| Yazar |
Mesaj |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Aramızda birçok kişi köle olduğunu ifade ediyor. Buyrun görüşlerinizi buradan yazın...
Faneti Team
|
|
|
|
En son ayaksewer_007 tarafından Pzr 11 Arl, 2005 04:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
      |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| Kendinizi ifade etmeniz çok önemli arkadaşlar öle atıp tutmakla olmuo malesef... Herkes gelsin samimi bi biçimde kölelik anlayışlarını sınırlarını çizgilerini buradan paylaşsın... Tanınmak yaşamanın başlangıcıdır...
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| ayaksewer_007 demiş ki: | Aramızda birçok kişi köle olduğunu ifade ediyor. Buyrun görüşlerinizi buradan yazın...
Faneti Team |
benim köle olmadığımı sanırım çoğu kişi biliyodur.Bu bağlamda bu topiğe yazmam doğruolur mu ya da yazmaya hakkım var mı onu da bilmiyorum.Ama gene de bi kaç cümle ile düşüncelerimi belirtmek isterim.En önemli kıstaslardan biri şu: yazmakla yaşamak çok farklı şeyler.Örneğin ben fetişist bağlamda soft ilişkiler yaşamayı seviyor ve tercih ediyorken iş izlemeye ya da okumaya geldimi hayal gücümün sınırlarını zorlayacak şekilde hardlığı seviyorum.Bunu bi çok arkadaşım yazdığım eserlerde de görmüştür.Köleyim acıya şöyle dayanırım,mistresim beni her türlü ezebilir diyen arkadaşların düşüncelerini farklı topiclerde okuyorum.Daha 5.-6. kırbaç darbelerinde çişinizin geleceği şekilde müthiş bir acıya ulaştığınızı,Daha yediğiniz 2. tekmede nefesinizin kesildiğini,baldırlarınızda çizmenin topuğunu hissetmeye başladığınız andan itibaren vücudunuzun dayanılmaz bir acıyla uyuşmaya başladığını hele ki head trampling denemelerinde beyninizin ağız ve burundan akacakmış hissine kapılıpta,uygulanan müthiş basınçla gözlerden yaş geldiğini hesaba kattığınız anda yazarken köle olan arkadaşlardan, uygulama da kaç tanesinin köleliğe en azından acı anlamında dayanabileceğini her zaman merak etmişimdir.
Bir diğer kıstas kölelik kayıtsız şartsız teslimiyeti,itaati ve mistresin her türlü zevk ve memnuniyetini her şeyden üstün tutmayı gerektirir.Asla ön şartlarınız olamaz.Ya ben ayak sever köleyimde cross dressing olayını kabul etmem,Trampleye bayılırım da mistresin altın duşuna gelemem gibi şartlar öne sürdüğünüz anlamda kölelik kavramını konuşmaya bile gerek kalmaz.
Bir diğer önemli nokta Türk usülü kölelik evrensel anlamdaki kölelikle çok farklı.
Konuştuğum yabancı köle arkadaşlardan bir çoğu bırakın sahibesine kesin itaatla kölelik etmeyi aynı zamanda sahibesinin erkek arkadaşına hatta sırasında varsa sahibesinin hayvanına bile kölelik ettiğini belirtmiştir.bundan zevk alıp almaması da önemli değil.önemli olan mutlak itaatla sahibesine hizmet etmesi.Eğer sahibesi bi erkeğin ayağını öpmesini ya da o erkeğede hizmet etmesini buyurusa bu emri tereddütsüz yerine getirdiklerini anlatmışlardır.Eminim ki Türkiyede ki köle arkadaşların bu düşüncede bi kölelik anlayışı asla olmamıştır.zaten kabul de etmezler böyle bişeyi.Tabi bu açıklamalarım profesyonel klüp ya da mistresiliği profesyonel anlamda yapan sahibeler için değil.çünkü özel klüp ya da promistress ilişkilerinde zevklerinizi anlatıp sınırlarınızı bi önşartla belirleme hakkınız var genelde.Ama bu işi zevk için yapan ve sizi köleliğe kabul eden bi mistrese karşı asla ön şart süremezsiniz.çünkü kölelik kesin itaatı veteslimiyeti gerektirir.
Umarım fuzuli bi kirlilik yaratmamışımdır.Ne de olsa bu topic kölelere ait.Eğer bu topiğe yazarken hatalıysam şimdiden özür dilerim.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| Konu başlığına uygun içten ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederiz Ddmale. Umarım herkes yazdıklarını görür. Güzel yazmışsın. Eline sağlık...
|
|
|
|
      |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
Ben tşk ederim ayaksewer_007 . Sadece yazarken mangalda kül bırakmayanların yaşarken nelerle karşılaşabileceğini göstermek istedim.Hele ki Mistresinizle ,sizin kölelik anlayışınız farklıysa göreceğiniz çok eziyet,alacağınız çok tecrübe var demektir.
Köle olduğunu söyleyen arkadaşların, kölelik anlayışlarını bir kez dahasorgulamalarını ve hatta kölelik konusunu bir kez daha düşünmelerini acizane tavsiye ederim.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| Bizde bunları sorgulamak için açtık bu başlığı zaten!.. İlk açıklama senden geldi ve çok güzeldi. Tekrar eline sağlık. Devamı dileklerimizle... Arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz!..
|
|
|
|
      |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
Ben de fetişistim arkadaşlar.. Ama aşağılanmak da çok hoşuma giden bi olay. Henüz tamamiyle bi tecrübem olmadı. Çünkü sahibemden uzağım şu an. Kendisi de pro biri deil. İçindeki cevheri ben çıkarttım ayıptır söylemesi Bana her ay mektup yollar mesela. Genelde de ayak tırnaklarını yollar yanında.. Ben de afiyetle yerim onları.. Geçen gün kola içmemmemi emretti aşırı derecede sevmeme rağman içimdeki bi engelle içemedim kola.. Hala da içmiyorum. Ruhumla bağlanmış durumdayım yani. Onun için her şeyi yapabilcek durumdayım. Daha bi çok şeyi denemedim ama deneyince de pişman olucağımı düşünmüyorum. Belki şu anlık sözde köleyim ama ilerde iyi bi köle olucağıma inanıyorum. Sağlam bi fetişistim ama bunu biliyorum.. Çünkü bi çok fırsat yaratabiliyorum kendime ayak öpmek veya yalamak için.. Gün aşırı
Umarım başlığa uygun olarak kendimi ifade edebilmişimdir. Alakasız olmasını istemem..
Saygılar sevgiler.
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
ishakbehar
Fetişist

|
|
| bomonti sana mutluluklar diliyorum. aceleci olma, zamana bırak.. bir gün hiç bir sınır tanımayan tamamen itaatkar, efendisine asla karşı gelmeyen ve istisnasiz her emrini yerine getiren bir köle olacaksın gibi gözüküyor. acele etmezsen olursun. bir de tavsiye; sahibenin senin ruhunu ezmesine izin ver.
|
|
|
|
_________________ ishakbehar Sallenaz'a hizmet etmek istiyor.
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| Gerçek kölelerimiz bu kadar mı yoksa?..
|
|
|
|
      |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| abi varya köle olmak.... vay be hatunlar size tapmalı abi içten içe, hem çalış hem bulaşık çamaşır vs bi de travestilik falan yapcan, abi bukadar çok sevebilen varsa helal olsun dicem acaip takdi ettim, türk kızları size minnetardır... ben asla yapamazdım bunları, ama fetiş işte kimisi böceklerin ezilmesini kimisi güzel ayakları kimisi de bir bayanın kölesi olmayı seviyor
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| Fetişizm çok farklı bir konu cidden... Tek bir yönden incelemek imknsız. Bir çok birbirinden bağımsız konular fetişizm konusu, insanların fetişi olabiliyor...
|
|
|
|
      |
 |
Lady Evily
Acemi

|
|
17.-18. yüzyıllarda İngiltere-Fransa'nın kolonize ettiği ülkelerde yaşayan, genellikle zenci veya kızılderili olan insanlar GERÇEK KÖLE'dir.
Onun dışında,
Günümüzde, kişinin hayatının akışını belirlemeyen, belli bir felsefi derinliği olan, kadın-erkek cins faktörleri bazında anlam kazanan, istem dışı edinilen, düşünsel ve maddesel bir kavramdır kanımca.
|
|
|
|
_________________ >*<
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| madem burası kimler gerçek köle değildir başlığına dönüşmüş....o zaman bende yazıyım bari,ben kesinlikle gerçek bir köle değilim....olabilirmiyim?oda çok zor....hatta imkansız....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Misafir

|
|
| sınırlar çizdiğime göre ben de olamam
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
(Tom Ford) Kim gerçek köledir derken gerçekten köle olanlar yazacak die bir kaide yok. Gerçekten köle olabilen ruhların durumu tartışılıyor. Gerçek kölelere keza gerçek köle değilleri de görerek gerçek köleler hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Böylece kim gerçek köleymiş belki de burada anlıyor!!! Ters tepki meselesi.. Bilmem anlatabildim mi .. Arkadaşlar düşüncelerinizi esirgemeyin!.. Bu kadar foruma ben köleyim diye üye olanlar var. Nerede bu kadar kişi?..
|
|
|
|
      |
 |
|
|