basit kişiler derim...neden etmeyiz biliyormusun..çünkü bu bizim yaşam tarzımız,arzumuz,zevkimiz..köle ruhu karakterimiz..aksi şekilde yaparsak onursuzlaşırız...eğer bu işi para karşılığı yapan varsa bu benim mesleğim desin ama ben bundan zevk alıyorum demesin..hiç inandırıcı gelmez bize..bu yüzdendir tepkisel olmamız..."iş yapıyor para alıyorsunuz" diyorsanız benim işim bu diyeceksiniz...ama bu olay farklı...her sevişmenin sonunda partnerizden para istemeye benziyor bu.. artık öyle duruma geldi ki bu özel dünyamız "ben sahibeyim" diyen birinden acaba altından ne çıkacak,hangi çopanoğlu varda bana geldi diye düşünmeye başlıyorsunuz..

herşey bir yana bu özelimizi kendi çıkarları için kullanarak refaha ulaşanları çok gördük...ve artık midemiz bulanıyor..şu zor zamanda birçok kadına iş istihdamı sağladık..buna sebep olan arkadaşlara kocaman bir AFERİN ...

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Gizlierkek_kole kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
alsarar
Üst Yönetim
Üst Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Haz, 2005 08:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sizede uğurlar olsun...Bu forumdaki 4500 farklı kişinin 4500 farklı fikri var. Herkesin bu mesaja atlayacağını mı sanıyordunuz.Gerçek fikirlerle yüzleşmek size acı geldiyse kusura bakmayın.

Oğlak Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıalsarar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
sockslave
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Haz, 2005 12:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

CruelBurcu demiş ki:
... Fetişim deyipte asıl işi insanları yargılamak olan kişilerle işimiz olmaz...

haşa aramızda ben "fetiş"im diyen olmadı. var mı arkadaşlar kendinin "fetiş" olduğunu iddia eden?

Oğlak Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısockslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slvmlfd
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Haz, 2005 16:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gelişmekte (gelişmemiş-geri kalmış) bir ülkede ve üstelik müslüman; bu işi yapmak için ortaya atılan insanlara bu şekilde saldırılmasını açıkçası ben hoş karşılamıyorum...çünkü yerine göre dizdize oturmanın bile halen tabu olduğu bir toplumda, dolayısıyla bu işi parasız yapacak zihniyete ve yeterli bir kültüre sahip insanlar arasında bulunmuyoruz. para istiyorlarsa tabii ki haklılar. bu ülkede gümüşlerin arasında parlayan altının her zaman parasını ödeyeceksin kardeşim. sevgiler

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha Gizlislvmlfd kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |